Tek kelime – Aldatılmak

EcceA

Başlangıç: 77.6/ Hedef:65/Boy:179
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
454
1.899
113
Öncelikle şunu belirteyim. Hesap arkadaşımın. Sadece bu gecelik ödünç istedim çünkü içimi dökmem gerek
Klasik ihanet hikayesi. 3 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta tartıştık onunla biraz yine. Son zamanlarda biraz fazla olsa da. Sonra akşam soğuk ta olsa konuştuk ve bana uyuyacağını söyledi. Daha sonra ben öğrendim ki o gece kulübteymiş bir kaç arkadaşıyla (onlardan biri söyledi). Bana da garip geldi yalan söylemesi. Kıskanç biri değilim. Arkadaşlarıyla çıkmasını problem filan etmem yani. Neyse bir kurt düştü ya içime. Sonra biz iki gün sonra yine eski halimize döndük ama onda bu sefer bir gariplik vardı. Fazla ilgiliydi bana karşı, fazla dikkatli. Neyse içime bir şeyler düştü ya araştırmaya başladım. Öğrendim ki o gece bizim sürekli gittiğimiz yere gitmişler tabi tanıdıklar çok. Orada çalışan bir arkadaşımdan bir şekilde öğrendim ben bunun o gece biz kızla oradan yarı sarhoş çıktığını. Tamam işte bu noktada bende her şey aydınlandı. Kızıda öğrenmek hiç zor olmadı. Kız da bunu doğrulayınca bugün yıkıldım. İçmiş içmiş işte. Bana sinirliydi. Ama bunlar sebeb olamaz ya. Olmamalı. Gerçekten şu anda enkaz gibiyim.
Bu bana çok ağır gerçekten çok ağır. Ben öz babamla 10 yıldır doğru dürüst annemi aldattığı için konuşamıyorum, uzaklaşıyorum. Bu bana çok ağır geldi ama. Sizden de ne istediğimi bilmiyorum ya ben. Bilmiyorum. Bir şey söyleyin sizde bana. Bir anlık bir şey değil bu. Öpüp bırakmak değil.

o enkazın altından sıyrrıl bır cık once. Klasık teselli lafları edemem cunku cogu zaman ıse yaramaz yasadıklarını yasamadım ama dusuncesı bıle korkunç :( kendısıyle bır konus bak kendın diyorsun sebebi bu kadar basit olamaz dıye sor ona Icındekılerı kus belki o zaman netlesırsın. Ya nefret edersın Icın acır ya bırakamazsın ylne Icın acır. :( Allah yardımcın olsun canım :(

Evli degilsin, cocugun yok, otur sukret haline. Mis gibi dertsiz tasasiz davasiz ayrilabilirsin.
Bunun farkındayım. Ama bu bana çok fazla geldi. Babam zaten yaralamıştı. Bu çok ağır geldi gerçekten. Zaten affedemem ama işte. Bilmiyorum ya. Çok canım yanıyor.

o enkazın altından sıyrrıl bır cık once. Klasık teselli lafları edemem cunku cogu zaman ıse yaramaz yasadıklarını yasamadım ama dusuncesı bıle korkunç :KK43: kendısıyle bır konus bak kendın diyorsun sebebi bu kadar basit olamaz dıye sor ona Icındekılerı kus belki o zaman netlesırsın. Ya nefret edersın Icın acır ya bırakamazsın ylne Icın acır. :KK43: Allah yardımcın olsun canım :KK43:
Sağ ol canım. Konuşmam gerek biliyorum. Ama zor işte. Nasıl konuşacağımı düşünemiyorum. Önce kendime gelmem gerek. Bu nasıl bir şey ya. Ayrılsa, terk etse ben bu hale gelmezdim.

Neyi düşünüyorsunuz hala anlamadım!!!Siz onun annesi ve babası değilsiniz her hatasını affedemezsiniz ki zaten affetmemelisiniz de;o yüzden gereğini yapmalısınız ki başınız daha büyük derde girmesin

Sağ ol canım. Konuşmam gerek biliyorum. Ama zor işte. Nasıl konuşacağımı düşünemiyorum. Önce kendime gelmem gerek. Bu nasıl bir şey ya. Ayrılsa, terk etse ben bu hale gelmezdim.
toparlarsın Insallah merak etme. Hayat Herseye rağmen Guzel ;) tecrubenın ıyısı kotusu yoktur derler. Yavas yavas pısıyoruz :) kendıne dıkkat et canım sağlam dur Yanlıs bır karar verme. Allah a emanet ol :)

Öncelikle şunu belirteyim. Hesap arkadaşımın. Sadece bu gecelik ödünç istedim çünkü içimi dökmem gerek
Klasik ihanet hikayesi. 3 yıldır birlikteyiz. Geçen hafta tartıştık onunla biraz yine. Son zamanlarda biraz fazla olsa da. Sonra akşam soğuk ta olsa konuştuk ve bana uyuyacağını söyledi. Daha sonra ben öğrendim ki o gece kulübteymiş bir kaç arkadaşıyla (onlardan biri söyledi). Bana da garip geldi yalan söylemesi. Kıskanç biri değilim. Arkadaşlarıyla çıkmasını problem filan etmem yani. Neyse bir kurt düştü ya içime. Sonra biz iki gün sonra yine eski halimize döndük ama onda bu sefer bir gariplik vardı. Fazla ilgiliydi bana karşı, fazla dikkatli. Neyse içime bir şeyler düştü ya araştırmaya başladım. Öğrendim ki o gece bizim sürekli gittiğimiz yere gitmişler tabi tanıdıklar çok. Orada çalışan bir arkadaşımdan bir şekilde öğrendim ben bunun o gece biz kızla oradan yarı sarhoş çıktığını. Tamam işte bu noktada bende her şey aydınlandı. Kızıda öğrenmek hiç zor olmadı. Kız da bunu doğrulayınca bugün yıkıldım. İçmiş içmiş işte. Bana sinirliydi. Ama bunlar sebeb olamaz ya. Olmamalı. Gerçekten şu anda enkaz gibiyim.
Bu bana çok ağır gerçekten çok ağır. Ben öz babamla 10 yıldır doğru dürüst annemi aldattığı için konuşamıyorum, uzaklaşıyorum. Bu bana çok ağır geldi ama. Sizden de ne istediğimi bilmiyorum ya ben. Bilmiyorum. Bir şey söyleyin sizde bana. Bir anlık bir şey değil bu. Öpüp bırakmak değil.
Evli değilsin terket onu.. ota b.ka her sinirlendiğinde koşa koşa başkasına gidicekse bırak defolsun gitsin yollar onun

Bir hun tum kadinlar aldatilmayi tadacaktir demisti bir arkadasim. Bunun gittikce dogru olduguna inanmaya basladim

Bisey olmaz. Benimde 3 senelik sevgilim vardı ayrilmistik ayy nasil ayilip bayiliyorum bende uzuntuden :KK70: megersem aldatiyormus! ben bunu bi ögrenirsin...... ne yas kaldi ne birsey 2-3 ayda salliyiverdim. Hayatima baktim. Sonra it gibi dondu özurler sarkilar siirler nuh dedim peygamber demedim. Cokkta iyi yapmisim hic pisman degilim aldatma varsa o isin icinde bitmistir. Bosuna uzulup suzulme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatilinca aldatilma korkun puffff ucup gidiyo. Aslinda uzuldugumuz sey bi kici kirigin baska kadinla yiyismesi sonucu egomuzun zedelenmesi mi yoksa bi surungeni sevmis oldugumuz gercegiyle yuzlesmemiz mi bilemiyorum. Ama biraz ego sanki ha. Yoksa diger turlu neden uzulelim. Bunu bana nasil yapar derken bile o cok kiymetli egomuz konusuyordur. Yapti iste yapti yani. Gercek bu. Simdi yuzles aglayacaksan agla terkedeceksen et. Her ne yaparsan yap olan oldu geri donduremeyeceksin hic biseyi. O nedenle hmm aldatilmak kotu yav,agla bos ver enazindan sakinlesirsin. Ben de ne diyosam sanki icinde acilan o kocaman yarayi kapatabilicem.mumkun mu ,cok gec. O aci hep orda kalacak. ama cok saglam bi tecrube. Aglaman bitince anlayacaksin.cok cok degerli. Allah sabir versin.

Bisey olmaz. Benimde 3 senelik sevgilim olmustu ayrilmistik ayy nasil ayilip bayiliyorum bende uzuntuden :KK70: megersem aldatiyormus! ben bunu bi ögrenirsin...... ne yas kaldi ne birsey 2-3 ayda salliyiverdim. Hayatima baktim. Sonra it gibi dondu özurler sarkilar siirler nuh dedim peygamber demedim. Cokkta iyi yapmisim hic pisman degilim aldatma varsa o isin icinde bitmistir. Bosuna uzulup suzulme.
:D ölmüştü diye okudum.. ne yaş kaldı kısmı da yas diye okudum.. sizin eski sevgiliyi gömdüm ben :D

aklıma ceren ile celal filmi geldi.....
ayrıl tabiki hiç düşünme bile...

Üzülme demycem üzül ağla kus içindekileri. Günlerce yemek yeme. Ama yeter ki çıkar hayatından. Def et. İnan yıllar sonra gülüp bakacaksın geriye. Allah öyle birini çıkaracak ki iyiki aldatmış diyeceksin ;) tecrübe konuşuyor. Sakın ha karşısında ağlama. Güçlü görün ona. Hattını değiş. Sosyal medya hesaplarını kapat. Ulaşamasın sana. Zamanla unutuluyor. Emin ol.

evli çocuklu kadınların aldatılma hikayelerine bak Yaradanın lütfunu düşün senin için ve şükür namazı kıl kaç arkana bakmadan.doğru kişi değil çünkü bunuda anlaman için bu gerkiyormuş.bazen nasihatlar yeterli gelmiyor anlamamıza o zaman böle zor sınavlardan geçiyoruz.

Back
X