Rabbim sevginizi daimi kiLsin insallah.. kafana takmamaya calis ve suanki durumunun tadını cikartmaya bak canim :) Allah ona evlat sevgisi versin.. bebek dogunca degisir ama gorursun senden cok ustune duser eminim.. bir cok erkek gormusum böyle :)ben hamile kaldım.haberlerde tecavüz taciz olayları bi de özgecan olayı..derken eşim çok takık zaten bakıp bakıp ben napacam.hiç peşinden ayrılmamam lazım.yok özel okula verebilirim ancak işte erkek olsaydı.... diye devam eden bi sürü lafla beynimin içini öttürüyo resmen.ha bi de ilki erkek olsaymış bi çocuk daha düşünürmüş belki (ben tek çocuk iyi olmaz psikolojisi deyince)....bu adam bu konuda beni çıldırtacak. ama birbirimizi seviyoruz bunda çok şüphe duymuyorum
ben hamile kaldım.haberlerde tecavüz taciz olayları bi de özgecan olayı..derken eşim çok takık zaten bakıp bakıp ben napacam.hiç peşinden ayrılmamam lazım.yok özel okula verebilirim ancak işte erkek olsaydı.... diye devam eden bi sürü lafla beynimin içini öttürüyo resmen.ha bi de ilki erkek olsaymış bi çocuk daha düşünürmüş belki (ben tek çocuk iyi olmaz psikolojisi deyince)....bu adam bu konuda beni çıldırtacak. ama birbirimizi seviyoruz bunda çok şüphe duymuyorum
bakalım doğduğunda değişir belki.ama gerçekten kızsa çekeceğim var eşimle.herşeye takar..kız olduğunu duyunca oğlumuza alırız diyenlere nerdeyse küfredecek yani ciddiye alıyor bunu bile
bi de nedense kendimizi hep erkek bebek gibi alıştırmıştık sanki kız olma ihtimali yokmuş gibi.kız olduğunu duyunca mı böyle oldu anlamıyorum.erkek olsaydı nasıl olurdu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?