damlasu pcde çevirici var yumurtlama takvimine girdim dedğin yere yazdım orada olanları ve şu çıktı .
'' 1 ay
Pazar 9 Ocak 2011 - Dairenizin ilk günü
Cuma 21 Ocak 2011 - Bir kız hamile kalma şansı en iyi
Cumartesi 22 Ocak 2011 - Bir kız hamile kalma Biraz verimli, en iyi şans
Pazar 23 Ocak 2011 - Verimli bir çocuk hamile kalma şansı en iyi
Pazartesi 24 Ocak 2011 - Bir erkek hamile kalma ÇOK verimli, en iyi şans
Salı 25 Ocak 2011 - Zaman yumurtlamasına
Cuma 4 Şubat 2011 - Bir ev gebelik testi şu anda çalışabilir ''
buradada hesapladıgım gibi 25 ocak yumurtlama günü çıkmış . orada ben 1 ay işaretledim ama inş. doğru çıkmıştır
tamam canım.ben 10 ocak diye bakmıştım.yok,doğru çıkmış zümrü.bu site çok güzel.25 ocak yumurtlama günün,23ü ve 24üde erkek bebek sahibi olmak için sansının en yüksek olduğu günler.siz çalışmaya 23ünden başlayıp,23-24-25-27-29 şeklinde deneyebilirsiniz.birleşme olmadan önceki günlerde,bebek fikrinden uzaklaş biraz.bende öyle olucam.belkide vücudum istemsizce kasıyodur kendinide ondan olmuyodur beynimde hep aynı düşünce dolaştığı için.herkes ne kadar rahat olursan bebek o kadar çabuk sana gelir diyo.valla foruma girmeyide alışkanlık haline getirdim ama,zorlada olsa bu bebek konulu başlıklardan uzak durucamki sürekli aklımda olmasın.
damlasu iyi geceler ben çıkıyorum allah rahatlık versin herkese... allaha emanet ol . yarın görüşürüz nasibse . öpüyorum . kib.
günaydın kızlarrr gece geç yattınız tabiii uyanamadınız dimi
yaa damla yada zümrü ben o siteyi bulamadım yani açamadım.bana da bi bakar mısınız kızlar 14 ocak sat günüm daha önce 21 aralık 25 günde bir oluyorum.az çok tahmin ediyorum ama bi bakayım çalışma günlerime
öpüyorum sizi
Cuma 2011 14 Ocak - dairenizin ilk günü
Perşembe 2011 20 Ocak - Bir kız hamile kalma şansı en iyi
Cuma 21 Ocak 2011 - en iyi şans hamile bir kız doğurgan biraz küçük
Cumartesi 22 Ocak 2011 - Verimli bir çocuk hamile kalma şansı en iyi
Pazar 23 Ocak 2011 - ÇOK olan hamile bir erkek çocuk şansı en iyi verimli,
Pazartesi 2011 24 Ocak - Zaman yumurtlamasına
Perşembe 2011 Şubat 3 - Bir ev gebelik testi şu anda çalışabilir
ayy canım çok teşekkürler o zaman benim çalışma günlerim 20-21-22peki bu 3 şubat gebelik testi yapabilir mi demek.çünkü muhtemel adet günü 10 şubat falan.
ayy canım çok teşekkürler o zaman benim çalışma günlerim 20-21-22peki bu 3 şubat gebelik testi yapabilir mi demek.çünkü muhtemel adet günü 10 şubat falan.
ben hala adet olmadım yaaaagece 2yi geçiyodu uyuduğumda.9 da uyandım ama 12de kahvaltı ettim bu saate kadarda yemek yaptım.
evide bi süpürmem lazım fakat sütlü gayfemi içmeden olmazzzz:76:
ohh ohh afiyet olsun ben diyette oldugum için 8de kahvaltı yapıyorum.... bugün 15 ocak regl günün deil mi allah allah gelmedimi :) belki kan testi yanlış çıkmış olmasın yaw
canım acayip bi irmik helvası istedikiiii!!!bi ara bizim evde hergün helva yapılıyodu,bi irmik,bi un,sıraylayani ben yapıyodum.nası beceripte yaptığıma kendim bile şaşırmakktayım 24 yaşında yemek yapmayı kendi kendine öğrenen bi insan olarak.hatta istanbulda da annemlere un helvası yaptım.'yanii...' dedim 'benim için çok normal,çok sıradan bi durum artık helva yapmak.bizim ev ölü evi gibi,sürekli helvamız var' evet evet,üşenmeyip helva yapmalıyım.yemezsem çatliyciiimmm
canım acayip bi irmik helvası istedikiiii!!!bi ara bizim evde hergün helva yapılıyodu,bi irmik,bi un,sıraylayani ben yapıyodum.nası beceripte yaptığıma kendim bile şaşırmakktayım 24 yaşında yemek yapmayı kendi kendine öğrenen bi insan olarak.hatta istanbulda da annemlere un helvası yaptım.'yanii...' dedim 'benim için çok normal,çok sıradan bi durum artık helva yapmak.bizim ev ölü evi gibi,sürekli helvamız var' evet evet,üşenmeyip helva yapmalıyım.yemezsem çatliyciiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?