- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
valla ben konuyu anlamadım platoniksen ne bekliyosun hediyenin karşılığında, açık açık ilişkiniz filan yok anladıgım kadarıyla, hatta senden hoşlanıyor mu onu da anlamadım
ünlü ha. sana bir şey diyeyimmi. oradaki kişi o kişi bile değildir. faketir.
Bende oglagim..birine taktim mi takarim..zarar veriyor bu huy bize..
oda gerçek sanıyordur.hediyenin karşılğnda br beklentim yok kutlasın doğum gnümü yeter
fake değil ortak arkadaş sayesinde iletşm kurduk zaten
öyle ama bazen bu inatçılığımı da seviyorum
Hayirlisi..ama kendini vos yere uzme....hediyenin karşılğnda br beklentim yok kutlasın doğum gnümü yeter
fake değil ortak arkadaş sayesinde iletşm kurduk zaten
öyle ama bazen bu inatçılığımı da seviyorum
oturup kahve içtiği karşılıklı kitap imzaladıkları kişi yi mi fake sanackoda gerçek sanıyordur.
aminHayirlisi..ama kendini vos yere uzme....
o kişi o kişidir ama, o sanaldaki adam o değildir.oturup kahve içtiği karşılıklı kitap imzaladıkları kişi yi mi fake sanack
tanışıyorlar yorumlaşıyorlar ortak resmleri brbrlernde etiketli ve benm hakkmda da konuştular daha önceo kişi o kişidir ama, o sanaldaki adam o değildir.
bak imza için gitmiş oda. tanımıyor bile.
Sen bu kisiyo hic gormedin mi?nasil asik olunur gormedigin birine?tanışıyorlar yorumlaşıyorlar ortak resmleri brbrlernde etiketli ve benm hakkmda da konuştular daha önce
sesi gülüşü gözleriSen bu kisiyo hic gormedin mi?nasil asik olunur gormedigin birine?
bak sana bir şey anlatayım.tanışıyorlar yorumlaşıyorlar ortak resmleri brbrlernde etiketli ve benm hakkmda da konuştular daha önce
fotoğraftakisesi gülüşü gözleri
o bir adım attı görüşmek istedi ben gitmedim gidemedim
Yav ünlü ünlü dediğin muhtemelen yerel radyoda program yapan, daha önce de söylediğim gibi çakma rutkay aziz modunda, edebi yönü sıfır olan şiirlerle kız tavlamaya çalışan, bir baltaya sap olamamış herifin teki.
Seni çağırmasının sebebi de muhtemelen yatağa atmak istemesi. Gitmediğin için senden iş çıkmayacağını düşünüyor ve ilgilenmiyor o yüzden. Verilmiş sadakan varmış, şükret..
Benim bildiğim 4 kişi var aşık olduğun ve şurda anlattıp arabeske bağladığın. 22-23 yaşında bir kızsın muhtemelen. Artık gerçek hayata dönmenin ve olgunlaşmanın zamanı gelmiş de geçiyor.
İlk hoca vardı, sonra babasının tanıştırdığı bir eleman, sonra okuldaki çocuk, şimdi de şair. Ben de elifi takipteymişim resmen.4 oldu mu yav
İlk hoca vardı, sonra babasının tanıştırdığı bir eleman, sonra okuldaki çocuk, şimdi de şair. Ben de elifi takipteymişim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?