Tek kart bakımı.

Mrb rica etsem bana da bakar misiniz? Ask hayatimda bi gelisme olacak mi ayrildigim kisinin geri donme ihtimali var mi merak ediyorum ?

niye melek kartı diye kalmış benim aklıma...
geçmiş olsun bu arada :)

Zahmeet olmazsa bnm içinde bir kart yorumlarmısın şimdiden teşekkürler

Şu an yaşadıgım yol ayrımında benim için hayırlı olan aklımdan geçen olumlu geliimemi olumsuz düşüncemi bnm için hayırlı olcak

Kartın planlarını tekrar gözden geçir diyor. Bu konu ile ilgili rüyanda sana mesaj gönderilecek. Bu konuyu düşünerek uyu senin için doğru olanı hayırlı olanı kendin hissedeceksin.

hmmm peki....bu durumdan nasıl çıkarım?
Bir aba göstermen gerekmeyecek gereken fırsat onüe çıkacak. Şimdiye kadar olan engeller kalkıyorç İlerleme zamanı senin için. Kaderin seni daha iyi ve olumlu bir yola sokacak. Şans senden yana. Bekle sadece her şey kendiliğinden gelişecek.

Kartın planlarını tekrar gözden geçir diyor. Bu konu ile ilgili rüyanda sana mesaj gönderilecek. Bu konuyu düşünerek uyu senin için doğru olanı hayırlı olanı kendin hissedeceksin.
Hım şimdi kafam karışdı 2 yol var sorunun çözülmesinde planlarını gözden geçir dedigine göre 3. Bi çözüm mü bulmalıyım ama sonuç net ya ak ya kara

dediğim gibi rüya ya yatan en iyi cevabı bulacaksınız.

Bana da bakabilir misiniz?
Bebek sahibi olmak için çok kararsızım. Bu işin sonu ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…