Tek kart bakımı.

merhaba benim için de bakabilir misin 2 aya yaklaşan bir beraberliğim var bide eğitim hayatım hakkında sınava hazırlanıyorum da teşekkür ederim şimdiden :)

Manevi anlamda ne zaman rahata ereceğim, bu yorgunluk geçecek mi? Samimi, beni anlayan biri(leri) olacak mı?
Ailem özellikle annem bir gün anlayacaklar mı beni, üstüme gelmeyi bırakacak mı.. Bu biraz zor bir soru sanırım ama şuan o kadar yorgunum ki, bir sorayım dedim...

ozeci nasılsın görüşmeyeli...hiç uğramıyorsun...
kartım ne diyor :)

banada bakabilirseniz çok sevinirim... bebegim olacakmı yakın zamanda? bide işe girebilecekmiyiz...

banada bakabilirmisinz sağlığım hakkında bacağım için düzelme olacakmı birde hayatımda benimde biri olacakmı

canıım bana da bakabilir misin müsait bi zamanında :)
biri var arkadaşım aracılığıyla bana ulaşmaya çalışıyor bende onu uzaktan izliyodum daha konuşmadık hiç ama konuşmamız yakın :) bununla ilgili bakabilir misin rica etsemm :)))

Huzursuzluğum için bakabilir misiniz.. Ne zaman nasıl geçecek...

Huzursuzluğum için bakabilir misiniz.. Ne zaman nasıl geçecek...
Bu aralar suya yakın yerlerde bulunmya gayret gösterin. Bahçe ya da düzlük alanlar da olabilir. Eğer imkan varsa bu yerlerin yalınında olmaya çalışıyın 10 güne kadar önünüze mutluluğuuz için bir fırsat çıkacak. Mutlu buluşmalar, kavuşmalar görünüyor. Kaderde şans sizden yana olacak.

Maalesef imkanım yok pek
Teşekkür ederim, inşallah...

eğer bakıyorsanız rica etsem banada bakarmısınız?rakam 5,teşekkürler.

Bende is hayatım ve erkek arkadaşım konusunda yorum alabilir miyim...

Eğer bir kart secmem gerekiyorsa 21.

Şimdiden teşekkürler

bende istiyorum 7 olsun. şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…