Kendini nimetten sayıyo adam napsın
senin hayatına güzellik katıyor son bir iyilik bahşediyor sana
erkekler bazen nekadarda ufak yaratıklar olabiliyor şaşırıyorum
Hakkında hayırlı olsun canım
bence doğru kararı verdin
eminim ne olursa olsun cok üzgünsün
ama şunu kendine hatırlatmaktanda korkma
yanında kalsan savaşsan bu adam değişecekmiydi Hayır...
Şimdi senden sonra anası danası kimi varsaaa
hepsiyle kendi uğraşsın napıyolarsa yapsınlar
Sen içini ferah tut elinden geleni zaten yapmışsın
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben onu sevmiyormuşuz ben hiç birşey yapmamışmışım hani ailesiyle arası düzgün olcaktı niye olmadı diyor evet düzgün olcaktı ama senin annen beni aradı bağırdı hakaretler etti dedim hiç ses yok. Ben hiç bir şey yapmamıştım hiç bir şey düşünebiliyormusunuz daha ne yapayım baban geldi beni evden kovdu ona rahmen ben yine evime kabul etti, evlerine gittim,annesi hastayken başında kendi kızı bile yokken başında duran ben değilmiyim . ben hasta olduğumda annem bana bakmak için 10 gün evimde kaldı diye kıyametleri koparan annesi sinir kırizi geçirdi beni aradı senin annen benim oğlumun evinde kalıpı oğlum bakamaz sen evden çıktın sen artık bana hizmet etçeksin diyen onun annesi ve yengesi arayıp bana hakaret ederken sesisini bile çıkartmayan sen daha bende ne bekliyorsun ki.Benden eve girerken bi hoş geldin beklermiş peki sorarım ben hoşgeldin bile diyemeden o lanet olası balıklara koşan kim. Ben sana her koşarak gelişimde,cilve yaparken beni hep iten senken benden daha ne bekliyorsun ki.o kadar yaşadıklarımdan sonra bende cilveleşmemi kalır...
Bak ben sana artık üzülmüyor kızıyorum inan.Ben sana söyliyim o adam seni bırakmaz.Bunlar sana blöf yapıyorlar.Gözün korksun itaat et diye.Sende maşallah evin hanımı değil,evin hizmetçisi olmakla kalmamış,beyzbol topu gibi her gelen sopa çarpmış.Sen sindikçe tepene çıkmışlar.Sen baba evine dön,boşanacağım de,biraz dik dur,o adam kuzuya dönemzse.AMAAAA SENİ EVE GERİ GETİRENE KADAR.
Bak yaşın kaç bilmiyorum güzel kardeşim.Ya Allah aşkına sen bu kadar acizmisin.Yukarıda arkadaşların biri sormuş annen baban görmüyor mu diye.Ya gerçekten nasıl sessiz kalıyorlar.Anlatmıyor musun?Yok kredi kartı ekstresi gelmişte,yok evde yatıyor muşsun da .yok bilmem ne.Bu ne demek ya,bunlar için insan hakarete uğrayıp,boşanmakla tehdit edilir mi.Orası senin evin.İster yatarsın ister amuda kalkarsın.Vardiyalı iş yerimi sen de işçi misin?Evin ya evin.İnsan kendi evinde ne yaptığının hesabını da mı verecek.
Sen köy de,köyün konağında mı yaşıyorsun.Hani kv,kp,gelinler damatlar hepsi aynı yerde yaşarda ağa baba söz sahibi olur.Senin evinde söz sahibi niye kayın pederin olsun yaa.Sen git o evden ya.O gitsininde sen gitmesinde değiliz biz.Sen git,seni de onun bırakmasına izin verme.Babasının evine attım der.Bu adamla protokol de imzalama çatır çatır al tazminatını.Manevi tazminat davası aç.Dik dur ya.Dik dur.Dinleme artık onun zırvalıklarını.Kendine yeni bir hayat kur.Ne şanslısın ki,çocuğun olmamış bu adamdan.Yoksa ömür boyu bu hasta ruhlu aileyi boşansanda çekerdin.
Duyduğum şeyler okalar saçma şeyleri ki 5 saat duyduğum şeylerin etkisinde kaldım suratımda şaşkın ve gülme ifadesiyle. Ne yani bu mu bu yüzden mi bitiyor dedim yani böyle sorunu çözülmeyecek i konu değil hatta bu kadar büyüktüler bi konu değil. Ben bugün evime dönersem isterse intar etsin bir daha geri dönemem anneme söz verdim tamamen bitirmeden gelme dedi. Tamam bu yapılanlar yenilip tutulacak şeyler değil ama hala işte pişman olmasını bişeyler yapmasını istiyorum gönül bu söz dinletemiyorsun. Nasıl gönülse her pisliği kaldırıyor. Bende kendime kızıyorum.
Canım bak konu açtın,yardımcı olmak adına diyebilecek herşeyi dedim.Sen hala gönül diyorsan,hala sana insanlık yapmasını bekliyorsan,otur ömrünün sonuna kadar bekle.Zaten pişman olmadığı için,1buçuk yıldır bu hale gelmene sebep olduğu için üzgün değil misin.Neyin pişmanlığı Allah aşkına.Bazı şeylerin pişmanlığı bile olmaz.Koskoca adam olmuş,kendine güvenmiş evlenmiş.Bir eşe,bırak eşi,bir kadına,bırak kadını,bir İNSANA nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.Gitsin köyden alsın.Hee köydekiler bu kadar saf değildir onu da bil.Bunlara eli maşalı bir gelin elir,burunlarından getirir.Bak gıkları çıkar mı.Biraz da sen kendin yapmışsın.Pasifliğinle,ailesine ona yaranacağım diye ezdirdikçe ezdirmişsin kendini.Ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül.Yarın öbür gün ruhsal çöküntü yaşarsan,fiziksel hastalıkların başlarsa,o zaman anlarsın o gönül her pisliği kaldırmışmı kaldırmamışmı.
Az önce ben ağaldımm o ağladı ve dediği benim istediğim gibi kadın olacaksan kal olmayacaksan git dedi. İstediği gibi kadın? Eşyalarımı topluyorum annemlerden de rica ettim beni almaya gelirlisiniz diye geliyorlar yoldalar
hakkınızda hayırlısı olsun
peki sizde ona sordunuzmu sen benim istediğim gibi bir erkek olabildin mi diye
bu evlilikten hayır gelmez malesef
babamın evindeyim üzerimde kocaman bi yük varmış meğerse.lütfen dua edin sorunsuz boşanayım ve eşyalarımı sorunsuz alayım.tanımadığım 2 kişi aradı açamadım onlarda birisidir her zaman arayıp bana hakaret ettikleri gibi yine hakaret etçeklerdir.boşandığım anda numaramı değiştircem.hemen bi işe olmadı kurslara yazılcam çok planlar kurmaya başaldım bile.
babamın evindeyim üzerimde kocaman bi yük varmış meğerse.lütfen dua edin sorunsuz boşanayım ve eşyalarımı sorunsuz alayım.tanımadığım 2 kişi aradı açamadım onlarda birisidir her zaman arayıp bana hakaret ettikleri gibi yine hakaret etçeklerdir.boşandığım anda numaramı değiştircem.hemen bi işe olmadı kurslara yazılcam çok planlar kurmaya başaldım bile.
bayramın 2. günü bunların abisinin düğünü vardı anne,baba,kardeş ve karşılıklı göbek atmışlar ohh oğlumuzu işteyken bıraktı gitti eşyalarıda bize bıraktı ohh kurtulduk diye göbek atmışlar inanamıyorum ya ben bu kadar ne yaptım onlara kadın hastanedeyken başında kızı bile yokken ben kaldım
bayramın 2. günü bunların abisinin düğünü vardı anne,baba,kardeş ve karşılıklı göbek atmışlar ohh oğlumuzu işteyken bıraktı gitti eşyalarıda bize bıraktı ohh kurtulduk diye göbek atmışlar inanamıyorum ya ben bu kadar ne yaptım onlara kadın hastanedeyken başında kızı bile yokken ben kaldım
arkamdan bir sürü dedikodumu yapan kv şimdi niye o hamile eli mahkuma oğluma tıpış tıpış döncek diyorlarmış.ya boşanma işlemleri başladı niye böyle diyorlar ki yine ne oyunu oynuyor bunlar.
Peki hamile misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?