- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
edebi cümleler ne zamandır arabesk mod olmuş anlayamadımKonu başlığına bak, konu içeriğine bak..Hava da kapalı burada, iyice ruhum daraldı.
Şu arabesk mod beni boğuyor.
oda bana kalsın
ortak arkadaş mesajlaşma falan
hayır evli değil hiç evlenmemiş üstelk hayatında da kmse yok
ayy siz 7 senedir sanaldamı görüşüyorsunuz. neyse ya.oda bana kalsın
ortak arkadaş mesajlaşma falan
edebi cümleler ne zamandır arabesk mod olmuş anlayamadım
bu hayatta tek yaptığım hata sevilmeyecek birine aşık olmak oldu. imkansızlığın alasıydı benim yaptığım sıradan insanın birini sevmek yerine gittim bir şaire aşık oldum tamam sildim dediğimde en fazla 2 ay uzak kalabildik birbirimzden sonra ben laf soktum ona baktım o eklemiş beni ve şuan halen ekli de olsa ne ben ona mesaj atabilirim ne de o bana yazabildi. Ona aldığım hediyenin karşılığı bile sadece 2 kere teşekkür edip bir tane resim oldu. şimdi merak ediyorum da bir kaç gün sonra doğum gnüm hediyesni geçtim de kutlayacak mı ? her günüm her gecem onu düşünmekle geçiyor. Ne kadar da yanlışmış ona aşık olmak ne kadar da yanlışmış bir şairin şiirlerinde yer almayı istemek
Merak ediyorum platonikler dışında bir ilişki yaşadın mı? Gerçek bir ilişkin oldu mu? Kesin oldu diyeceksin ama hiiiiç sanmıyorum. Tipik hayatında hiç kimse olmamış genç kız sendromu yaşıyorsun.
Unlu mu bari:)
Yetmesin sadece kutlaması. Bunu sadece senin durumun için söylüyorum karşı taraftan ciddi anlamda bir şey görmeyi bekle, doğum gününde sadece mesaj atıyorsa arkadaşım de geç. Sevgilin olmaya "layık olması" için öyle kuru bir kutlama yetmesin. Bir şey yapmıyorsa ya da sadece mesajla geçiştirmişse çiz üstünü geç. Melankoliye kapılma, kendini üzme, çok çok gençsin. Ama ciddi bir şeye adım atmadan önce karşı tarafın sana ilgisi olduğundan emin ol, gerekirse kendisine ait alanlardan feragat etmesini bekle. Mesajlaşma ile de olmaz gelsin yanına nerde yaşıyorsa yaşasın. Bunları görmüyorsan kılını bile kıpırdatma.
Neyden çekiniyorsun ki ?
Başka birini mi unutamamış..
Bence çok çokta büyük bi şair değildir..
Sadece facebook kullananların tanıdığı tv'de çıkmayan..
Kıytırıktan bi imza günü olan veya o bile olmayan biridir..
Aklıma biri geliyor ama olabilir mi emin değilim
ayy siz 7 senedir sanaldamı görüşüyorsunuz. neyse ya.
Reelde görüşmediğin biriyle ne aşkı, ne hatası allah aşkına!
Telefonda, net üstünde tanışmaktan öteye götürülememiş bir şeyi böylesine düşünmek ve abartılı anlamlar yüklemek çok gülünç görünüyor.
Ki ben de sanalda aşk denen şeyi tecrübe etmiş biriyim ama birkaç ay içinde görüştüm yani. Görmesem umrumda olmaz, siler geçerim. Adım atılmıyorsa içinde kalmaz insanın. Kalıyorsa da boşluktan, yalnızlıktan, gerçek hayattaki eksik ilişkilerden oluyordur. Bu da gayet sağlıksız bir durum.
Seninki nette olmasa bile aynı hesap. Bir araya gelmek yok yani. O yüzden benzerlik kurdum.
Üstüne düşünmeye dahi gerek yok.
Ya buluş ya da sil at diye düşünmeli bana göre. Havada kalıyor diğer türlü.
Buna kafa yorduğun için Zamanına yazık.
Edebi cümleler mi?
"Tek hatamsın adam" "ne kadar yanlışmış bir şairin şiirlerinde yer almayı istemek"
Ruhun arabesk.
Daha tanımadığın bir adama aşık olduğunu sanıp, kendine sanal acı yaratman arabesk bikere.
Neyse, hayatta ne acılar var elif, sen sürekli bu moddasın. Kendine ediyorsun.
Eski ilişkilerini ısıtıp ısıtıp yeniden yaşıyorsun.
Gerçi ortada bir ilişki de yok ama.
Seninki aşk değil, takıntı.
Paralel evrenden Cemal Süreya mı yoksam ?
Gündüz ki konu da mı bu adamla ilgiliydi? olmuyorsa olmuyordur neden zorluyorsun?
Tamam aşık olmak, sevilmeyi istemek bunlar çok normal
Ama sen bu olayı çok dramatik yaşıyorsun
Bir süre kendini çeksen, dinlesen aslında farkına varacaksın da bu acı çekme durumunu seviyorsun bence
Boşver elbet bir gün karşına biri çıkar
Hem bu şair dediğin senden kaç yaş büyüktü hatırlıyorum eski konunu
Elif umutsuz vaka galiba, ben kacirmisim, olay ne acabaNeden imkansizsiniz? Sizinle birlikte olunca siir yazamiyor mu?...
Yüzsüz yüzsüz yine yorum yapacağım valla dayanamıyorum.
Benim kardeşim, yeğenim falan olsan temiz bir azarı haketmiştin.
Sürekli bir aşık olma modundasın. İnsan bu kadar mı aşık olma özentisi olur, bu kadar mı platonik aşk meraklısı olur. Ona aşık oldum, ay o gitti onu unuttum şimdi buna aşık oldum. Aslında hiç birine aşık olmamışım yıllardır şuna aşıkmışım. Başka bişey yok mu hayatında? Bu normal değil elif, kesinlikle normal değil. Ruh sağlığın bozulmuş senin.
Merak ediyorum platonikler dışında bir ilişki yaşadın mı? Gerçek bir ilişkin oldu mu? Kesin oldu diyeceksin ama hiiiiç sanmıyorum. Tipik hayatında hiç kimse olmamış genç kız sendromu yaşıyorsun.
Bu adam öğretmenlik mi okuyor Elif?
Platonik duygular bir noktadan sonra zarar verir...yorumlara bakilirsa sürekli bu durumun icinde bulunuyorsun...bence kafani dagitacak hobiler edin...sana deger vermeyen erkeklwr icin goz yasi dökme...
Burcunuz Yengeç olabilir mi?
Konularınıza denk geliyorum ama yorum yapmaktan imtina ettim bu güne kadar, acı çeken modunuzu daha da düşürmemek adına ama bu kadar eziyet hiç tanımadığınız biri için biraz fazla değilmi?
Hani gorüşseniz, bir şeyler paylasmış olsanız anlayacağim ama o da yok.
Acı çekmeyi mi seviyorsunuz nedir?
Yengeç burcu özelliği tipik, ondan sordum burcunuzu.
Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın alemi yok.
Bende oglagim..birine taktim mi takarim..zarar veriyor bu huy bize..evet ünlü biri
bakalım bende ona göre şekil vereceğim zaten gidişata eğer sıradan bir kutlama ile geçiştirirse haketmediğini düşünerek silip atacağım
aramızdaki yaş farkı ve gerçekten onu svdiğimi değil de ünü için onunla olmak istediğimi düşünüyor. hayır kıytırıktan biri değil bir sürü programa çıkıyor. kendi programı var hatta kitapları var
hayır ben onu ismen 7 senedir tanıyıp dinliyordum ama şu son 6 aydır tanışıklığımız var
o bir adım attı görüşmek istedi ben gitmedim gidemedim
siz de haklısınız neyse uzatmıyorum size karşı cümlelerimi
takıntı mı silip attığım adam kendi çıktı yeniden ortaya
yok nazım hkmet hey allahım isim vermek zorunda değilm ben burda
12 yaş var aramızda
yaş farkı ve ona duyduğm ilginin mesleğine duyulduğunu sanması
gerçek ilşkilerimde oldu hanımefendi ama ben sevdiğim için değil karşımdaki sevdiğim için şans verdiğim kişilerdi
hayır okumuyor
kafamı gayette dağıtıyorum ama kendini hatırlatmayı çok iyi biliyor
burcum oğlak ve tamda burcuma uygun olarak inatçıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?