madem babanız bu kadar eli maşalı, madem anneniz bu kadar duysa ortalığı ayaga kaldıracak cinsten... peki bunları yapan ablanız neyine güveniyorda böyle bir şeye kalışıyor, duyulmasından korkmuyormuş demekki
Zaten nişanlılar,ama ne zaman evlenecekler bilmiyorum.
tabiki onuda düşünüyorum.adam evli ve çocukları vardır ama ablam nişanlı nişanı atacak,atmalı.evliyken boşanmak,nişanlıyken ayrılmaktan bi nebze daha ağır o yüzden ben o çocuga ayrılmışlar gibi bakıyorum bugün olmazsada yarın mutlaka ayrılmalılar diyorum.
madem babanız bu kadar eli maşalı, madem anneniz bu kadar duysa ortalığı ayaga kaldıracak cinsten... peki bunları yapan ablanız neyine güveniyorda böyle bir şeye kalkışıyor, korkmuyormuş demekki
Ama ayrılmak istemiyor,çok sevdiğini söylüyor değil mi?
Eee ne olacak o zaman ?
aynen öyle olacak.evlendikten sonrada sürerse bu ilişki.eşi illaki ögrenecek aynı evde yaşamak nişanlı olmak gibi asla değil.bu sefer daha kötü şeyler olacak.o yüzden nişanlıdan ayrılması lazım. söylemeyi düşünüyorum adamın karısına tabii bulabilirsem.yine olmadı herkes duyacak artıık yapacak bişey yok ben tek başıma bi kabusu izleyemem bu yükün altından kalkamamki.
ablanızın yalan söylediği çok aşikar.... dertleşecek kimsesi yokmuymuş....peki aralarında seviyeli bir şekilde dertleşme dışında birşey yoksa...babama söylerim diye tehdit edicem artık,gerçi söylyemeyeceğimide biliyor :/
ayrılmak istemiyor,adamla aradaki aşk değil başka bişey diyor insan konuşmk dertleşmek isterya bizde sadece bunu yapıyoruz arada bir sadece o kadar diyor.
ayrılmak istemiyor,adamla aradaki aşk değil başka bişey diyor insan konuşmk dertleşmek isterya bizde sadece bunu yapıyoruz arada bir sadece o kadar diyor.
babama söylerim diye tehdit edicem artık,gerçi söylyemeyeceğimide biliyor :/
aynen öyle olacak.evlendikten sonrada sürerse bu ilişki.eşi illaki ögrenecek aynı evde yaşamak nişanlı olmak gibi asla değil.bu sefer daha kötü şeyler olacak.o yüzden nişanlıdan ayrılması lazım. söylemeyi düşünüyorum adamın karısına tabii bulabilirsem.yine olmadı herkes duyacak artıık yapacak bişey yok ben tek başıma bi kabusu izleyemem bu yükün altından kalkamamki.
Bence adamla ve karısıyla konuşmaktan vazgeçmelisin.
Adamın karısı duyunca ne olacak ? Bir daha o kızla görüşmeyeceksin mi diyecek ?
Ben sana söyleyim,annenlerin kapısına kadar gelebilir kadın...Sadece eşiyle halletmez sorunu.Mutlaka ablana ulaşır,dolayısıyla ailene...
Yerinde olsam,ablamı tehdit ederim.Ya nişanlından ayrılırsın ya da nişanlına herşeyi anlatırım diye.
Nişanlısını seven,evlilik heyecanındaki bir kız,nişanlısını aldatmaz.
Aklıma kötü şeyler geliyor açıkçası...Ablan bu adamla birlikte olmuş olabilir.
Nişanlısı bakire olmadığını biliyor olabilir veya ablan bir şekilde onu ikna edebileceğini düşünüyordur.
Başka türlü neden hala ısrarla evlenme yolunda ilerlesin ?
Var ya amca demiş ya "ablanın suçu yok,tüm suç benim" diye.
Şimdi bunlar ayrılırlar,yarın suçlu olan amca yeniden bir suç işler,ablayı tehditle yeniden ilişkiye zorlarsa çok gülecem he!
Neyse açım hem de çok açım!
Dönüşte heyecanla izleyeceğim!!!
ablanızın yalan söylediği çok aşikar.... dertleşecek kimsesi yokmuymuş....peki aralarında seviyeli bir şekilde dertleşme dışında birşey yoksa...
adam neden aşkım diye yazdı msnn...ve
neden siz o adamla konustugunuzda böyle bir şey yok kesinlikle diye inkar etmedi... adamda kabulllendi...
OSİZİN ABLANIZ FALAN DEĞİL, ASIL SİZ ONUN ABLASI GİBİSİNİZ... BİR ABLA KARDEŞİNE ÖRNEK OLMALI
Matruşka çok afedersin ama o kadar güldüm ki şu lafa..
Bu lafı 50lilikten almış kesin,onun aklı çünkü o yaş grubundaki erkekler bu lafı söyler genelde.
"Biz dertleşiyoruz" o amcanın yaşında karısını aldatan her erkek bu cümleyi kurar .
Yahu ne derdi varmış ablanın hiç kız yokmuymuş dertleşecek kala kala bu adamcağıza mı kalmış...
Hadi adamın çoluk çocuk bir sürü derdi var paylaşır da..
Aaaaaa o olmaz,bu yatmaz,şu kalkmaz!!!
Ne bu canım böyle!
Neyine kastırıyorsak?
Abla da evli amca da tırsmış zati,abla nişanlıyı seviyor,nişanlı zaten habersiz.
Herkes kaldığı yerden devam etsin madem hayatına.
Aaaaaa o olmaz,bu yatmaz,şu kalkmaz!!!
Ne bu canım böyle!
Neyine kastırıyorsak?
Abla da evli amca da tırsmış zati,abla nişanlıyı seviyor,nişanlı zaten habersiz.
Herkes kaldığı yerden devam etsin madem hayatına.
Bu durumdan farklı ama kk da bazı kadınlar da böyle yapıyor.
Pc'yi incelemeler tlf karıştırmalar..
Eee bakıyorlar adam aldatıyor ama ayrılmıyorlar :)
Niye karıştırdın ki o zaman hayatının sonuna kadar taşıyacaksın bunu..
Cesur değilsen meraklı olmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?