Tek kart bakımı.

ben de bir kaç çeşit deste var canım :)))) Sevip beğeniyorsam alıyorum. Osho nun zen tarotunu almayı düşünüyorum gelecek ay da. Hoşuma gidiyor farklı desteler. Vakit ve fırsat olsa daha güzel bakımlar yapılabilir belki ama. Tarot ben ce sadece kart okuyucunun değil kart okunan kişinin de kastılması ve doğru soruları sorması gerekn bir fal çeşidi. Daha çok rehberlik tabanlı benim bakımlarım. Direkt şu şu olacak demek çok içime sinmiyor. Çok uzattım konuyu kusura bakma. 3 aylık dilim için 3 kart açıyorsun. ilk kart geçmiş ikinci kart şu an 3. kart ise gelecek 3 ayı belirliyor. sonraki açtığın her kart da 3 ay ekliyorsun üstüne. Bu şekilde. Bir de ana arkanalarla hesaplama yöntermi vr ama o hesaplamayı okumakiçin astroloji bilgisi de gerekiyor ki o bende yok onun da kitabını alacağım ilk fırsatta O zaman daha sağlıklı yorumlar yapmak mümkün olur :)

teşekkür ederim canım ağzına sağlıkk :))

Çinguuu bile oluruz sen iste

ne kusuru canım bildiklerini paylaşman hoşuma gidiyor bende kendimi geliştirmek istiyorum zaten bu yüzden soruyorum.bende fal bakarken gelecekle ilgili kesin yargılarda bulunmaktan yana değilim zaten falların daha çok şuan içinde bulunduğumuz zaman dilimini ve yakın gelecekle ilgili bilgi vereceğini düşünüyorum.çünkü gelecek değişken herşey bizim elimizde olasılıklar yada düşüncelerimizde çıkabiliyor falda

Aynen de katılıyorum bu düşünceye :)

o zaman benimki 3 ay içindemi olacak 3 ay sonra mı 3ay içinde oluyor galiba ilk dilime gelmiş olmam gerek:26:

Banada bakabilirmisin
Universitedeki arkadaslarimla ilgili bazi tereddutlerim var ne yapmaliyim nasil davranmaliyim vs bakarsan cok sevinirim

Son düzenleme:
canım ya güldürdün beni bende sap ım zaten farklı değilim.yalnız aldatılmış ve mutsuz.ya geçen gün fal bakmayı bıraktım 3-4 gün falan bakmadım dün başım ağrımaya başladı sonra bir mesaj geldi fal için dedim bakalım karşılıklı sonra baş ağrım geçti.fal bakmak bana iyi geliyor galiba

eheh yeni fal mıı :)) tamam canım bakıyorum senden de bekliyorum esmerim başak burcuyum sap ım biliyosun

canım bu yeni öğrendiğim açılımda senle hoşlandığın kişi için bakılıyor ilişki açılımı yani.ama katinada genelde bakılıyor merak ettiğin biri varsa onunla ilgili bakayım yada genel hangisini istersen

eheh yeni fal mıı :)) tamam canım bakıyorum senden de bekliyorum esmerim başak burcuyum sap ım biliyosun

Genelde tam tersi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…