Tek kayınvalide olsa bende birde kayınpeder ve görünce var

damlae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
125
3
68
Kocaeli
Bu üçlü bir olmuş beni evden kaçırtmaya çalışıyor bizim ana kuzusuda bunlara inanıyor. Ya bu erkekler nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyor. Birde uzun yıllar sevgiliydik evlenmek için az emek vermedik evlendik mutlu olmak gerekirken mutluluğumuzun içine eden 3 kara geri şeytandan bile beterler. Onların dolduruşuyla kocam yine benden boşanmak istiyor zaten doğru düzgün bi evliliğimiz yok rüküne bağlamış gibi her anasına gidince boşanmam senden diyor ayda 4-5 kere hiç rahat bırakmıyor. Zaten onlar istedi diye benim anne babamın ziyaretinden gitmiyor benimde canıma tak etti bende bitmiyorum artık peki ne olcak böyle evlilik mi yürür.

anlayamadım senle sıkıntıları ne
yani seni neden istemiyolar
eşine de diyip gaza getiriyolar olayı biraz açarsan canım yardımcı olabiliriz

canım biraz daha anlatırsan konuyu bizde ona göre yardımcı olmaya çalışırdık
sen niye ailenle görüşmüyosun ve ne kadar zamandır evlisin eşin hep mi böyleydi tatlım

canım biraz daha anlatırsan konuyu bizde ona göre yardımcı olmaya çalışırdık
sen niye ailenle görüşmüyosun ve ne kadar zamandır evlisin eşin hep mi böyleydi tatlım

Biz eşimle 8 sene kadar çıktık o zamanlar eşim bana çok bağlıydı kim ne laf söylese bağırır çağırırdı. Biz evlenmek için okullarımızı bir an önce bitirmeye çalışırken annesi sürekli üniverste okumazsa olmaz deyip duruyordu meğerse böyle yapmasının nedeni oğlu benimle evlenirse oğlu bi daha annesini görmek istemezmiş.evlenmeye karar verdiğimizde babası ilk önce emekli olayım sonra oğlum deyip dururdu meğerse maksatları bizim ayrılmamızı sağamakmış nedenide eşimin çok iyi para kazanıyor olması ve sürekli onlara vermesi onların borçlarını ödemesi araba ve bahçe alması. Eşim evlenmeye karar verdiğinde ben o kızı istiyorum demiş zorla beni istemeye getirtmişti. O düğün dernek aşamalarında herşeyi eşimin parasıyla yaptılar ve eşimi öyle i kandırdılar ki sanki herşeyi onlar yapmış borç harç içindeymişler gibi gösterip kendilerini arındırmaya başlayıp eşimin kanına girmeye başladılar. Aldıklarında bi misafir odası en ucuzlarından beyaz eşya ve bozuk buzdalabında kendilerinde varmış. Yani anlıyacağınız bütün bu eziyetler para için . Adam emekli oldu ve bankada emekli ikramiyesi 200 bin var ve bu oğluna kendini parasız fakir gösteriyor.dah fazlasını istiyor adam çünkü.nerden bu kanıya vardınız derseniz daha annesi babası ölmeden babasının mirasına konmaya çalışıyor babasıda vermeyince bir daha ailesine gitmiyor. Annede öyle annesi abileri mirası versin diye kocasıyla birlik sürekli bunlara gidiyor arayı iyi yapıyor ve hemen miras isteyorlar veilmeyince bi iddet konuşmuyor ve tekrar arayı düzeltin tekrar istiyorlar. Artık siz anlayın neden istenmediğimi. Niyetleri oğlunun parasını yemek ve beimde köle gibi kullanmak.

Canim bende yeni nisanlandim boyle seyler okuyunca gelecekten cok korkuyorum. Oncelikle allah sana sabir versin cok gicii bi durum erkekler bole malesef kendi babamdan biliorum. Babamin maddimdurumu onceden cok iidi.. yegenleri bile bizden onemli gibiydi herseyimizle ilgilenir o ayri ama kendimailesi icin annemi kirardi.. bosanma lafi hic gecmesede cok kavgalarina sahit oldum.. sonunda akli basina geldi ama is isten gecti.. babam iflas etti o gun gordu babamkardeslerini ye genlerini hepsi cil yavrusu gibi dagildi.. bize ne alinirsa onlarada ayniisni alirdi hele bi abisini isine ortak etti ev araba dukkan aldi ona ayri simdi onlarin hic sikintisinyoknben borcla harcla okudum birak yardim etmeyi ne yapiorsun ble demediler.. simdi babam cok pisman ama olan bize oldu iste annemin bi dedgini iki etmez annm ayip bayramda ara abini der kendisi aramaz ama dedigim gibi kendimkazigi yeyince anladi.. senin esinde anca kazik yediginde anlar umarim ucu sizin kendi ailenize dokunmaz

Onu bunu bilmem de ailesinle karısını hep ayrı koyan hepsini bir ailesi olarak görmeyen adamdan malesef hayır gelmiyor. Evlilikte hemen bitirilmez konus canım yada kocanın gönlünü hos etmeye bak o zaman senden kıymetlisi olmaz :)

Son düzenleme:
Hizimi alamadim bu erkekler hakkaten niye boyle kor kim kullanirsa onlari onlar hora geciyor.. goremiyorlar mi gormek mi istemiyorlar.. annesine babasina srtini donemez sikintidaysa elbet yardim etmeli ama drumu iise ne bu hirss... hic mi kendi cocugunun gelecegini dusunmuyorlar, hic mi acmiolar.. bnm nisanlimin aileside senn anlattigin gibi olmasada biraz ole.. istememe degilde onlarda herseyi nisanlm kendis yapsin istiolar. Nisanlm ogretmn maasi belli ama sikisiiz deyip onu da sen yap bunu da diolar o da aileme yuk olamm dio hep kendini gerio.. benm oglum evlenio olsa onun herseyne kosarim ya nasil vicdanlari var.. nisanlimin yasi otuzbese yakin ve bu zamna kadar ailesinin isinde babasi icin calismis ama hic calismamis gibi muamele ediolar.. evlerinin birini onun icin satip otracagimiz ilden ev alcaklardi ondan vazgectiler.. nisanlim hala toz kondrtmaz bende agzmi cok acmiorum.. ona anlyisla yaklasinca kendisinin de rahatsiz olduunu dile getrr ama kotulersem savunmya gecior..bu sitde bi kac kisi demisti saolsunlar sakin nsanlisina aioesini kotuleme de cok haklilarmis.. bence sende cok direk bunun kavgasini verme hakliyken haksiz oluyorsun sonra :'(

Ben 1.5 sene daha evlendiğim gün çekmeye başladım babamın ha bire tansiyonu çıkıyor, annem ayakta durmak için uğraşıyor yoks akendisini bi salsa Allah korusun ölür kalbi tansiyonu var siz bensin ne yaparsınız sizi düşündüğümden dimdik durmaya çalışıyorum diyor.ben ise ne yapçağımı şaşırdım beni haketmeyin sevmeyen bi adamla birlikteyim ben bile dik durmaya çalışmasam hasta olurum. Düzelceğine ufacık bile inansam tamam deyim ama yok 10 gündür konuşmuyor benimle yemeğimi yemiyor yüzüme bakmıyor neden mi ailesine gitti geldi kırdı yıktı herşeyi belalar okudu bana , nefret esiyormuş boşancakmış benden.neden çünkü onu bana karşı doldurdular. Beni istemiyorlar çünkü rahat parasını yüyecekler

Eşimde yıllarca bunlara yedirmiş borçlarını ödemiş araba almış bahçe almış ve hata babası emekli oldu ve emekli ikramiyesi 200 bin o kadar parası olmasına rahmen hala eşimden istiyor çünkü bunlar sadece yiyici. Aslında düğünü benim eşim yaptı ama onlar kendileri yapmış gibi gösteriyor ve harç borç içindeyiz diye arındırıyorlar kendilerini. Adamlar yetmiyor daha da istiyorlar

Allah yardimcin olsun bol dua et.. esinle aranda bisey yokken ailesine gittiginde mi boyle donuyor cok sasirdim akli yok mu.. ne diyebilirler ki senin icin doldururlarken.. ama ben korkarim herkes inanmiyor ama buyu bile yaparlar.. bi yakinima olmustu adam o adam degil gibi degismis sogumustu allah sana sabir versin.. bole insanlara allah cocuk vermesin yaa.. gram esini dusunmemisler ama farkina bile varmiolar.. bnm babam bu kadar degildu ama annm her isyan ettiginde kavga ckardi.. simdi pisman ama en guzel yillarimiz benm ve kardeslerimin gelecekleri gitti. Allah esini bir an once gozunu acsin insallah.. onlarida islah etsin..

Konuşmayı denedim almıyor benim dediğim hiç birşeyi onu öyle yapmışlar ki benim hiç bişeyimi inanmıyor. Ben hatta bir gün babasına konuşurken konuşmalarını dinlemiştim babası onu dinlemeyeceksiniz onun dediklerini yapmıyacaksın, hiç bişeyine inanma onun o seni kandırmaya çalışıyor dedi ve eşimde tamam baba diyordu . Bende baban bunları diyor ve sen tamam mı diyorsun dedim oda evet babam ne derse doğrudur dedi.

İnsan evlilikten soguyor boyle olaylari gorunce :'( sizinkiler bayagi pismis bolelerin gozunu toprak doyursun kac yasina gelmisler bu saatten sonra ne yapcaklar kac seneleri var sanki.. ama hirs var demekki onlarda allh su mubarek gecelerde sana yardim etsin umarim hersey yoluna girer

Âmin inşallah canım ama hiç zannetmiyorum düzelceğini. Büyü evet bi ara musak taşıyordu biz annem ablam okuduk ve bi anda kaybolmuş muska ondan sonra kendine geldi.ama ne zaman ailesine gitse böyle oluyor suratı kararmış bi şekilde geliyor.

Canım sasırdım vallahi acaba büyü falan mı yaptılar kocana? Bence sen bir hocaya git derim ben bir erkek bu kadar laf dinlemez ki eğer gercekten böyleyse o zaman güven olmadığı yerde huzur olmaz biliyorsun, böylede bir hayat sürdürülmez sanada yazık.

Buraları bilmediğim için nereye gideceğimi bilmiyorum yani imam bozarım pek anlamıyorum büyü bozdurma şeylerinden anca kendim nas, felak okuyorum sirkeli suyla evi siliyorum okadr

Buraları bilmediğim için nereye gideceğimi bilmiyorum yani imam bozarım pek anlamıyorum büyü bozdurma şeylerinden anca kendim nas, felak okuyorum sirkeli suyla evi siliyorum okadr

Valla kursun falan döktür elbet bulursun cünkü cok pis süphelendim

Ben. Cok nanirim oyle seylere senin esin normal gelmedi pek.. ben enisteme annesi yapmisti hemde islrei kotu gitsin die cok sonra buldular ben. Kucuktum enistemi cok mulku vardi he de hepsi cadde ustu farkli semtlr bakrkoyde falan bi tane kiraci bulamadilar uc dort sene teyzemler mallari mulkeri varken sefillik cektiler bes kurus paralari yoktu ne satabildiler ne kira.. o musla cikinca bi yerlere falan gittiler.. hatta muskayi da ole buldular yanlis hatirlamiorsam onlar demis bole bole die ondan sonra duzeldi.. simdi durumlari eskisinin bile on kati.. oyuzden den inanrirm bole seylere orada biseyler yediro olabilirler esinegunahlarini almayim ama :'( gittiginde degisio diyorsun.. allah ne varsa bozsun gozunun aklinin acsin esinin en kisa zamanda insallah..

Cok yer var ama ehli birini bulamiyorsun bizim islerimiz icinde var dediler biseyler bulduk bize gidecek bi yer bulamadik tam.. enis tem zamaninda babama sende baktir baktr dedi ozamanlar babam ben inanmam ole seylere dedi sonra oadam vefat etti sonra onun icinde pisman olduk :-( cefreniz annenin arkadaslarina sorun bi bide adapazarinda bi kadin var die duymustuk kadin buraya gelmeniz gerekir deditelde ama ole kaldi gidemedik.. insanin eli kolu bagli kalio hherhalde cozulmesin die mi acaba..

Valla kursun falan döktür elbet bulursun cünkü cok pis süphelendim

Bende şüpeleniyorumda ben ne yaparsam yapayım yine yapçaklar ömrüm sürekli bozdurmakla geçmek böyle hayat mı olur. Sivrisinek gibi kanın kokusunu aldınmı emiyorlar bunlarda parnın kokusunu aldınmı başlıyorlar

Olabilir belki çözümlemesi içinde bişeyler yapmış olabilirler. Ablamın komşusunun eşinin ailesi yapmış ölüm büyüsü adam trafik kazasında ölmüş yıllar sonra kadın musaydı bulmuş hocaya götürmüş de o zaman anlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…