Tek kelime ile Şoktayım !

Çok kötü bir durum.. bizim eski patronu yakalamıştım böyle kendi mailinde rus kadınların resmi ve evliydi. İğrenç yazışmaları kayıtlıydı o kadar şaşırmıştım ki.. Utancımdan kimseye de anlatamamıştım , hem o patron abisi ile ortak.. Abisi bana mı inanır diyordum ama o gün bitmek bilmemişti anneme anlattım ertesi günde işe gitmedim.. Onlar beni aradı açmadım ortak biri vasıtası ile kısmen çıkış sebebimi öğrendiler ve benle beraber bir arkadaşta görmüştü o ordan çıkmamak için yok demiş ben bilmiyorum karısını aldattığını filan.. Yani iş arkadaşım bile ne de olsa patron diye doğruyu söylemedi. Uzunca bir süre de şokundaydım , sonrada çok şükür ettim oradan kurtulduğuma..

Hele ki sizin öz ablanız.. Çok etkilenmişsinizdir , anlıyorum.. Ama şu durumda en azından nişanlısınında başını yakmaması için o resimleri muhafaza ettikten sonra ablanızla konuşmak, işe yaramaz büyük ihtimalle o zamanda resimlerin kopyasının siz de olduğunu nişanı atmazsa ailenize söylemekle tehdit etmek lazım maalesef

şunu anlamadım adam siz msn açtığınızda yazıyor siz ona cevap veriyomusunuz
adam ablanıza söylemiyor mu msn nin açıldığını acaba

Ablanla konus ya, ister dogru konussun ister inkar etsin, ister mail sifresini degistirsin ister degistirmezsin, ne fark eder bu saatten sonra, donusu olmayan bi hataya dustu zaten.
Tamam kiyamiyorsun belkide canin cigerin sonucta ama o nisanlisina yazik gunah degilmi? Adam hayaller kursun, calissin cabalasin, dugun telasina girsin vs vs. Vallahi cok yazik...

Bu çok acımasızca olmaz mı?
Evet yapılan şey affedilebilirg ibi değil ama rezil olacak sadece abla değil.
O anne babacığın ne suçu var.
Kızlarının kabahati yüzünden belki de insan içine çıkamayacaklar.
Nişanlısının ailesi kepaze etmeyecek mi o aileyi.
Biraz insaflı olmak gerekiyor. Kurunun yanında yaşlar da yanmasın.
Di mi ama...

Haklısınız, anne baba hiç aklıma gelmemişti.
Nişanlısının ailesi sizinde dediğiniz gibi bunu intikam hissiyle herkesle paylaşacaktır
Ebru 72 teşekkür ederim size

O halde diğer arkadaşlarında dediği gibi durumu annenizle paylaşın,
o size nasıl hareket etmeniz konusunda rehberlik edecektir.

Son düzenleme:
Aileye veya nişanlıya söylemeyi doğru bulmuyorum.

Sözkonusu kişi,ablan...
Amaç ablanı yanlıştan çevirip,doğru yolu göstermek.
Ablanı rezil etmek veya cezalandırmak değil.

Bu yüzden doğrudan kendisiyle ciddi bir konuşma yapmanı tavsiye ediyorum.

öncelıkle annenı cagır ve resımlerı goster şahıtın olsun yoksa ablan bı sekılde sılerse sana yuva yıkan der kıskandı der v.s hersey basına yıkılır ve esınle bıle aran acılır o resımlerı gorusmelerı kaydet,ve sonra ablandan guzelce ayrılmasını ıste,yoksa rezalet cıkacak de,ablan bunu goze alamayıp bıtırecektır zaten doyumsuz bırı belkıde ablan anlayamadım ınankı canım

şunu anlamadım adam siz msn açtığınızda yazıyor siz ona cevap veriyomusunuz
adam ablanıza söylemiyor mu msn nin açıldığını acaba

ben cevap vermiyorum.aslında hotmailden oturum açtınız diye bildirim gidiyormuş.bugün adam ben açtıgımda öyle yazdı.ablamda ben maillerime bakmak için mail kutumu açtım ondan öyle yazdı dedi.anlamadılar başka bi yerden oturum açıldıgını.

Anneye babaya söylemek son çare olmalı,
Ama her ne şekilde olursa olsun ablanın nişanlısından ayrılmasını sağlamalısın.
Gerekirse ablanı tehtid et başka bir sebep söyleyerek nişanlısından ayrılsın.
Hatasını anlasa da o 50 yaşındaki adamdan uzaklaşsa da ablan şuan ki nişanlısını ve evliliği haketmiyor.
Bari o çocuğu kurtarın ablandan.
Çok üzücü bir durum...

Offf offfff offff.
Ne tarafindan tutsan elinde kalacak bir durum.
Arada olan zavalli nisanlisina oluyor.
Ablaniz aslinda güzel bir dersi hakediyor.
Dalga gecme falan oldugunu zannetmiyorum, insan dalga gectigi adamla gezip, tozup öpücükler kondurmaz. ( Dalga gecmek gibi birsey ayrica igrencte)
Siz bence direk nnenizle konusun, durumu anlatin, babaniza duyurmadan halletmeye calisin.
Ablaniz bir koltukta iki karpuz tasimaya calisiyor anlasilan.

Rica ederim.....

anneme anlatsam öyle durumu çözebilecek kadın değildir.ya olayın üstünü kapatır ablam o adamla görüşmüyorum derse.yada krizlere girip babama yetiştirir.

yarın sabah buluşacaklarmış şişhanede.yarın onu arayıp senı bi adamla gören olmuş bayaa samımıymışsınız falan desem.itiraf etmesini sağlarmıyım?

Birşey soracağım ben size.
Neden bu kadar ablanızdan çekiniyorsunuz ki?
Bir gören olmuş demeniz gerekiyor mu?
Herşeyi bildiğinizi söylerseniz ne olacak.
Neden aracıyla bildiğinizi belli etmek istiyorsunuz?
Onu takip ettiğiniz için mi?
Suçunuz ablanızınki kadar ağır değil merak etmeyin.
Ve şu anda alttan alması gereken o siz değilsiniz...

aslında çekindigim nokta benim utanıyor olmam.ben hayatımda böyle birşey görmedim.ve çok sarsıldım.benım ablam oldugu için bende pskolojık baskı oldu sanki.

anneme anlatsam öyle durumu çözebilecek kadın değildir.ya olayın üstünü kapatır ablam o adamla görüşmüyorum derse.yada krizlere girip babama yetiştirir.

İlk başta ablanızla halletmeye çalışın.
Sizin ilk muhatap olacağınız kişi ablanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…