Tek kelime ile Şoktayım !

Hangi yorumumdan gidip eniştesine söylesin dediğimi çıkardınız?
En başından beri söylediğim ablanızı gerekirse tehdit ederek nişanı sonlandırması konusunda ikna edin oldu.

Son düzenleme:
Hangi yorumumdan gidip eniştesine söylesin dediğimi çıkardınız?
En başından beri söylediğim ablanızı gerekirse tehdit ederek nişanı sonlandırması konusunda ikna edin oldu.

tamam
karistirmisim
sonucta katiliyorum ayni dusuncedeyim

konu sahibi lutfen dusun erkek kardesinin basina gelse
boyle bir sey haberin olsa kosa kosa anlatirdin kardesine
cunku hazm edemezdin cunku bu bir ahlaksizlik
ne yap et vazgecir derim bu evlilikten
cunku evlenme olgunluguna erismemis ablan
oyle ki rahat rahat aldatabiliyor resimle cekilebiliyor
heleki ahlaki degerleri o kadar zayif ki bir evlilik icin en tehlikeli durum
evli bir adamla beraber olabiliyor

Yapman gereken ablanın evlenmesine engel olup nişanlısından ayrılmasını sağlaman.

Elinde bunları yapabileceğin kanıtlar mevcut.Kesinlikle evlenmelerine mani olmalısın.

Herkes iyi kötü yaptıklarının karşılığını almalı.

Eğer engel olmazsan ileride daha beter sorunların yaşanacağı aşikar.

Daha nişanlıyken böyle işlere kalkışan bir insan, evlendiğinde de sıkıldım, evliliğimdeki sorunları paylaşıyorum gibi milyon tane bahaneyle dertleşecek insan arar durur.

Ayrıca zevki uğruna en yakınlarını aldatan kişilerin intihar edeciğine imkan ihtimal vermiyorum.Böyle insanların canları tatlıdır.

Bence ablanın tek korkusu babanın ve annenin öğrenmesi onun dışında nişanlısından filan korkusu yok hatta o bile biliyor olabilir artık dünyanın çivisi çıkmış açık ilişki filan yaşıyorlardır belki yoksa bir kadın bu kadar rahat olmaz en azından sen bunları öğrendikten sonra olay kapansın diye nişanlısıyla ayrılırdı onu çok seviyorum illa evlenicem diye tutturmazdı . Senin bilmediğin arka planda başka işler var gibi. Bu olay tam anlamıyla duyulmadan anneniz babanız da öğrenmeden işin içinden de çıkamayacaksınız ablanızda değişik yaşantısına devam edecek büyük ihtimal.

Son düzenleme:

Evet resımlerı ve konusmaları once kaydedip daha sonra ablanla kız kıza bi konuşma içerisine girmen en iyisi olacak.

bikere ablanıza hiçmi hiç üzülmedim..
pskolejikmiş.....ne bahane ama..
burda en fazla mağdur olan nişanlısı....
yazık değilmi o adama ya....
aldatılıyor ve haberi yok hayaller kuruyor evlilik hayalleri..
kim ister böyle br eşle evlenmeyi..
nişanlısından ayrılmazsa nişanlısına söyleyin.....
ama gerçekten söyleyin..
babanıızı annenizi düşünürken koskoca bir günaha seyirci kalmak ortak olmak gibidir...
ablnızında 50 yaşında adamda ne bulduğu belli..
mali müşavire manita olmak epey ballı bir iştir.....

canım senin için ne kadar zor bir durum tahmin edebiliyorum..
ilk önce ablanla konuşmaya çalış nedir bu durum diye? ki zaten durum aslında apaçık ortada..
sonra da bir şekilde nişanlısına bu işin olamayacağını söylesin..
yazık çocuğa da yaa..

nişanlım benle ilgilenmiyor.aramıyor sormuyor kimseyle paylaşamıyorum sorunları bende onu kendıme yakın gördüm diyor.ne bahane.ablamı sıkıştırıyorum nısanlından ayrıl dıye,benım yapabilicem en fazla bu.suç ablamın ve onun bazı şeyleri açıklaması lazım.

Polemiğe meraklı değilim.
Ama bu da savunma oldu işte.
Polemik yapma.
En kolay kaçış.
Size özetg eçenin kendi yorumuyla özetleyeceğini düşünemediniz galiba.
Madem zamanınız yok, bu konuyu da yorumlamayıverin madem.
Neye nasıl tepki vereceğime kendim karar verebiliyorum.

Delilleri saklayın elinizde olsun.
Bunu ablanızla konuşun. Bir ifadesini alın. Daha sonra ailenize ve nişanlısına... Çocuğa üzüldüm ne diyeyim.

bu konuyu sadece ablanızla görüşmelisiniz onu dinlemelisiniz ve söylediği sözlerle yola çıkmalısınız..asıl durumu öğrenin...

arkadaşlar bu konuyu takıp edıyordum baya bır ılerlemıss kız konustumu ablasıylaa gelısmelerı özetleyebılırmısın ..

evet canım konuştu,abla itiraf etti ama dertleşiyoruz sadece dedi.kardeşine söz veerdi.kardeşi şuan baskı yapıyor nişandan dönmesi için olaylar böyle

Çok zor bi durum. Ailene söyleyememeni anlıyorum. Korkuyorsun zarar görmelerinden. Ablanada güvenemiyorsun. Valla bende çıkamadım işin içinden.. Ama sana şunu söliyim; şimdi ablan böyle bir şey yapabiliyorsa ileride de yapar. Nişanlısından ayır onu. İstediği kadar üzülsün. En azından şimdilik üzülecek kendiside nişanlısıda. Eğer ayrılmazsa ileride ikiside çok üzülecek. Ve gelecekleri mahvolacak. Ablana söyle ve nişanlısından düzgünce ayrılsın bence. Eğer ayrılmazsan annemlere anlatırım onlar seni ayırmasını bilir falan de ne biliyim. Ama ciddi bir şekilde konuş ki korksun. Ama mutlaka ayrılsınlar. Çocuğa yazık.. Hem ablanda mutsuz olacak. Nişanlısına aşık olsaydı bunları yapmazdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…