Tek kart bakımı.

hayırlısı olsun yeni desten canım, eminim tarottaki gibi başarılı olucaksın bunda da :)

bende bir kart rica edicem, gelecekte hayatıma girecek kişi için, kimse yok şu an hayatımda...:)

Bana da bakabilir misin rica etsem?
Erkek arkadaşımla aramız limoni bu aralar, düzelmesi çok mu zaman alır merak ediyorum.

En yakın zamanda aradaki pürüzleri halledip eskisinden de daha iyi hale geleceksiniz.
Ancak bu kısa süredeki yalnızlığını iyi kullanmalı. Ve kendini değerlendirmelisin.
Tek başına zaman geçirmenin keyfine varmalı. Çevrenle daha fazla ilgilenmelisin bu dönemde.
Bu kısa ara sana hayatında senden başka hiç kimsenin önemli olmadığını anlatmak için verildi.

cnm eki erkek arkadaşımla bir yüzyüze görüşmemeiz olucak mı birleşme gibi falan birde en önemli konu iş meselesesi devlet kapısı olacak mı şimdiden çok tşkkür ederim

görünce dayanamadım bende bi kart istesem evlilik bana yakınmı sevdiğimle evlenebilcekmiyim.

Her şeyin senin istediğin doğrultuda gideceğine güven.
Özellikle ev-aile gibi konularda şansın yaver gidecek ve her şey istediğin gibi sonuçlanacak.
Yalnız biraz zamana ihtiyacın var.
Bu zaman sürecinde duygularını kontrol etmeli, geçmiş deneyimlerinden yaşadığın acı tecrübeleri ve öfkeyi kendinden uzaklaştırmalısın. Ancak bu duygusal evrimini tamamladığın zaman. İyileştiğin zaman sana istediklerin verilecek.

................................................................

Son düzenleme:
Bende istiyoruuummm

Yakin zamanda yeni bi aşk görünüyor mu??

Yakın zamanda aşk var gibi değil. Kartlara göre 12 ay sonra karşına çıkacak yeni aşk.
Şu aralar hayatında karar aşamasındasın. Kafa karışıklığın karar vermenin önüne geçiyor. Köklü değişiklikler seni bekliyor. Ama bu değişiklikleri yapmadan önce araştırmanı iyi yapmalısın. Bir dönem biraz zorlukla, sıkıntılar yaşayacaksın. Birinden hoşlanabilirsin ama hoşlantına karşılık alamıyor gözüküyorsun. Bunun için çok üzülmemelisin. Karşlındakli kişi sana uygun değil çünkü. O bunu görebiliyor ama senin görmen zaman alacak. Bu olumsuzluk senin kalbini karartmasın sevgi vermeye ve almaya açık ol.bir yılın sonunda mutluluğu yakalayacaksın.

eski sevgilimle barisacak miyiz ?
yanitlarsan sevinirim

Maalesef cevap hayır canım. Barışma görünmüyor şimdilik. Beklemen gerekiyor. Karşındaki insan seninle bir birlikteliğe hazır değil şu anda. Belki düşünmeye ihtiyacı var belki de başka bir durum söz konusu. Bekleyebilir ya da sen adım atabilirsin. Her iki durumda da sonuç değişmeyeceği yüksek ihtimal.
Bu arada sana gelen teklifleri geri çevirme. Senin için kimin hayırlı olduğu belli olmaz.

çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.şuan azcık depresyon modundayım zaten isteklerim niye olmuyo diye zamanla olucak diye cıkması beni mutlu etti :)

ev sahibi olabilecekmiyim ilerde?

Canım istediğin şey çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek.
Sabırlı ve inançlı olman çok önemli. Zorla bir şeyleri oldurmaya çalışma.
Su akıp yolunu bulacak. İnancını canlı tut ve dileğin için bol bol dua et.

sevdıgım kişi ile evlılık varmı :)))))

Hayallerin gerçekleşiyor. En iyisini hak ettiğine inan.
Kendini daha azına layıkmış gibi görme. Ve bu şekilde hareket et.
Evren enerjini dinleyecek ve sana istediklerine ulaşman için yol gösterecek.

Ya hep eski sevgililerle soru sorulmuş bende sormak istiyorum mümkünse :)
Eski sevgilim beni kırdığının üzdüğünün farkında mı?bana karşı ilgisi var mı hala? o yengeç ben ikizler,ikimizde kumralız..

hayatıma bir sene içinde biri girecekmi?

Bir yıl içinde aşk gözükmüyor. Ancak iş veya çevre değişikliği söz konusu.
Maddi anlamda büyük bir rahatlanma yaşayacaksın.
Tekrar iş için bir takım kurslar, eğitimler alman ve kendini bu anlamda geliştirmen olası.

ayrıldığım sevgilim bana geri dönmek istiyor kabul etmeli miyim bilmiyorum
kısa süreli çıktık eski sevgilsini unutamadığı yönünde imalarda bulunmuştu ben de ayrılmıştım
teşekkürler şimdiden

hayırlısı olsun yeni desten canım, eminim tarottaki gibi başarılı olucaksın bunda da :)

bende bir kart rica edicem, gelecekte hayatıma girecek kişi için, kimse yok şu an hayatımda...:)

Arzu ettiğin sonuç yakın zamanda gerçekleşiyor canım.
Hayatına girecek olan kişi ön sezileri güçlü ancak çevresi düşmanla sarılı birisi.
Fakat güçlü biri bunlarla baş edebiliyor. Yine de bu kişiye bir yardımın dokunacak.
Ve böylece bir araya geleceksiniz. 18 ay sonra evlilik görünüyor canım.

Cnm hayirli ugurlu olsunn yeni desten. Bende nisanlim da elimizde olmayan sebeplerden dolati bi sure ayriyiz. Gorusemiyoruz. Kavusacak miyiz yakin zamanda .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…