13 saymalıyı biliyorum bende onu deniyorum internette araştırdım başka bir yöntem bulamadım bu da ne kadar güvenilir bilmiyorum ama not aldım unutmazsam bakarım tutup tutmadığına.yeni destede denediğin 3 aylık açılımı nasıl yapıyorsun birde senin desten ne destesi tarot galiba ama tarotun çeşitleri var farklı bir tarot mu :26:
Arzu ettiğin sonuç yakın zamanda gerçekleşiyor canım.
Hayatına girecek olan kişi ön sezileri güçlü ancak çevresi düşmanla sarılı birisi.
Fakat güçlü biri bunlarla baş edebiliyor. Yine de bu kişiye bir yardımın dokunacak.
Ve böylece bir araya geleceksiniz. 18 ay sonra evlilik görünüyor canım.
teşekkür ederim canım ağzına sağlıkk :))
ben de bir kaç çeşit deste var canım :)))) Sevip beğeniyorsam alıyorum. Osho nun zen tarotunu almayı düşünüyorum gelecek ay da. Hoşuma gidiyor farklı desteler. Vakit ve fırsat olsa daha güzel bakımlar yapılabilir belki ama. Tarot ben ce sadece kart okuyucunun değil kart okunan kişinin de kastılması ve doğru soruları sorması gerekn bir fal çeşidi. Daha çok rehberlik tabanlı benim bakımlarım. Direkt şu şu olacak demek çok içime sinmiyor. Çok uzattım konuyu kusura bakma. 3 aylık dilim için 3 kart açıyorsun. ilk kart geçmiş ikinci kart şu an 3. kart ise gelecek 3 ayı belirliyor. sonraki açtığın her kart da 3 ay ekliyorsun üstüne. Bu şekilde. Bir de ana arkanalarla hesaplama yöntermi vr ama o hesaplamayı okumakiçin astroloji bilgisi de gerekiyor ki o bende yokonun da kitabını alacağım ilk fırsatta O zaman daha sağlıklı yorumlar yapmak mümkün olur :)
lady-chan olalım canım artıkp
ne kusuru canım bildiklerini paylaşman hoşuma gidiyor bende kendimi geliştirmek istiyorum zaten bu yüzden soruyorum.bende fal bakarken gelecekle ilgili kesin yargılarda bulunmaktan yana değilim zaten falların daha çok şuan içinde bulunduğumuz zaman dilimini ve yakın gelecekle ilgili bilgi vereceğini düşünüyorum.çünkü gelecek değişken herşey bizim elimizde olasılıklar yada düşüncelerimizde çıkabiliyor falda
canım merhaba seni görmüşken bana fal bakarmısın
ben de bir kaç çeşit deste var canım :)))) Sevip beğeniyorsam alıyorum. Osho nun zen tarotunu almayı düşünüyorum gelecek ay da. Hoşuma gidiyor farklı desteler. Vakit ve fırsat olsa daha güzel bakımlar yapılabilir belki ama. Tarot ben ce sadece kart okuyucunun değil kart okunan kişinin de kastılması ve doğru soruları sorması gerekn bir fal çeşidi. Daha çok rehberlik tabanlı benim bakımlarım. Direkt şu şu olacak demek çok içime sinmiyor. Çok uzattım konuyu kusura bakma. 3 aylık dilim için 3 kart açıyorsun. ilk kart geçmiş ikinci kart şu an 3. kart ise gelecek 3 ayı belirliyor. sonraki açtığın her kart da 3 ay ekliyorsun üstüne. Bu şekilde. Bir de ana arkanalarla hesaplama yöntermi vr ama o hesaplamayı okumakiçin astroloji bilgisi de gerekiyor ki o bende yokonun da kitabını alacağım ilk fırsatta O zaman daha sağlıklı yorumlar yapmak mümkün olur :)
canım şu an iskambil açamam ama kahve falın varsa bakayım ..
Ben ablam ıcın baktırmak ıstıyorum mumkunmudur.benden mı enerjı alıosunuz yoksa
olmazmıııııııııhttp://www.kadinlarkulubu.com/burcl...da-katina-fali-bakacagim-23.html#post32698837 en sondaki canım istersen bende sana bakayım katinada yeni ilişki açılımı öğrendim
fark etmiyor siz sorunuzu sorun ablanız için de sorabilirsiniz kendiniz için de.
eheh yeni fal mıı :)) tamam canım bakıyorum senden de bekliyorum esmerim başak burcuyum sap ım biliyosun
eheh yeni fal mıı :)) tamam canım bakıyorum senden de bekliyorum esmerim başak burcuyum sap ım biliyosun
canım ya güldürdün benibende sap ım zaten farklı değilim.yalnız aldatılmış ve mutsuz.ya geçen gün fal bakmayı bıraktım 3-4 gün falan bakmadım dün başım ağrımaya başladı sonra bir mesaj geldi fal için dedim bakalım karşılıklı sonra baş ağrım geçti.fal bakmak bana iyi geliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?