Cevap hayır. Koşullar şu anda uygun değil.
Beklemen gerekiyor.
Zamanla dileklerin olumluya dönüşecek.
Bana da bakabilir misin rica etsem?
Erkek arkadaşımla aramız limoni bu aralar, düzelmesi çok mu zaman alır merak ediyorum.
En yakın zamanda aradaki pürüzleri halledip eskisinden de daha iyi hale geleceksiniz.
Ancak bu kısa süredeki yalnızlığını iyi kullanmalı. Ve kendini değerlendirmelisin.
Tek başına zaman geçirmenin keyfine varmalı. Çevrenle daha fazla ilgilenmelisin bu dönemde.
Bu kısa ara sana hayatında senden başka hiç kimsenin önemli olmadığını anlatmak için verildi.
görünce dayanamadım bende bi kart istesem evlilik bana yakınmı sevdiğimle evlenebilcekmiyim.
Bende istiyoruuummm
Yakin zamanda yeni bi aşk görünüyor mu??
eski sevgilimle barisacak miyiz ?
yanitlarsan sevinirim
çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.şuan azcık depresyon modundayım zaten isteklerim niye olmuyo diye zamanla olucak diye cıkması beni mutlu etti :)Her şeyin senin istediğin doğrultuda gideceğine güven.
Özellikle ev-aile gibi konularda şansın yaver gidecek ve her şey istediğin gibi sonuçlanacak.
Yalnız biraz zamana ihtiyacın var.
Bu zaman sürecinde duygularını kontrol etmeli, geçmiş deneyimlerinden yaşadığın acı tecrübeleri ve öfkeyi kendinden uzaklaştırmalısın. Ancak bu duygusal evrimini tamamladığın zaman. İyileştiğin zaman sana istediklerin verilecek.
ev sahibi olabilecekmiyim ilerde?
sevdıgım kişi ile evlılık varmı :)))))
hayatıma bir sene içinde biri girecekmi?
hayırlısı olsun yeni desten canım, eminim tarottaki gibi başarılı olucaksın bunda da :)
bende bir kart rica edicem, gelecekte hayatıma girecek kişi için, kimse yok şu an hayatımda...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?