Bunun farkındayım. Ama bu bana çok fazla geldi. Babam zaten yaralamıştı. Bu çok ağır geldi gerçekten. Zaten affedemem ama işte. Bilmiyorum ya. Çok canım yanıyor.Evli degilsin, cocugun yok, otur sukret haline. Mis gibi dertsiz tasasiz davasiz ayrilabilirsin.
Sağ ol canım. Konuşmam gerek biliyorum. Ama zor işte. Nasıl konuşacağımı düşünemiyorum. Önce kendime gelmem gerek. Bu nasıl bir şey ya. Ayrılsa, terk etse ben bu hale gelmezdim.o enkazın altından sıyrrıl bır cık once. Klasık teselli lafları edemem cunku cogu zaman ıse yaramaz yasadıklarını yasamadım ama dusuncesı bıle korkunçkendısıyle bır konus bak kendın diyorsun sebebi bu kadar basit olamaz dıye sor ona Icındekılerı kus belki o zaman netlesırsın. Ya nefret edersın Icın acır ya bırakamazsın ylne Icın acır. Allah yardımcın olsun canım
toparlarsın Insallah merak etme. Hayat Herseye rağmen GuzelSağ ol canım. Konuşmam gerek biliyorum. Ama zor işte. Nasıl konuşacağımı düşünemiyorum. Önce kendime gelmem gerek. Bu nasıl bir şey ya. Ayrılsa, terk etse ben bu hale gelmezdim.
Evli değilsin terket onu.. ota b.ka her sinirlendiğinde koşa koşa başkasına gidicekse bırak defolsun gitsin yollar onunÖncelikle şunu belirteyim. Hesap arkadaşımın. Sadece bu gecelik ödünç istedim çünkü içimi dökmem gerek
Klasik ihanet hikayesi. 3 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta tartıştık onunla biraz yine. Son zamanlarda biraz fazla olsa da. Sonra akşam soğuk ta olsa konuştuk ve bana uyuyacağını söyledi. Daha sonra ben öğrendim ki o gece kulübteymiş bir kaç arkadaşıyla (onlardan biri söyledi). Bana da garip geldi yalan söylemesi. Kıskanç biri değilim. Arkadaşlarıyla çıkmasını problem filan etmem yani. Neyse bir kurt düştü ya içime. Sonra biz iki gün sonra yine eski halimize döndük ama onda bu sefer bir gariplik vardı. Fazla ilgiliydi bana karşı, fazla dikkatli. Neyse içime bir şeyler düştü ya araştırmaya başladım. Öğrendim ki o gece bizim sürekli gittiğimiz yere gitmişler tabi tanıdıklar çok. Orada çalışan bir arkadaşımdan bir şekilde öğrendim ben bunun o gece biz kızla oradan yarı sarhoş çıktığını. Tamam işte bu noktada bende her şey aydınlandı. Kızıda öğrenmek hiç zor olmadı. Kız da bunu doğrulayınca bugün yıkıldım. İçmiş içmiş işte. Bana sinirliydi. Ama bunlar sebeb olamaz ya. Olmamalı. Gerçekten şu anda enkaz gibiyim.
Bu bana çok ağır gerçekten çok ağır. Ben öz babamla 10 yıldır doğru dürüst annemi aldattığı için konuşamıyorum, uzaklaşıyorum. Bu bana çok ağır geldi ama. Sizden de ne istediğimi bilmiyorum ya ben. Bilmiyorum. Bir şey söyleyin sizde bana. Bir anlık bir şey değil bu. Öpüp bırakmak değil.
Bisey olmaz. Benimde 3 senelik sevgilim olmustu ayrilmistik ayy nasil ayilip bayiliyorum bende uzuntudenmegersem aldatiyormus! ben bunu bi ögrenirsin...... ne yas kaldi ne birsey 2-3 ayda salliyiverdim. Hayatima baktim. Sonra it gibi dondu özurler sarkilar siirler nuh dedim peygamber demedim. Cokkta iyi yapmisim hic pisman degilim aldatma varsa o isin icinde bitmistir. Bosuna uzulup suzulme.
Hahaölmüştü diye okudum.. ne yaş kaldı kısmı da yas diye okudum.. sizin eski sevgiliyi gömdüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?