Tek kelime ile Şoktayım !

Ama ayrılmak istemiyor,çok sevdiğini söylüyor değil mi?
Eee ne olacak o zaman ?

madem babanız bu kadar eli maşalı, madem anneniz bu kadar duysa ortalığı ayaga kaldıracak cinsten... peki bunları yapan ablanız neyine güveniyorda böyle bir şeye kalkışıyor, korkmuyormuş demekki

Ama ayrılmak istemiyor,çok sevdiğini söylüyor değil mi?
Eee ne olacak o zaman ?

babama söylerim diye tehdit edicem artık,gerçi söylyemeyeceğimide biliyor :/
ayrılmak istemiyor,adamla aradaki aşk değil başka bişey diyor insan konuşmk dertleşmek isterya bizde sadece bunu yapıyoruz arada bir sadece o kadar diyor.

Bence adamla ve karısıyla konuşmaktan vazgeçmelisin.
Adamın karısı duyunca ne olacak ? Bir daha o kızla görüşmeyeceksin mi diyecek ?

Ben sana söyleyim,annenlerin kapısına kadar gelebilir kadın...Sadece eşiyle halletmez sorunu.Mutlaka ablana ulaşır,dolayısıyla ailene...

Yerinde olsam,ablamı tehdit ederim.Ya nişanlından ayrılırsın ya da nişanlına herşeyi anlatırım diye.
Nişanlısını seven,evlilik heyecanındaki bir kız,nişanlısını aldatmaz.

Aklıma kötü şeyler geliyor açıkçası...Ablan bu adamla birlikte olmuş olabilir.
Nişanlısı bakire olmadığını biliyor olabilir veya ablan bir şekilde onu ikna edebileceğini düşünüyordur.
Başka türlü neden hala ısrarla evlenme yolunda ilerlesin ?

Var ya amca demiş ya "ablanın suçu yok,tüm suç benim" diye.
Şimdi bunlar ayrılırlar,yarın suçlu olan amca yeniden bir suç işler,ablayı tehditle yeniden ilişkiye zorlarsa çok gülecem he!
Neyse açım hem de çok açım!
Dönüşte heyecanla izleyeceğim!!!

ablanızın yalan söylediği çok aşikar.... dertleşecek kimsesi yokmuymuş....peki aralarında seviyeli bir şekilde dertleşme dışında birşey yoksa...
adam neden aşkım diye yazdı msnn...ve
neden siz o adamla konustugunuzda böyle bir şey yok kesinlikle diye inkar etmedi... adamda kabulllendi...
OSİZİN ABLANIZ FALAN DEĞİL, ASIL SİZ ONUN ABLASI GİBİSİNİZ... BİR ABLA KARDEŞİNE ÖRNEK OLMALI

Son bir sey daha eklemek istiyorum..
Siz adama mail atinca veridigi cevap gercekten hic inandirici degil..
Cunki,eger adam vazgececek olsaydi ablanizdan derdi ki banane senin ablan bana kuyruk sallamasaydi bende yanasmazdim.. !
Vazgecmeyecekki benim hatam diyor..
Tamamiyle gecistiriyor bu meseleyi..
Seninde bi yuvan var,boyle islere kalkisipta kendi huzurunu bozma..
Tek basina olmaz..
Allah yardimciniz olsun...

Arkadaşım madem susup oturacaktın ne diye bu kadar dallanıp budaklandırdın konuyu ?

Herkes galeyana geldi, sen hariç..

Ablanızın nişanlısından başka kimseye üzülmedim. Maalesef susarak sizde adamın keklenmesine ortak olacaksınız tabiri caizse..

ayrılmak istemiyor,adamla aradaki aşk değil başka bişey diyor insan konuşmk dertleşmek isterya bizde sadece bunu yapıyoruz arada bir sadece o kadar diyor.

Matruşka çok afedersin ama o kadar güldüm ki şu lafa..
Bu lafı 50lilikten almış kesin,onun aklı çünkü o yaş grubundaki erkekler bu lafı söyler genelde.
"Biz dertleşiyoruz" o amcanın yaşında karısını aldatan her erkek bu cümleyi kurar .
Yahu ne derdi varmış ablanın hiç kız yokmuymuş dertleşecek kala kala bu adamcağıza mı kalmış...
Hadi adamın çoluk çocuk bir sürü derdi var paylaşır da..

Sen gözünü karatmadıkça onlar bildiğini okuyacaklar. Az çok insan psikolojisinden
anlıyorsam eğer, şu an yaptıkları şey senin adımlarından emin olmak. Söyleyip
söylemeyeceğin blöfünü görmeye çalışıyorlar. Emin olduklarında aynı tas
aynı hamam olacak. Bu kadar kontrollü olma, tüm gemileri yakarım bana
birşey olmaz de. Annene babana da birşey olmaz korkma.

Daha şimdiden,nişanlıyken başkasıyla dertleşiyorsa...Bunlar evlenince ne konuşacak,ne yapacaklar ?

25 yaşında bir kız,bu kadarını düşünebiliyor olmalı.
Bu saçmalığı (sözde nişanlılığı) sürdürmesinin mutlaka başka bir sebebi vardır.

Adamın karısına niye söylüyorsunuz anlayamıyorum.
Adamın karısını bulup söyleyeceğinize, o kadar zahmete girmeden ailenize söyleyin.
Adamın karısı farklı birşey mi yapacak.
Gelip evinizin kapısına dayanacak.

allah korusun,öyle birşey oldugunu sanmıyorum.düşünmek bile istemiyorum açıkcası :/

ablayı tehditle yeniden ilişkiye zorlarsa siz çok güleceksiniz komik bişeyya ama biz çok ağlayacağız !
başı yanan bi kız bi adam değil bi çok masum insan olacak.

hiç işte,benim bunu yediğimi zannediyor.

adam söylemiş o yazmıştır belkide.benle neden dertleşmiyosun diyorum.babam duyar söylersiniz korkusuyla anlatamıyo insan diyor.hiç bi zaman anlatmadı bişeyini zaten buda bahanesi.

Öyle olacak zaten..
Herkes kaldığı yerden devam edecek.
Başka çözümü yok ki bu konunun.
20 yaşında kızı dikkate alıp ayrılacak değiller ya..
Bu durumdan farklı ama kk da bazı kadınlar da böyle yapıyor.
Pc'yi incelemeler tlf karıştırmalar..
Eee bakıyorlar adam aldatıyor ama ayrılmıyorlar :)
Niye karıştırdın ki o zaman hayatının sonuna kadar taşıyacaksın bunu..
Cesur değilsen meraklı olmayacaksın.

ben de her haltı ortaya çıktıktan sonra hala nişanlımı seviyorum diyorsa nişanlıya dönebilecek durumdadır. ve bence yapabilir. herşeye kaldığı yerden değil tmamen yeniden başlayabilir.
zaten seviyrum diyor. sevmeye devam da edebilir. o amca olmadığı sürece.

ben mi çok mevlana gibi ne olursan ol gel modundayım merak ettim şimdi. halbuki böyle değilimdir ama bu durumda kendimi yerine koyuyrum da neden olmasın diyorum.
belki daha önce arkadaşın yaşadığı şeyleri yaşadım ondandır.

çok yakınımdı benimde aldattı eşini. hemde sanal ortamda. hemde benim profilimi kullanarak benim resimlerimi kullanarak.
çok kızdım, sinir krizleri geçirdim, kimse inanmadı bana. konuşmadım. tavır aldım. tehdit ettim. takip ettim. herşeyi yaptım. tek yapmadığım şey eşine söylemedim. sakladım.belki iyi belki kötü ama sakladım. zaten benim sylememe kalmadı kendisi öğrendi. boşanayım dedi olmadı. boşanmasa olmadı. tam da kendisi pişman olduğu zaman öğrenmişti ki boşanmaktan vazgeçti. düzelme gördüm, eşi de inandı düzeldiğine.
destek aldı. (bence normal bir insan beynini bu kadar çok kullanamaz =) bu kadar komplex yalanlar bulamaz. bu kadar yalana dolana ikili ilişkilere giremez. )
araları da düzeldi.
herşey kaldığı yerden değil de yeniden başladı onlar için. şimdi bir bebişleri olacak. onun üstüne titriyorlar.

çok mu zor affetmek bilmiyorum. ama bizi her yaptığımızı gören Allah affediyor da biz onun kulunu affetsek Allaha bıraksak çok mu zor.
Belki yanlış geliyor düşüncem sizlere. doğrudur bu benim düşüncem.
ama anneye babaya söylense nolacak?
eve kapatsalar kızı nolacak?
nişanlıdan ayrılsa nolacak?
herkes sırtını dönse nolacak?
düzelecek mi? belki evet. ama belki de hayır.

umarım çok iyi kararlar alırsın. umarım herkes en az zararla bu işten çıkar.

ooo durum çok wahim konunun tamamına hakim olamasamda bi kaç sayfayı okumaya çalıştım.ben sizin yerinizde olsam önce annemle konuşup onun desteğiyle bi takım olaylara kalkışırdım.hani bunu herkes duyacak kadar büyürse olaylar eğer vicdanınız rahat eder büyüklerden birine danıştığınız için.hem anneniz mantıklı konuşup ablanızı dizginleyebilir yada onu nişanlısına söylemekle tehdit edip önleyebilir bu durumu.ablanızda çocuk değil ya biraz aklı başına toplanır umarım..şu yukarda yazdığınız ben bu yükün altında baş edemem tek başıma lafıda beni çok etkiledi sanki siz konuşuyormuşsunuz gibi o morukla;ne kadar içiniz sıkılmış :26:

Bir de babalarının telefonunu karıştıranlar var.
Kaldıramayacakları yükün altına giriyorlar.

Bu konuda da sorun,ablanın sorunuydu,şimdi öğrenince konu sahibinin sorunu oldu.
Bence özel hayata bu kadar girmek doğru değil.Bazen girince çıkmak mümkün olmuyor.

aslında allah size yardım etsin böyle ağır bir sırrı bilmeniz bile sizi psikolojik olarak bi yükün altına sokuyordur.çok çok zor sizin yaşadığınız durum birde 2. olarak tabi ki ablanızın nişanlısı.
ailenize söyleseniz olay çıkar ,ailesine söyleseniz kıyamet kopar , adamın eşine söyleseniz bi yuva yıkılmış olur ve ablan hatanın farkına vardığında herşey geç olabilir.çok karışık.allah sizin yardımcınız olsun.

bana en mantıklı gelen ablanızla konuşup durumu düzelttirmeniz ve düzeltmez ise ailenize ,nişanlısının ailesine, hatta adamın karısını bulup karısına dahi anlatacağınızı söyleyin.ablanızın aklı başına gelir o zaman belki hiç kimsenin canı yanmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…