Tek kayınvalide olsa bende birde kayınpeder ve görünce var

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben onu sevmiyormuşuz ben hiç birşey yapmamışmışım hani ailesiyle arası düzgün olcaktı niye olmadı diyor evet düzgün olcaktı ama senin annen beni aradı bağırdı hakaretler etti dedim hiç ses yok. Ben hiç bir şey yapmamıştım hiç bir şey düşünebiliyormusunuz daha ne yapayım baban geldi beni evden kovdu ona rahmen ben yine evime kabul etti, evlerine gittim,annesi hastayken başında kendi kızı bile yokken başında duran ben değilmiyim . ben hasta olduğumda annem bana bakmak için 10 gün evimde kaldı diye kıyametleri koparan annesi sinir kırizi geçirdi beni aradı senin annen benim oğlumun evinde kalıpı oğlum bakamaz sen evden çıktın sen artık bana hizmet etçeksin diyen onun annesi ve yengesi arayıp bana hakaret ederken sesisini bile çıkartmayan sen daha bende ne bekliyorsun ki.Benden eve girerken bi hoş geldin beklermiş peki sorarım ben hoşgeldin bile diyemeden o lanet olası balıklara koşan kim. Ben sana her koşarak gelişimde,cilve yaparken beni hep iten senken benden daha ne bekliyorsun ki.o kadar yaşadıklarımdan sonra bende cilveleşmemi kalır...

Ve kalkmış hala benim anne babama laf söylemeye çalışıyorlar .garibanlar sırf ben onu seiyorum diye ona bikere bile olsun bu yapılanlara ses çıkartmadılar , ses çıkartmadıkları için mi laf söylüyorsun orda durcan işte bana istediğin lafı söyleyebilirsin ama beni gözü yaşlı hergüne aramamı bekleyen kızım ne haldesin korkuyla bekleyen insanlara laf söyleyemezsin. Onun ailesine kalsa basit kadını evden kobra sonra geri alır sonra tekrar koyarsın normal, kadın evlendin mi bi daha annesine gitmez ve evimin reisinde kocam değil Kp miş onlar için bu durumlar normal böyle terbiyesi insan oluyorlar benim ailem ses çıkarmazken terbiyesizlik.

Bak ben sana artık üzülmüyor kızıyorum inan.Ben sana söyliyim o adam seni bırakmaz.Bunlar sana blöf yapıyorlar.Gözün korksun itaat et diye.Sende maşallah evin hanımı değil,evin hizmetçisi olmakla kalmamış,beyzbol topu gibi her gelen sopa çarpmış.Sen sindikçe tepene çıkmışlar.Sen baba evine dön,boşanacağım de,biraz dik dur,o adam kuzuya dönemzse.AMAAAA SENİ EVE GERİ GETİRENE KADAR.

Bak yaşın kaç bilmiyorum güzel kardeşim.Ya Allah aşkına sen bu kadar acizmisin.Yukarıda arkadaşların biri sormuş annen baban görmüyor mu diye.Ya gerçekten nasıl sessiz kalıyorlar.Anlatmıyor musun?Yok kredi kartı ekstresi gelmişte,yok evde yatıyor muşsun da .yok bilmem ne.Bu ne demek ya,bunlar için insan hakarete uğrayıp,boşanmakla tehdit edilir mi.Orası senin evin.İster yatarsın ister amuda kalkarsın.Vardiyalı iş yerimi sen de işçi misin?Evin ya evin.İnsan kendi evinde ne yaptığının hesabını da mı verecek.

Sen köy de,köyün konağında mı yaşıyorsun.Hani kv,kp,gelinler damatlar hepsi aynı yerde yaşarda ağa baba söz sahibi olur.Senin evinde söz sahibi niye kayın pederin olsun yaa.Sen git o evden ya.O gitsininde sen gitmesinde değiliz biz.Sen git,seni de onun bırakmasına izin verme.Babasının evine attım der.Bu adamla protokol de imzalama çatır çatır al tazminatını.Manevi tazminat davası aç.Dik dur ya.Dik dur.Dinleme artık onun zırvalıklarını.Kendine yeni bir hayat kur.Ne şanslısın ki,çocuğun olmamış bu adamdan.Yoksa ömür boyu bu hasta ruhlu aileyi boşansanda çekerdin.

Duyduğum şeyler okalar saçma şeyleri ki 5 saat duyduğum şeylerin etkisinde kaldım suratımda şaşkın ve gülme ifadesiyle. Ne yani bu mu bu yüzden mi bitiyor dedim yani böyle sorunu çözülmeyecek i konu değil hatta bu kadar büyüktüler bi konu değil. Ben bugün evime dönersem isterse intar etsin bir daha geri dönemem anneme söz verdim tamamen bitirmeden gelme dedi. Tamam bu yapılanlar yenilip tutulacak şeyler değil ama hala işte pişman olmasını bişeyler yapmasını istiyorum gönül bu söz dinletemiyorsun. Nasıl gönülse her pisliği kaldırıyor. Bende kendime kızıyorum.

Canım bak konu açtın,yardımcı olmak adına diyebilecek herşeyi dedim.Sen hala gönül diyorsan,hala sana insanlık yapmasını bekliyorsan,otur ömrünün sonuna kadar bekle.Zaten pişman olmadığı için,1buçuk yıldır bu hale gelmene sebep olduğu için üzgün değil misin.Neyin pişmanlığı Allah aşkına.Bazı şeylerin pişmanlığı bile olmaz.Koskoca adam olmuş,kendine güvenmiş evlenmiş.Bir eşe,bırak eşi,bir kadına,bırak kadını,bir İNSANA nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.Gitsin köyden alsın.Hee köydekiler bu kadar saf değildir onu da bil.Bunlara eli maşalı bir gelin elir,burunlarından getirir.Bak gıkları çıkar mı.Biraz da sen kendin yapmışsın.Pasifliğinle,ailesine ona yaranacağım diye ezdirdikçe ezdirmişsin kendini.Ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül.Yarın öbür gün ruhsal çöküntü yaşarsan,fiziksel hastalıkların başlarsa,o zaman anlarsın o gönül her pisliği kaldırmışmı kaldırmamışmı.

Az önce ben ağaldımm o ağladı ve dediği benim istediğim gibi kadın olacaksan kal olmayacaksan git dedi. İstediği gibi kadın? Eşyalarımı topluyorum annemlerden de rica ettim beni almaya gelirlisiniz diye geliyorlar yoldalar

Tatlım bak,inanma gözyaşlarına.Bak sen dik durdun mu,nasıl çıtayı düşürüyor.İnsanoğlu böyledir.Sen kimsenin istediği gibi biri değil,kendin gibi ol.Bak yukarıda yazdım sana.Blöf atıyor boşayacağım bilmem ne diye.Onun daha çok etekleri tutuşacak.Ömür boyu mutlu olmak istiyorsan,geri adım atma.Bugün o evden çıkmazsan,1 ay sonra durumun yine aynı.Bırak o düşünsün.Adam olmayı öğrenmesi lazım.

hakkınızda hayırlısı olsun
peki sizde ona sordunuzmu sen benim istediğim gibi bir erkek olabildin mi diye
bu evlilikten hayır gelmez malesef

hakkınızda hayırlısı olsun
peki sizde ona sordunuzmu sen benim istediğim gibi bir erkek olabildin mi diye
bu evlilikten hayır gelmez malesef

babamın evindeyim üzerimde kocaman bi yük varmış meğerse.lütfen dua edin sorunsuz boşanayım ve eşyalarımı sorunsuz alayım.tanımadığım 2 kişi aradı açamadım onlarda birisidir her zaman arayıp bana hakaret ettikleri gibi yine hakaret etçeklerdir.boşandığım anda numaramı değiştircem.hemen bi işe olmadı kurslara yazılcam çok planlar kurmaya başaldım bile.

hayırlısı olsun canım
eğer sana hakaret ederlerse bunları mahkemede delil olarak sunabilirsin,aklında olsun

İnşallah kararında sonuna kadar gidersin.Bak kendin diyorsun her zaman arayıp bana hakaret ediyorlar diye.Bir küs bir barışık bu eziyet ömür boyu sürer mi? Gönül ister tabii eşin hatasını anlasın çok farklı insan olsun sana hakettiğin mutluluğu versin.Ama sen bizden daha iyi biliyorsundur değişir mi değişmez mi?

Bugünler sancılı geçer ama geçer.İşe gir,kaybettiğin yıllarını geri kazan.Bundan sonra onlarla muhattap olma,Derdi olan aileni arasın.Kapıyı açtığında hoşgeldin demiyor muşsun,şimdi kendi açıp girsin bomboş eve.Yaptığın yemeği yemiyordu,şimdi yemek bulsun da yesin.Senin gözyaşının diyetini kimsede bırakmaz Allah.Ama kimseye beddua etme.Sen kendin için bol bol dua et.1 ay sonra,2 ay sonra,bir bakmışsın1 yıl sonra herşey senin için ne kadar güzel olacak.Bir kapıyı kapatan Allah'ım başka bir kapıyı açar.

meğerse babası çoktan palanları kurmuş küs olduğu abisine gitmiş bu gelin bizim hiç bir isteğimizi yerine götürmüyor çocukta yok asıl ben oğluma kıçına tekmeyi attırtçam demiş abiside elin kızından ne istiyorsun yazık günah o kıza sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun senin anan kanser hastanelerde yatarken senin karın bir kere olsun gelip bakmadı bırak kızı rahat demiş.ve kasım ayından beri bizim hakkımızda geçinemiyor onlar kız beğenmiyor oğlumu,istemiyor oğlumu diye başlamış.insaf be ben onu beğenmesem ne diye gençliğimi ona feda edeyım 8 yıllımı onunla geçireyim.beni üzen eşim olan o adam babasının bu yaptıklarının hepsini biliyormuş ve oda onlara destek olmuş boşanayım diye gözümün içine bakyormuş madem öyle niye en baştan evlendin.anlaşmalı boşanmak için aradı beni tamam dedim pazartesi günü ararım seni dedim sabah erkenden gittim vekalet verdim avukata bu hafta içide dava açılcak.kızlar dua edin benim için davayı kazanayım herkes kazancaz gözüyle bakıyor ama şahit istiyorlar gözle evin içinde olan şeyi görmedi ki kimse.

bayramın 2. günü bunların abisinin düğünü vardı anne,baba,kardeş ve karşılıklı göbek atmışlar ohh oğlumuzu işteyken bıraktı gitti eşyalarıda bize bıraktı ohh kurtulduk diye göbek atmışlar inanamıyorum ya ben bu kadar ne yaptım onlara kadın hastanedeyken başında kızı bile yokken ben kaldım

Yasadiklarin cok uzucu. Kv ve kp in Allahtan belasini istiyor galiba.
Keske evden gitmeden once bir avukatla filan gorusseydin. Ailen baska bir sehirde mi yasiyor? Olmadi gun kararlastirirdin, esin isteyken esyalarini toplar giderdin. Boyle insan musveddeleri bir sey vermezler, onemli de degil zaten. Onlar yuva yikarsa oturup Allah bize ne bela gonderecek diye beklesinler. Onlar coktan seytanin oyncagi olmuslar. Seytanin en cok hoslandigi sey kari-koca arasinin bozulmasiymis. Onlar da bundan haz alip, oynuyorlarsa seytanin ciragi olmuslar farkinda degiller.

Sana da Allah sabir versin. Ama kocanin hali hal degil. Dengesiz gibi, ailesine gidiyor hop degisiyor. Barissaniz ne olacak ki? Ailesinin agzina baktigi surece siz bu sorunlari yasarsiniz. O yuzden hayirlisi olsun diyorum, bosanmak hayirlisiysa o olsun, degilse de bosanmazsiniz insallah. Allah kocana da insaf, izan versin.
Kendini hirpalama, ne gelir ki elinden?. Dunyada iyi ile kotunun savasi kiyamet kopana kadar devam edecek. Sen dua et bol bol...

Amaaannn boşversene.Eşyaya sevinip göbek atan insan zaten boş insandır.Ya da bu lafların sana geleceğini bildikleri için sevinçliyiz gibi gösteriyorlardır.Unutma,son gülen iyi güler.Çok şanslısın ki,çocuğun yok ve değşir ümidiyle hala çekiyor olabilirdin.O sekiz yılı hastaydım uykudaydım iyileştim olarak kabul et.Hayat,Allah'ın izniyle sana daha ne güzel 8 yıllar yaşatır.Kimn ne olacağını Allah bilir.Ağlatanı da güldürmez.

şimdi daha rahatım;psikolağa gittim tek görüşmelik bana dediği senin karakterinde birisi onunla yapamaz doğru karar vermişsin dedi.bunu bi uzman görüşüyle duymak çok rahatlatıyor insanı.

arkamdan bir sürü dedikodumu yapan kv şimdi niye o hamile eli mahkuma oğluma tıpış tıpış döncek diyorlarmış.ya boşanma işlemleri başladı niye böyle diyorlar ki yine ne oyunu oynuyor bunlar.

arkamdan bir sürü dedikodumu yapan kv şimdi niye o hamile eli mahkuma oğluma tıpış tıpış döncek diyorlarmış.ya boşanma işlemleri başladı niye böyle diyorlar ki yine ne oyunu oynuyor bunlar.

Peki hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…