Tek kart bakımı.

canım bana bakarmısın. ne zaman işe gireceğim ve hayatıma ne zaman yeni biri girecek.

İlk sorun: İş için biraqz daha zamnın var bir takım konularda eitim ya da ders alma fırsatı çıkacak karşına bunları değerlendirmeyi sakın gözden kaçırma. Kendini geliştirmeye kendine yatırım yapmaya devam et. Bu senin faydana olacak.

İkinci soru:3 ay sonra aşk seni buluyor. Eğer bir ilişkin var ise bu da daha da alevlenecek.

teşekkürler baktığın için.sonra rica etsem birde hayatıma ne zaman biri girecek bakabilrimisin müsait olunca...

bnde rica edebilir miyim canım. hoşlandgım biri vardı onun da banakarsı duyguları var sanıyordum ama sonrasında olaylar çok farklı gelişti. ne olacak bu böyle

bn beyaz tenli ela gözlüyüm
o kumral khverengi gözlü

cnm eki erkek arkadaşımla bir yüzyüze görüşmemeiz olucak mı birleşme gibi falan birde en önemli konu iş meselesesi devlet kapısı olacak mı şimdiden çok tşkkür ederim

Eski erkek arkadaşınla birleşmenin senin faydana olacağını düşünüyorsan ilk adımı sen atmalısın. Ondan beklemen sadece işlerin uzamasına sebep olur. Aklındaki soruların cevabı düşündükçe kurdukça değil ona sordukça doğru cevabı bulacak. Bu yüzden atılım yapması gereken kişi durumunda olan sensin.

İkşnci soru: Aslında güçlü birisin bunu başaracak güç kuvvet sen de var. Ancak içindeki gücü kötülük yönünde kullanmayı bıraktığın an sana bütün kapılar açılacak. Hayatındaki tıkanıklık daha çok buradan geliyor. Gücünü başkalarını ezmek için kullanmayı bırakmalısın. O zaman isteklerine daha kolay ulaştığını göreceksin.

benim icinde bakabilirmisiniz rica etsem...esimle ilgili...

Sorduğun bir soru olmadığı için sadece kart çektim canım. Kart ise dua etmeni soyluyor.
Dileklerinin gerçekleşmesi için dua etmelisin ancak bu şekilde güvende olabileceksin.
Kendi iç güdülerine güven ve düşünerek hareket et. Maddi anlamda rahatlama yaşayacaksın.

tesekkur ederım...cok sagol...

Bu gecelik bu kadar yarın devam edelim.

cnm ben adım atamam yaa sebebi sevgilisi olduğunu duydum hayatında onun için ben adım atamam ona sordum bunu oda evet var dedi artık beni sinir etmek için mi syledi bilmiyorum onu en son tartıştık o bana engel attı nasıl adım atayım ben onu çağırdım en son gelemem yani dedi bana bundan 2 ay önce şimdi 2 aydır görüşmüyoruz tkrar görüşme var mı diye ondan srdum yüzzyüze gelme var mı diye

teş.ederim. merak ettim birşey sorabilirmiyim baktığınız falda zamanı nasıl buluyorsunuz

Sevgilisi varsa sanırım yapacak bir şey yok canım. Hakkında hayırlısı olur inşallah...

teş.ederim. merak ettim birşey sorabilirmiyim baktığınız falda zamanı nasıl buluyorsunuz

Açılım şekli var onun. 3 aylık dilimler şeklinde devam ediyor. Bir de 13 saymalı bir açılım var onu internette de bulabilirsiniz. Orada da ay veriyor sadece. Daha önce 13 saymalıyı kullanıyordum ama yeni deste de 3 aylık açılımı deniyorum. 3 ay sonra bir aşk olursa hayatınızda doğru yapıyorum demektir

agzina saglik canim... :)

evet su siralar skntilar yasiyorum... hakkimizda hayirlisi olsun insallah....

12 ay sonra hayirlisi olsun insallah...

13 saymalıyı biliyorum bende onu deniyorum internette araştırdım başka bir yöntem bulamadım bu da ne kadar güvenilir bilmiyorum ama not aldım unutmazsam bakarım tutup tutmadığına.yeni destede denediğin 3 aylık açılımı nasıl yapıyorsun birde senin desten ne destesi tarot galiba ama tarotun çeşitleri var farklı bir tarot mu :26:

tek sormuştum ama birden fazla soruluyormuş.. 2 tane daha sorum var uygun olduğunuzda bakarsanız şayet.
bir arkadaşımla sıkıntılıyız, açıkça konuşmayı düşünüyorum, yapmalı mıyım emin değilim, ortamını da bulamadım aslında.
bir de aşk için.. (sevgilim veya sevdiğim biri yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…