Eeee olmuşş kız olmuşş, daha ne konuşuyor..çok sevdiğim için kız olmasını istemiyorum diyor.hep kötü olaylara şahit olmuş. yakınlarından kızı olanların başına hep kötü şeyler gelmiş(tecavüz,eşi yüzünden hasta olanlar,....) yani nasıl denk geldiyse. daha yakınlarda arkadaşının kızı ayrıldı eşinden dayak yiyormuş..
işte şükretmesi gerekirken ettiği saçma sapan laflara bakın hala erkek adamın erkek çocuğu olur kafasında yaşayan insanlar var mı yaavalla bazen diyorum Allahın işine karışmak gibi olmasında tövbe tövbe işin içinde ben de varım "böyle çocuk sevmeyen insana çocuğu arattırsa diyorum" isteyen o kadar kişi varki..maşallah biz hiç sıkıntı çekmedik Allaha bin şükür.istediğimiz ay hamile kaldım 5 haftalık düştü.2 ay sonra hamile kaldım tekrar.şimdi de 34 hflık maşallah bebeğim
bakalım doğduğunda değişir belki.ama gerçekten kızsa çekeceğim var eşimle.herşeye takar..kız olduğunu duyunca oğlumuza alırız diyenlere nerdeyse küfredecek yani ciddiye alıyor bunu bile
herşeye de cevabı hazır beyefendinin erkeğe bile yapıyorlarsa kızı sen düşün ne kadar tehlikede diyor. aslında çocuk gibidir, aklına ne geliyorsa konuşur, arkadaşın dediği gibi kabadır ama farkında değildir.ne dedimki der...işte hocasının oğlu varmış adam övünüyormuş. bunu bana diyor yani beni övündüremedin gbisinden.ben de diyorum x kromozomunu sen verdin ben de y ne gezsin diyorum gülüyor öyle deyince de. ne x ne y si o uydurma diyor, erkekler eşlerini dövmesin diye devletin politikasıymış x ler y ler.yani bilimsel değilmiş
bence de öyle ama dik kafalıdır o. mantğı şu benm çocuğum acı çekmesin de. sarhoş damadım olacağına sarhoş oğlum olsun kafası. şiddeti hiç sevmeyen biridir ama benm çocuğuma kimse dokunmasın derdinde. bi de her kadın tacize uğruyor sanıyor. kendisi de diyo etraftakileri dinleyince annem, bacım, karım hergün tacize uğruyo sanıyorum diyor.ben de sakinleştrmek için ben hiç taciz edilmedim diyorum napayım, aslında haklı ben de tacize uğramışımdır ufak tefek oluyorEşinize şunu söyleyin, işte o hocası gibi erkek çocuğuyla çok fazla övünen kız çocuklarını ise hiçe sayan ebeveynlerin çocukları ileride haberlerde okuduğumuz o cani bireylere dönüşüyorlar.
bence de öyle ama dik kafalıdır o. mantğı şu benm çocuğum acı çekmesin de. sarhoş damadım olacağına sarhoş oğlum olsun kafası. şiddeti hiç sevmeyen biridir ama benm çocuğuma kimse dokunmasın derdinde. bi de her kadın tacize uğruyor sanıyor. kendisi de diyo etraftakileri dinleyince annem, bacım, karım hergün tacize uğruyo sanıyorum diyor.ben de sakinleştrmek için ben hiç taciz edilmedim diyorum napayım, aslında haklı ben de tacize uğramışımdır ufak tefek oluyor
Evlatlık alıp canı sıkılıncada kedi gibi sokağamı bırakacaktı ki acaba eşiniz bayagı komikmiş ..Hiç canını üzme ne mutlu sana bak dünyalar güzeli bir kızın olacak Rabbim sana bağıslasın doğduktan sonra eşinde değişecektir.Anneler bebek rahime düşer düşmez annelik duygusnu yaşamaya başlıyor Babalar ise çocuklarını kucaklarına aldıklarında hiçç kendinide yavrunuda üzmee Çünkü o seni hissediyor artık annesi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.ne bileyim ya bazen pişmanlık duyuyorum.madem istemiyodu derdin ne senn diyorum.ha bi de diyoki biz yapacağımıza evlatlık alır bakardık.dünyaya bi çocuk getirmek ii değil falan. bilmiyorum kafamı karıştırıp duruyo.ama yavaş yavaş benimsedi gibi.ama ben yine de hamile olduğum için sevinen bi eşim olsun isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?