gene bana sıra gelmedi yaa
:))) bende bekliyorum sira bende sanirim
yok cnm senden önce ben varım
canım bana bakarmısın. ne zaman işe gireceğim ve hayatıma ne zaman yeni biri girecek.
cnm eki erkek arkadaşımla bir yüzyüze görüşmemeiz olucak mı birleşme gibi falan birde en önemli konu iş meselesesi devlet kapısı olacak mı şimdiden çok tşkkür ederim
benim icinde bakabilirmisiniz rica etsem...esimle ilgili...
Sorduğun bir soru olmadığı için sadece kart çektim canım. Kart ise dua etmeni soyluyor.
Dileklerinin gerçekleşmesi için dua etmelisin ancak bu şekilde güvende olabileceksin.
Kendi iç güdülerine güven ve düşünerek hareket et. Maddi anlamda rahatlama yaşayacaksın.
Eski erkek arkadaşınla birleşmenin senin faydana olacağını düşünüyorsan ilk adımı sen atmalısın. Ondan beklemen sadece işlerin uzamasına sebep olur. Aklındaki soruların cevabı düşündükçe kurdukça değil ona sordukça doğru cevabı bulacak. Bu yüzden atılım yapması gereken kişi durumunda olan sensin.
İkşnci soru: Aslında güçlü birisin bunu başaracak güç kuvvet sen de var. Ancak içindeki gücü kötülük yönünde kullanmayı bıraktığın an sana bütün kapılar açılacak. Hayatındaki tıkanıklık daha çok buradan geliyor. Gücünü başkalarını ezmek için kullanmayı bırakmalısın. O zaman isteklerine daha kolay ulaştığını göreceksin.
İlk sorun: İş için biraqz daha zamnın var bir takım konularda eitim ya da ders alma fırsatı çıkacak karşına bunları değerlendirmeyi sakın gözden kaçırma. Kendini geliştirmeye kendine yatırım yapmaya devam et. Bu senin faydana olacak.
İkinci soru:3 ay sonra aşk seni buluyor. Eğer bir ilişkin var ise bu da daha da alevlenecek.
cnm ben adım atamam yaa sebebi sevgilisi olduğunu duydum hayatında onun için ben adım atamam ona sordum bunu oda evet var dedi artık beni sinir etmek için mi syledi bilmiyorum onu en son tartıştık o bana engel attı nasıl adım atayım ben onu çağırdım en son gelemem yani dedi bana bundan 2 ay önce şimdi 2 aydır görüşmüyoruz tkrar görüşme var mı diye ondan srdum yüzzyüze gelme var mı diye
teş.ederim. merak ettim birşey sorabilirmiyim baktığınız falda zamanı nasıl buluyorsunuz
Yakın zamanda aşk var gibi değil. Kartlara göre 12 ay sonra karşına çıkacak yeni aşk.
Şu aralar hayatında karar aşamasındasın. Kafa karışıklığın karar vermenin önüne geçiyor. Köklü değişiklikler seni bekliyor. Ama bu değişiklikleri yapmadan önce araştırmanı iyi yapmalısın. Bir dönem biraz zorlukla, sıkıntılar yaşayacaksın. Birinden hoşlanabilirsin ama hoşlantına karşılık alamıyor gözüküyorsun. Bunun için çok üzülmemelisin. Karşlındakli kişi sana uygun değil çünkü. O bunu görebiliyor ama senin görmen zaman alacak. Bu olumsuzluk senin kalbini karartmasın sevgi vermeye ve almaya açık ol.bir yılın sonunda mutluluğu yakalayacaksın.
Açılım şekli var onun. 3 aylık dilimler şeklinde devam ediyor. Bir de 13 saymalı bir açılım var onu internette de bulabilirsiniz. Orada da ay veriyor sadece. Daha önce 13 saymalıyı kullanıyordum ama yeni deste de 3 aylık açılımı deniyorum. 3 ay sonra bir aşk olursa hayatınızda doğru yapıyorum demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?