sonuna kadar haklisin fakat
sanmiyorum ki bir kiz kardes ablasinin yaptigini gidip enistesine soyler
"ablam seni aldatti" demek icin yurek gerek
ablasini evlilik yolundan caydirsin
yaptiginin buyuk bir ahlaksizlik oldugunu
ve masum bir insana bunu yapmaya hakki olmadigini
kafasina vura vura anlatabilmeli
en azindan bunu yapsin
Hangi yorumumdan gidip eniştesine söylesin dediğimi çıkardınız?
En başından beri söylediğim ablanızı gerekirse tehdit ederek nişanı sonlandırması konusunda ikna edin oldu.
konu sahibi lutfen dusun erkek kardesinin basina gelse
boyle bir sey haberin olsa kosa kosa anlatirdin kardesine
cunku hazm edemezdin cunku bu bir ahlaksizlik
kendiniz neden okumuyorsunuz?
arkadaşlar bunu nasıl yazacagım bilmiyorum o kadar utanıyorumki...konu ablamla ilgili.ablam bu sene subat ayında nişanlandı.3 yıllık ilişkisi sonucu..geçen gün ablamın msn şifresini en küçük kardeşim ögrenmiş (7 yaşında) laf arasında söyledi.benide şeytan dürttü heralde girdim ablamın msn adresine.gönderilmiş maillere baktım.ne göreyim bir adamla resimleri.sarılmışlar,ablam adamı yanagından öpüyor falan.ablam 25 yaşına girecek.adam neredeyse 50 yaşında :S o günden sonra ne yapıcamı bilmiyorum diğer kız kardeşime söyledim.ama bi çözüm bulamıyoruz.ben hergn açıyorum msn adresini.o adamlar yazışıyor.sevgilim,aşkım gibi laflar ediyorlar.seneye mayıstada nişanlısıyla evlenecek.babam-annem bunu duysa ablamı öldürürler heralde.ne yapıcam kızlar bana bir akıl verin ne olur:2::2:
kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.
sagol yaaa ilk tepki hemen bu degılmıı "kendınız neden okumuyorsunuz"
Malesef okuyamıyorum onca sayfayı ..zamanım yok çocuklardan dolayı ne vardı özet gecseydınızz..
Ama yok yaa illa bir polemik yaratılacak degılmı...
ablanızın düğünü ne zaman peki?
arkadaşlar bu konuyu takıp edıyordum baya bır ılerlemıss kız konustumu ablasıylaa gelısmelerı özetleyebılırmısın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?