Mrb canım nasılsın? Epeydir bakmıyordum buraya ondan yeni gördüm sorry...Selam ozeci, bir selam veriyim dedim
Bende ztn seni yzun zmndir gormedigimddn bur nasilsin diye sormak istemistimMrb canım nasılsın? Epeydir bakmıyordum buraya ondan yeni gördüm sorry...
Bende ztn seni yzun zmndir gormedigimddn bur nasilsin diye sormak istemistimMrb canım nasılsın? Epeydir bakmıyordum buraya ondan yeni gördüm sorry...
Sağolasın canım is guc yetmezmiş gibi bir de hasta oldum. Perişanim resmenBende ztn seni yzun zmndir gormedigimddn bur nasilsin diye sormak istemistim
Bilemem ne diyor melek kart bakmıyorum ben destem farklı :)Meleklerim ne diyor özeci :)
tenk yu ccanım benim yöntem karşımdaki soru soruyo ben de o soru için bir kart seçiyorum :) oşekilde yasniniye melek kartı diye kalmış benim aklıma...
geçmiş olsun bu arada :)
hmmm peki....bu durumdan nasıl çıkarım?tenk yu ccanım benim yöntem karşımdaki soru soruyo ben de o soru için bir kart seçiyorum :) oşekilde yasni
Zahmeet olmazsa bnm içinde bir kart yorumlarmısın şimdiden teşekkürler
Şu an yaşadıgım yol ayrımında benim için hayırlı olan aklımdan geçen olumlu geliimemi olumsuz düşüncemi bnm için hayırlı olcak
Bir aba göstermen gerekmeyecek gereken fırsat onüe çıkacak. Şimdiye kadar olan engeller kalkıyorç İlerleme zamanı senin için. Kaderin seni daha iyi ve olumlu bir yola sokacak. Şans senden yana. Bekle sadece her şey kendiliğinden gelişecek.hmmm peki....bu durumdan nasıl çıkarım?
Hım şimdi kafam karışdı 2 yol var sorunun çözülmesinde planlarını gözden geçir dedigine göre 3. Bi çözüm mü bulmalıyım ama sonuç net ya ak ya karaKartın planlarını tekrar gözden geçir diyor. Bu konu ile ilgili rüyanda sana mesaj gönderilecek. Bu konuyu düşünerek uyu senin için doğru olanı hayırlı olanı kendin hissedeceksin.
Özecim bir kartta benim için çekebilir misin?dediğim gibi rüya ya yatan en iyi cevabı bulacaksınız.
Önemli bir karar kariyer ya da iş değişikliği. Hayatınşa ilgili yeni bir başlangıc kapıda.Özecim bir kartta benim için çekebilir misin?
Önemli bir karar kariyer ya da iş değişikliği. Hayatınşa ilgili yeni bir başlangıc kapıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?