Tek kart bakımı.

Bana da bakabilir misiniz?
Bebek sahibi olmak için çok kararsızım. Bu işin sonu ne olacak?
Hayatında yeni bir dönem seni bekliyor ancak bir takım korkuların var. Bu korkulardan sıyrıldığın an ilerleme kaydedeceksin. Özgürlüğünün sınırlanacagı fikrindesin oysa anne olmak sana ummadığın fırsatlar dünyasının kapısını acacak.

Çok teşekkür ederim, emeğine ve yüreğine sağlık.

Teşekkürler, peki aşk??
Yalnızlığı sececeğin yalnız kalmayı tercih edeceğin bir döneme gireceksin. 9 ay ya da 9 hafta sürebilir bu. Hayatına giren insanların öncesini ve sonrasını değerlendirerek hayatında nasıl birisi olması gerektiğine karar vereceksin. Eski ilişkilerindeki hatalarını gözden geçireceksin. Adeta bir inziva dönemi gönük işlerinde.

Neye göre bakıyorsunuz ?? Bana da bakmak ister misiniz?:)

Sağolasın canım is guc yetmezmiş gibi bir de hasta oldum. Perişanim resmen
Cok gecmis olsun cnm insallah atlatmasi kolay birseydir nezle grip gibi, saglik yine herseyden en onemlisi
Bende iste savrula savrula yasiyorum is cok da yapacak bir guc pek yok ama yumurta kapida artik mecburen :)

Musait oldugunda bana da ask hayatimla iligili bir kart cekersrn nolcak benim bu halim diye sevinirim

Nolcak bu hallerimiz dunyanin hali merak ediorum

Önünde 1 ay var canım bir ayın sonunda aşk için hazır olacaksın. Ama sen evde oturup duruken bulmayacak aşk seni yeni ve yepyeni birisi bu. Kurs ya da egitim gibi bir fırsat çıkacak onüne bunu değerşendir orada karşılaşacaksın bu kişi ile. Gerçekten sihirli bir birlikteliğiniz olacak. Sen masallara inanan birisin. Aynı hayallerindeki gibi bir birliktelik olacak bu. Ama bir ayın dolmasını bekle ve de yeni bir aktivite cıkacak önüne bunu degerlendir.

Bakmamı isteyen diğer forumdaşlar soru sorarsa sordukları konu ile ilgili olarak bakarım. Tabii müsait olursam.

Saol cnm ya keske masallar gibi olsa hersey yani benim eskisinden bir hbr yada adim gelmeyecek mi die bunun uzerine bir soru daha sorsam musait oldugunda bir kart cekermisin?

Canım banada aşk hayatım için bir kart çeker misin?

Üniversite sınavım hususunda bana kart yorumlar misin ? :)
Yeni bir şeyler seni bekliyor ancak dikkat etmen gerekenler onune cıkn fırsatları doğru degerlendirmek ve başkalarının özellikle bu konuda uzman olan kişilerin söylediklerine kulak vermek. Yeni başlangıçlar çıktı kartında

Cok sagol canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…