Canım eşinle küsmene çok üzüldüm. Umarım barışırsınız. 56 kiloyum demişsin, eğer boyun 150 deyse evet o kilo fazla ama boyun normalse kilon çok iyi. Bende o kiloyla gebe kalmıştım.
Kızlar (özellikle Damlasu ve Zumru), sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi hatırladımda bir an. Ben 1,5 sene denemiştim normal yolla ve bir türlü olmamıştı. Her ay hüsrandı. Sizler daha ilk aydasınız, umudunuzu kaybetmeyin elbetteki ama kendinizi çok inandırıpta hüsrana uğramayın. Bu ay olmazsa gelecek ay olur. Yaşınız çok genç çok şükür. Eğer düşünmekten vazgeçerseniz ve gün saymazsanız o minik bulgur size koşa koşa gelir. Buna emin olun. Ben bunun birebir örneğiyim.
Sizler anne olmayı hakediyorsunuz. Dualarım sizlerle...
1.70 boylarındayım . 56 kiloyum ama kalçalı bi bayanım ondan sinir oluyorum daha çok50 oolsam iyi olacak yani
günaydınnnnn zümrü ve damla
zümrücüm nasılsın canınızı sıkmayın herşey insanlar için.
damla haberlerini bekliyorum.
ben de beklemedeyim bu gün yarın regl olmam lazım.
1.70 boylarındayım . 56 kiloyum ama kalçalı bi bayanım ondan sinir oluyorum daha çok50 oolsam iyi olacak yani
seni varya....:18::18::18:zümrü delimisin kuzum sen??1.70 diyosun.kızım bütün ergenlik dönemim çeşitli sporlarla uğraşarak geçti,sınıfta en geç adet gören bendim.boyum o zamana göre sınıftaki kızlara göre ortalamada olanlardandı.uzarım sandım,1.63,1.64te kaldım.boyum 1.70 olsa victorias secret mankeni olurdum şimdi1.70 boya 56 kilo az bile.boyunla kilon arasında 14 fark var,normali 10 olması.basenim var diyosun,keşke genetik yapımız basenli popolu olsaydı.bizimkiler hep göbekli.bende hep yarı aç geziyorum göbekli olmamak için.popom desen hiç yok.lisedeyken adet düzensizliğim,minik minik kistlerim vardı.kullandığım ilaçlar yüzünden 65 kiloyu görmüş insanım ben.üniversitedeyken çok kilo verdim.4 senede yavaş yavaş gitti kilolar.son sınıfta hostes olmak istiyodum,aç geziyodum.şimdi 49 kiloyum.bu arada sabah tartıldım,yediklerim yaramamış,kilo almamışım çok şükür yazları hepten eriyorum.üzülüncede iştahı açılan cinsinden değilim,aksine iştahım kesiliyo.genelde rüzgar eserken yürümek için ekstra çaba sarfetmeme gerek kalmıyo,çünki rüzgar beni arkamdan itiyo minyonum diye beni dışarda öğrenci zannediyolar hala,sinir oluyorum.manken gibi kızsın valla maşallah maşallah
günaydın canım!ben dün kan tahlili yaptırdım kakule.söylemiştim ya.0,1 negatif çıkmış.benimde yarın ya da pazar günü adet olmam gerekiyo.olur heralde.
selam damlacım canım ben regl oldum darısı başına diyim artık.biran önce olalım da çaılışmalara başlayalım dimigünaydın canım!ben dün kan tahlili yaptırdım kakule.söylemiştim ya.0,1 negatif çıkmış.benimde yarın ya da pazar günü adet olmam gerekiyo.olur heralde.
günaydın kakule ve damlasu eşim özür diledi ve barıştık ::) ama çocuk için bakalım konuşmamız lazım tekrardan çocuk büyük bi karar ikimize ait bi bebiş melek doğacak o yüzden iyi düşünmek lazım ona gereken ilgi, sevgi, şevkat, anne ve baba sevgisi, aile sıcaklıgı verebilecekmiyiz en önemlisi bi gelecek verebilecekmiyiz . malum yeni evli oldugumuz için ufak tefek çok deil ama borçlarımız var . rahatlıgın içine gelmesini isterim meleğimizin :) allaha şükür çok bi beli büken borçlar yok . ama genede bunları düşünüp taşınmak lazım . olmak için anne ve babalar olmak istemiyorum . olacaksam ve rabbim bana bu duyguyu verirse en iyi şekilde hakkını vermek isterim ömrümün yettigince ....
selam damlacım canım ben regl oldum darısı başına diyim artık.biran önce olalım da çaılışmalara başlayalım dimi
barıştığınıza sevindim zumruallah gönlünüze göre vesin canm.
damlasu kakuleee nerelerdesiniz bugün kimsecikler yoktu ve hala yok
uykum geldi ve canım şuanda bişeyler çekti ama eşim almıyodiyettesin diyor bana bozdum diyeti dedim bende hahahha ay allahım ya diyette deilken bu kadar karnım acıkmaz kısıtlıyorum ya acıkıyorum inadına azimmm edicem vericem 6 kilomuu allahın izniyle :)
selam damlacım canım ben regl oldum darısı başına diyim artık.biran önce olalım da çaılışmalara başlayalım dimi
hadi hayırlı olsun kakuleyaa ben hala olmadım yarın ya da pazarı bekliycem artık..
burdayımmm:))zümrü bitti mi??ohh süper!!!durma,başlayın çalışmalara canım benim.2 arkadaşımda adetin hemen arkasından hamile kaldılar.evet,14 gün eksilteceksin.bugün sağlık ocağındaki doktorda benim için aynı hesabı yaptı.'peki hocam bu adetten sonra hamile kalma durumu nedir?var mı böyle bi olasılık?ben çok fazla duyuyorumda' dedim.'evet olabiliyo eğer yumurtalıkta hazır bekleyen bi yumurta varsa' dedi.yumurtlama günün gelmedense 5 günlük eşin için 'diyet' diyo onlar,yani aranızda birleşme olmayacakmış,sperm kalitesi ve sayısı açısından.'sık ilişkiye girmeyin,bekleyin lütfen arada,sperm kalitesi açısından' dedi.sonra adetten itibaren bir derece alıp afedersin p.podan ateşimi her sabah aynı saatte ölçmemi söyledi.'ateşin ne zamanki 36.5un üstünde çıkıyo anlaki yumurtlama dönemindesin' dedi.popo altına yastık koy ve yerinden kıpırdama birleşmeden sonraki spermler yerine ulaşsın dedi.ve bana yaptığı test sonucu d vitamini ve b 12 vitamini verdi.kilo alabilirmişim.ama umrumda değil.yeterki küçüğümüz bi an evvel çıksın yola.kendimi sürekli besliyorum yeşilliklerle,yumurtayla,sütle,meyveyle.eşiminde muzlu ballı sütünü,pekmezini ihmal etmiyorum.çay,kola yerine meyve suyu dolduruyorum bardağına.çayı çok severim ama bende çaydan vazgeçmek zorundaymışım,artık meyve suyu içicem.
artık kontrol altındayım en azından,içim rahat.bu doktor hep gebe takibi yapıyo canım,adam artık jinekolog gibi olmuş.söylediklerini dikkate alıcam.'eşinin sperm ölçümünü yaptırdınız mı?' dedi ama,yok anacım:2:daha dün bir bugün iki.bi deneyelim yine,çocuğu direkt zan altında bırakır gibi kalk doktora gidip spermlerine baktıralım diyemem şimdi.o elinden geleni yapıyo.iğrensede pekmezi bile yiyo.
rahat ol bitanem,bende rahat olayım,bi an evvelde adet olayımda artık çalışmalara başlayalımgebemiyiz acaba bebek geliyomu acaba diye yemeyelim kendimizi şubatta.sen bana,bende sana sürpriz yaparız inşallah!!!
evet bende onu duymuştum ilişkiyi düşündügün ilk güne yakın 3 gün ilişkiye girmeyin diyorlar. ateş ölçmeyi nasıl yapcaz ki yaw . benim şimdi hesabıma göre 17 gün saydım 17. gün 25 ocak geliyor damlasu 25 - 27 - 29 - 30 ocak gdenesek mi tatlımm . yani sen diyorsun ki ateş ölçer yumurtlama gününe yakın falan mı 36.dan yükseliyor yoksa yumurtlama günümü bu benim için önemli damlasu :) biz erkek bebiş istiyoruz ilk bebişimizi ama kızda istiyoruz tabi bu eczanede satılan ince cam olan ateç ölçerler dimi genelde hep onlar satılıyor eczanelerde hastane tipi ölçerler.
buarada hoşgeldin damlasu direk konuya yogunlaştım afedersin... kakule sende hoşgeldinn....
aslında doktor senin söylediğin o klasik model ateşölçerden istedi ama ben dijitalini bulabildim.amaannn napiyim,yalnız nası ölçücem o da var'ağızdan olsa...' dedim.yok,illaki popo annemi istiyoruuummmm:)))yumurtlama gününde ateşimiz yükseliyo.kızışma dönemi diyolar ya zaten.erkek bebek ihtimali yumurtlama döneminde daha yüksekmiş ya,evet doğru söylüyosun canım,dediğin tarihlerde yaparsan tutacaktır illaki.babyhopes.com diye bi site var,orda 'ovulation calender' var.yumurtlama tarihlerini veriyo.hatta çocuğun cinsiyetinin ne olabileceği ihtimali bile yazıyo.yalnız site ingilizce,sorun olmaz senin için diil mi??sen istersen bana son adet tarihini söylersin bende bakabilirim senin için canım.ben yumurtlama tarihimden 2-3 gün önce başladım,hani şu spermlerin 2-3 gün yumurtalıkta yaşama durumu varya o yüzden.sonrada senin söylediğin sırayla 2 günde bir oldu.bence söylediğin sıklık çok ideal.17.gün ayın 17siyse,dediğin tarihler çok iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?