Bir de babalarının telefonunu karıştıranlar var.
Kaldıramayacakları yükün altına giriyorlar.
Bu konuda da sorun,ablanın sorunuydu,şimdi öğrenince konu sahibinin sorunu oldu.
Bence özel hayata bu kadar girmek doğru değil.Bazen girince çıkmak mümkün olmuyor.
Bu kadar da komik olunmaz..
Dertleşirken ne zamandan beri öpüşülüyor ?
bizden sakladıgın bu kadar gizli neyin olabilirki diye sorunadam söylemiş o yazmıştır belkide.benle neden dertleşmiyosun diyorum.babam duyar söylersiniz korkusuyla anlatamıyo insan diyor.hiç bi zaman anlatmadı bişeyini zaten buda bahanesi.
keşke diyorum zaten keşke hiç bilmeseydim ne olacaksa olsa herkesle beraber öğrenseydim bende.pskolojım o kadar bozulduki şu bi kaç günde.onlar yine işi götürüyolar olan bana oluyor belki onlar benım kadar düşünmüyordur bile.
keşke diyorum zaten keşke hiç bilmeseydim ne olacaksa olsa herkesle beraber öğrenseydim bende.pskolojım o kadar bozulduki şu bi kaç günde.onlar yine işi götürüyolar olan bana oluyor belki onlar benım kadar düşünmüyordur bile.
Sizi gerçekten anlamıyorum ve bir daha da size yorum yazmamayı düşünüyorum.
Çünkü aynı yerdesiniz. Bir adım ilerleyemiyor ve asıl sorun hakkında birşey düşünmüyorsunuz.
Elinizde kanıtlarınız var şüpheye mahal vermeyen ve ciddi boyutta olduğundan emin olduğunuz.
Buluşuyorlar. Çok samimi konuşmalar var.
Siz hala bunu açıkça söyleyemiyorsunuz.
Hep birileri görmüş diyorsunuz.
İyi de neden?
Sizin çekndiğiniz konu nedir?
Utandığım için dediniz.
Birinin görmesi daha utanç verici değil midir sadece sizin bilmenize kıyasla..
Üstelik daha önce de söyledim ya.. O utanmıyor nişanlısına ihanet ederken.
Yaptığı ortaya çıkar da ailem üzülür diye de düşünmüyor.
Siz neden hala karşısına dikilip konuşamıyorsunuz?
Yok vazgeçerse miymiş.
Msn şifresini değişitirip size yalan söylerse miymiş.
Ortada bir ihanet var mı?
Nişanlısının, ablanız ilişkisini bitirse de onunla tüm olanlara rağmen evlenmesine göz yumabilecek misiniz?
Bu bir vebal değil midir? Alabilecek misiniz?
ABlanıza nasıl söylerim diye kılıf, bahane, yöntem aramak yerine çözüme yönelik şeyler düşünün.
Kimsenin üzerine şu görmüş bu görmüş diye atmadan hayali bile olsa... açıkça konuşun.
...
Diyelim ki evlendiler. Sonrasında bu ilişki devam ediyorsa? Ya daha büyük facialara yol açarsa
Çok mu paranoyakça...
Olabilirliğini bir düşünün yine de
kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.
kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.
...........................................................kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.
....................................kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.
arkadasim bende o msn sifrsini bildgini anlamasin diyenlerdenip
soyle acikliyim
eger msn sifreni ogrendim sunu sunu yazmissin,utan abla felan derse nolucak?
kiviricak daha yapmam asla diycek ve yine bildigini okuycak ablasi
ve sifresini hemencecik degistiricek
sonuc:konu sahibinin ablasi hala nisanlsini aldaticak
herseyin bi usulu var,plan yapmadan ablasinin onune atlamayazki
ben cok uzuldum enistesinin durumuna,yazik o adama,onun icin bu isi aciga cikarmasi icin herseyden emin olmasi azimki konu sahibinin
bi karar versin enistesine soylemek konusunda
yani sifresini bildgini belli etmemesi gerek cunku kontrol etmesi lazim ablasini
arkadaşlar bu konuyu takıp edıyordum baya bır ılerlemıss kız konustumu ablasıylaa gelısmelerı özetleyebılırmısın ..
Yapan mı suçlu, öğrenen mi?
Bütün bunları yapabilen birisi msn şifresini öğrenip özel hayatına daldığı için utan mı diyecek.
Peki o evli bir adamın hayatına girerken neden utanmadı?
Neden o nişanlısına ihanet ederken utanmadı?
Neden o ailesinin yüzüne bakarken neden utanmadı.
Usul dediğiniz nedir?
Herşeyin bir usulü vardırplan yapmadan olmaz diyorsunuz.
Usul erkan bilirim çok şükür.
Bu durumda ne usulü?
Kadın nişanlısını aldatıyor, hem de evli bir adamla..
Çok büyük iki suç.
Eğer bu iş duyulursa, mazallah anne babaya birşey olursa ne olacak?
Planın sonucunumu bekleyeceksiniz?
Bu işte öncelikle yapılması gereken tek birşey var.
Nişanı bitirmek.
İkincisi evli adamın hayatından çıkmak.
Ha adam dediği gibi karısını sevmiyorsa ve onun için hiçbir önemi yoksa giderkarısını boşar.
Bu şimdiki aşkıyla evlenir.
Başka ne var yapılacak?
Hangi plandan sözediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?