canım biraz daha anlatırsan konuyu bizde ona göre yardımcı olmaya çalışırdık
sen niye ailenle görüşmüyosun ve ne kadar zamandır evlisin eşin hep mi böyleydi tatlım
Canim bende yeni nisanlandim boyle seyler okuyunca gelecekten cok korkuyorum. Oncelikle allah sana sabir versin cok gicii bi durum erkekler bole malesef kendi babamdan biliorum. Babamin maddimdurumu onceden cok iidi.. yegenleri bile bizden onemli gibiydi herseyimizle ilgilenir o ayri ama kendimailesi icin annemi kirardi.. bosanma lafi hic gecmesede cok kavgalarina sahit oldum.. sonunda akli basina geldi ama is isten gecti.. babam iflas etti o gun gordu babamkardeslerini ye genlerini hepsi cil yavrusu gibi dagildi.. bize ne alinirsa onlarada ayniisni alirdi hele bi abisini isine ortak etti ev araba dukkan aldi ona ayri simdi onlarin hic sikintisinyoknben borcla harcla okudum birak yardim etmeyi ne yapiorsun ble demediler.. simdi babam cok pisman ama olan bize oldu iste annemin bi dedgini iki etmez annm ayip bayramda ara abini der kendisi aramaz ama dedigim gibi kendimkazigi yeyince anladi.. senin esinde anca kazik yediginde anlar umarim ucu sizin kendi ailenize dokunmaz
Hizimi alamadim bu erkekler hakkaten niye boyle kor kim kullanirsa onlari onlar hora geciyor.. goremiyorlar mi gormek mi istemiyorlar.. annesine babasina srtini donemez sikintidaysa elbet yardim etmeli ama drumu iise ne bu hirss... hic mi kendi cocugunun gelecegini dusunmuyorlar, hic mi acmiolar.. bnm nisanlimin aileside senn anlattigin gibi olmasada biraz ole.. istememe degilde onlarda herseyi nisanlm kendis yapsin istiolar. Nisanlm ogretmn maasi belli ama sikisiiz deyip onu da sen yap bunu da diolar o da aileme yuk olamm dio hep kendini gerio.. benm oglum evlenio olsa onun herseyne kosarim ya nasil vicdanlari var.. nisanlimin yasi otuzbese yakin ve bu zamna kadar ailesinin isinde babasi icin calismis ama hic calismamis gibi muamele ediolar.. evlerinin birini onun icin satip otracagimiz ilden ev alcaklardi ondan vazgectiler.. nisanlim hala toz kondrtmaz bende agzmi cok acmiorum.. ona anlyisla yaklasinca kendisinin de rahatsiz olduunu dile getrr ama kotulersem savunmya gecior..bu sitde bi kac kisi demisti saolsunlar sakin nsanlisina aioesini kotuleme de cok haklilarmis.. bence sende cok direk bunun kavgasini verme hakliyken haksiz oluyorsun sonra :'(
Onu bunu bilmem de ailesinle karısısnı hep ayrı koyan hepsini bir ailesi olarak görmeyen adamdan malesef hayır gelmiyor. Evlilikte hemen bitirilmez konus canım yada kocanın gönlünü hos etmeye bak o zaman senden kıymetlisi olmaz :)
Allah yardimcin olsun bol dua et.. esinle aranda bisey yokken ailesine gittiginde mi boyle donuyor cok sasirdim akli yok mu.. ne diyebilirler ki senin icin doldururlarken.. ama ben korkarim herkes inanmiyor ama buyu bile yaparlar.. bi yakinima olmustu adam o adam degil gibi degismis sogumustu allah sana sabir versin.. bole insanlara allah cocuk vermesin yaa.. gram esini dusunmemisler ama farkina bile varmiolar.. bnm babam bu kadar degildu ama annm her isyan ettiginde kavga ckardi.. simdi pisman ama en guzel yillarimiz benm ve kardeslerimin gelecekleri gitti. Allah esini bir an once gozunu acsin insallah.. onlarida islah etsin..
Konuşmayı denedim almıyor benim dediğim hiç birşeyi onu öyle yapmışlar ki benim hiç bişeyimi inanmıyor. Ben hatta bir gün babasına konuşurken konuşmalarını dinlemiştim babası onu dinlemeyeceksiniz onun dediklerini yapmıyacaksın, hiç bişeyine inanma onun o seni kandırmaya çalışıyor dedi ve eşimde tamam baba diyordu . Bende baban bunları diyor ve sen tamam mı diyorsun dedim oda evet babam ne derse doğrudur dedi.
Canım sasırdım vallahi acaba büyü falan mı yaptılar kocana? Bence sen bir hocaya git derim ben bir erkek bu kadar laf dinlemez ki eğer gercekten böyleyse o zaman güven olmadığı yerde huzur olmaz biliyorsun, böylede bir hayat sürdürülmez sanada yazık.
Buraları bilmediğim için nereye gideceğimi bilmiyorum yani imam bozarım pek anlamıyorum büyü bozdurma şeylerinden anca kendim nas, felak okuyorum sirkeli suyla evi siliyorum okadr
Valla kursun falan döktür elbet bulursun cünkü cok pis süphelendim
Cok yer var ama ehli birini bulamiyorsun bizim islerimiz icinde var dediler biseyler bulduk bize gidecek bi yer bulamadik tam.. enis tem zamaninda babama sende baktir baktr dedi ozamanlar babam ben inanmam ole seylere dedi sonra oadam vefat etti sonra onun icinde pisman olduk :-( cefreniz annenin arkadaslarina sorun bi bide adapazarinda bi kadin var die duymustuk kadin buraya gelmeniz gerekir deditelde ama ole kaldi gidemedik.. insanin eli kolu bagli kalio hherhalde cozulmesin die mi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?