Tek kelime ile Şoktayım !

Evet babam annemi aldatıyor annem babamı aldatıyor diye bir sürü konu açıldı burada.
Ama netice de hiçbirşey olmadı.
Ne oldu öğrenen mevzuya ortak oldu,o yükün yarısını sırtlandı .
Konu sahibi için de aynısı olacak.

keşke diyorum zaten keşke hiç bilmeseydim ne olacaksa olsa herkesle beraber öğrenseydim bende.pskolojım o kadar bozulduki şu bi kaç günde.onlar yine işi götürüyolar olan bana oluyor belki onlar benım kadar düşünmüyordur bile.

bence yaa sen neden bukadar ezilip büzülüyosunki herşey gayet açık ve net bukadar ezilip utanması gereken kişi sen değilsin ablan yaptığının hiç bir açıklaması ve affedilir bir yanı yok ablanı al karşına adam akıllı konuş ama karşısındada bukadar suçluymuşsun gibi durumda gayet emin konuş resimleri göster açıklama al herşey için hiç bir noktayı atlama haaa eğer varsa böle durum ve sevmeyip para içinse ilişkisi nişanlısıyla evlenmesine sakın izin verme bu sorumluluğu alma üstüne annenle konuş muhakkak konuş anlat durumu

bende sana bunu diyorum sen neden bukadar yıpratıyosun yapan ablan sen değilsin bunun hesabını sor ve sen üzme kendini o üzsün ama sakın izin verme nişanlısıyla evlenmesine sakın

Bunu şans haline getirebilirsiniz aslında. Yani diğerlerinden önce öğrendiğiniz için.
Yani çok büyük bir krizle de öğrenebilirdiniz.
Önlem alabilmek adına şimdi öğrenmeniz iyi oldu aslında ama.
Ben sizin bu konuyu çözümleyeceğinize inanamıyorum.
Ablanızı koruduğunuzu da düşünmüyorum.
Eğer öyle olsaydı ona ve ailenize en az zarar gelmesi için çabalardınız.
O adamla konuşmak ya da karısını araştırmak anlamsız girişmler.
Çözüme katkısı olmayan şeyler.
Ne bekliyordunuz ki o yaşlı adamla konuştuktan sonra.
O adam sulu götürür susuz getirir sizi.

Şu kısıma takıldım, ablan sana dıyor ki dertlesemezdım cunku babama soylersınız dıye korkuyor ınsan...
ama ablanız babanıza soylemeyecegınıze emın oldugundan bununla tehdıt edemıyorsunuz.
bu yükü tasıyamazsanız cesur olucaksınız yani, yoksa her buldugunuz mail adresıne dalmayacaksınız cözüm yok..
susup oturun, yada adamın karısına gıdecegınıze burnunuzun dıbındeki mustakbel enıstenıze gıdın..! ablanızda bunlarla sızı kandırmaya calısmasın.
korumuyorsunuz belki ama ele vermekte ıstemıyorsunuz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konuyu takıp edıyordum baya bır ılerlemıss kız konustumu ablasıylaa gelısmelerı özetleyebılırmısın ..

arkadasim bende o msn sifrsini bildgini anlamasin diyenlerdenip
soyle acikliyim
eger msn sifreni ogrendim sunu sunu yazmissin,utan abla felan derse nolucak?
kiviricak daha yapmam asla diycek ve yine bildigini okuycak ablasi
ve sifresini hemencecik degistiricek

sonuc:konu sahibinin ablasi hala nisanlsini aldaticak
herseyin bi usulu var,plan yapmadan ablasinin onune atlamayazki
ben cok uzuldum enistesinin durumuna,yazik o adama,onun icin bu isi aciga cikarmasi icin herseyden emin olmasi azimki konu sahibinin
bi karar versin enistesine soylemek konusunda

yani sifresini bildgini belli etmemesi gerek cunku kontrol etmesi lazim ablasini

kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.

iste bende aynen bunun icin msn sifreni biliyorum dememelisn demistim

Son düzenleme:
kapandı ayrıldık btti diyor ama ben nasıl emin olucam şuan onu düşünüyorum.artık msn den yazışmazlar ordan bulamam.iş yerlerimizde yakın değilki arada kontrol edeyim.nasıl olacak bilmiyorum.

.......................................................

Son düzenleme:
...........................................................

Son düzenleme:
Soğukkanlılığınıza ve sessiz kalmanıza hayran oldum.
Ablamın psikolojik sorunları var demişsiniz.
Psikolog yada psikiyatr teşhis koydu mu?
Bu hastalığın bir adı var mı?
KK'da her konuda bir kez geçiyor bu 'Psikolojik Sorunlar'
İçe kapanıklılık, sessiz kalmak vs. vs. psikolojik sorun değildir hanımefendi.
O yüzden bu bahanenin ardına sığınmayın.
En azından ablanızın nişanlısını kurtarın.
Benim de kız kardeşim var, yerinizde olsam kafayı yerdim. Kardeşimi nişanlısından ayırsam ömür boyu yüzüme vururdu. Ama bu vebalin altına da giremezdim.
Sizi anlıyorum çok zor bir durum.
Bir yanda ablanız-belki size sırt çevirecek nişanlısından ayrılırsa, hep sizi suçlayacak.
Diğer yanda her şeyden habersiz bir adam.
Ama ne olursa olsun kendi vicdanınız için bunu yapmalısınız. Ablanızı tehtit edin gerekirse.
Yok psikolojik sorunlar, yok intihar vs.bunlar sizin kendini rahatlatmak için kullandığınız bahaneler...:26:

yarın öbür gün olay öğrenilse aileniz tarafından, siz de bilip sustuğunuz için suça ortak olmuş olacaksınız.
kabak sizin başınıza da patlayabilir..

Yapan mı suçlu, öğrenen mi?
Bütün bunları yapabilen birisi msn şifresini öğrenip özel hayatına daldığı için utan mı diyecek.
Peki o evli bir adamın hayatına girerken neden utanmadı?
Neden o nişanlısına ihanet ederken utanmadı?
Neden o ailesinin yüzüne bakarken neden utanmadı.
Usul dediğiniz nedir?
Herşeyin bir usulü vardırplan yapmadan olmaz diyorsunuz.
Usul erkan bilirim çok şükür.
Bu durumda ne usulü?
Kadın nişanlısını aldatıyor, hem de evli bir adamla..
Çok büyük iki suç.
Eğer bu iş duyulursa, mazallah anne babaya birşey olursa ne olacak?
Planın sonucunumu bekleyeceksiniz?
Bu işte öncelikle yapılması gereken tek birşey var.
Nişanı bitirmek.
İkincisi evli adamın hayatından çıkmak.
Ha adam dediği gibi karısını sevmiyorsa ve onun için hiçbir önemi yoksa giderkarısını boşar.
Bu şimdiki aşkıyla evlenir.
Başka ne var yapılacak?
Hangi plandan sözediyorsunuz?

sonuna kadar haklisin fakat
sanmiyorum ki bir kiz kardes ablasinin yaptigini gidip enistesine soyler
"ablam seni aldatti" demek icin yurek gerek

ablasini evlilik yolundan caydirsin
yaptiginin buyuk bir ahlaksizlik oldugunu
ve masum bir insana bunu yapmaya hakki olmadigini
kafasina vura vura anlatabilmeli
en azindan bunu yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…