Olabilir belki çözümlemesi içinde bişeyler yapmış olabilirler. Ablamın komşusunun eşinin ailesi yapmış ölüm büyüsü adam trafik kazasında ölmüş yıllar sonra kadın musaydı bulmuş hocaya götürmüş de o zaman anlamış.
Allah onlari islah etsin.. kuran buyuyu buyu yapani lanetliyor nasil boyle seyler yapip muslumani diyorlar.. esin sonra cok pisman olacak ama is isten gececek.. gecmeden uyanir ne guzel birbirinizi severek evlenmissiniz herkese nasip olmuo niye kendi mutlulugunu dusunmuyor.. allah ne varsa baslarin a gecirsin kendi ustlerine cevirsin
evlenen kadar aslan evlendikten sonra kedi gibi oluyor anlamıyorum ama şuna şahidim kvdeler genelde oğullarına sana baktım büyüttüm diye anlatıp ağlarlar istedikleri olmayınca
Bizimki senin seni bizim için doğurmuş bize hizmet et diye artık senin annen yok, onlar artık senin hiç beşini bana hizmet etçeksin istediğim herşeyi yapçaksın diyor.
eğer ailen yanındaysa ne mutlu sana ama bence sende bi dene ağla deki biz artık aile olduk aç gözünü bak ben karınım sevmiyorsan söyle de ama aienin dolduruşuna gelipte boşanma kararı alma de hatta bunu bir mektup gibi yaz ve bı kaç gün evden ayrıl inkanın varsa
Dedim bunları ve niye bana zulmediyor ve onların lafıyla bunları diyorsun dedim ve oda ben sana daha çok zulüm etçem 1 ay sonra boşandık mı görürsün dedi.işte ben niye hala bu evde duryorsam. Birde ben çıkıp gidersem evden kaçtı gösterirler geçen sene yine aynı bu zamanlar yine aynı şeyler oldu beni oyuna getirip evden kaçtı göstermişlerdir daha sonra eşim hatasını anlayıp beni geri istemişti.
Bende şüpeleniyorumda ben ne yaparsam yapayım yine yapçaklar ömrüm sürekli bozdurmakla geçmek böyle hayat mı olur. Sivrisinek gibi kanın kokusunu aldınmı emiyorlar bunlarda parnın kokusunu aldınmı başlıyorlar
Eşimde yıllarca bunlara yedirmiş borçlarını ödemiş araba almış bahçe almış ve hata babası emekli oldu ve emekli ikramiyesi 200 bin o kadar parası olmasına rahmen hala eşimden istiyor çünkü bunlar sadece yiyici. Aslında düğünü benim eşim yaptı ama onlar kendileri yapmış gibi gösteriyor ve harç borç içindeyiz diye arındırıyorlar kendilerini. Adamlar yetmiyor daha da istiyorlar
Ben 1.5 sene daha evlendiğim gün çekmeye başladım babamın ha bire tansiyonu çıkıyor, annem ayakta durmak için uğraşıyor yoks akendisini bi salsa Allah korusun ölür kalbi tansiyonu var siz bensin ne yaparsınız sizi düşündüğümden dimdik durmaya çalışıyorum diyor.ben ise ne yapçağımı şaşırdım beni haketmeyin sevmeyen bi adamla birlikteyim ben bile dik durmaya çalışmasam hasta olurum. Düzelceğine ufacık bile inansam tamam deyim ama yok 10 gündür konuşmuyor benimle yemeğimi yemiyor yüzüme bakmıyor neden mi ailesine gitti geldi kırdı yıktı herşeyi belalar okudu bana , nefret esiyormuş boşancakmış benden.neden çünkü onu bana karşı doldurdular. Beni istemiyorlar çünkü rahat parasını yüyecekler
alakasız olucak ama merak ettim bu adam nerden emekli 200 bin ikramiye alacak kadar
alakasız olucak ama merak ettim bu adam nerden emekli 200 bin ikramiye alacak kadar
valla benim de ilk aklıma bu geldi o nasıl bir ikramiye 200 bin lira
ayrBende çok merak ettim.
Bir rektörün emekli ikramiyesi 80.000 civarı.
Emekli cumhurbaşkanımı acaba kayınpeder?
ayr
ıca gelin ne bilir kp'in ikramiyesini falan, eksik bişeyler var bence
Konuşmayı denedim almıyor benim dediğim hiç birşeyi onu öyle yapmışlar ki benim hiç bişeyimi inanmıyor. Ben hatta bir gün babasına konuşurken konuşmalarını dinlemiştim babası onu dinlemeyeceksiniz onun dediklerini yapmıyacaksın, hiç bişeyine inanma onun o seni kandırmaya çalışıyor dedi ve eşimde tamam baba diyordu . Bende baban bunları diyor ve sen tamam mı diyorsun dedim oda evet babam ne derse doğrudur dedi.
ayr
ıca gelin ne bilir kp'in ikramiyesini falan, eksik bişeyler var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?