Tek kelimeyle mutsuzum :(

Eeee olmuşş kız olmuşş, daha ne konuşuyor..
Sanki o konuşunca cinsiyet değişecek..

Erkeğe, köpeğe bile tecavüz ediliyor artık...

valla bazen diyorum Allahın işine karışmak gibi olmasında tövbe tövbe işin içinde ben de varım "böyle çocuk sevmeyen insana çocuğu arattırsa diyorum" isteyen o kadar kişi varki..maşallah biz hiç sıkıntı çekmedik Allaha bin şükür.istediğimiz ay hamile kaldım 5 haftalık düştü.2 ay sonra hamile kaldım tekrar.şimdi de 34 hflık maşallah bebeğim

işte şükretmesi gerekirken ettiği saçma sapan laflara bakın hala erkek adamın erkek çocuğu olur kafasında yaşayan insanlar var mı yaa

bakalım doğduğunda değişir belki.ama gerçekten kızsa çekeceğim var eşimle.herşeye takar..kız olduğunu duyunca oğlumuza alırız diyenlere nerdeyse küfredecek yani ciddiye alıyor bunu bile

Aslında istemiyor gibi görünsede içten içe kızını benimsemiş bile. Umursamasaydı böyle diyenleri de hiç ciddiye almazdı. Eşiniz sadece tıpkı benim eşim gibi anın tadını çıkarmak yerine geleceği düşünüp canını sıkıyor doğal olarak sizinde canınız sıkılıyor bu duruma. Ama üzülmeyin bu geçecektir. Benim eşimde öyleydi birisi aynı şakayı yapsa gayet ciddi bir tavırla sıkıyorsa gelin alında görelim kızımı diye tepki veriyordu. Ama şimdi yavaş yavaş değişiyor düşünceleri. Fakat evlat sahibi olan her anne-baba günümüzdeki kötü haberleri duyunca çok tedirgin oluyor haklı olarak. Kız çocuk ya da erkek çocuk olarak ayırt etmekte yanlış çünkü kötü niyetli insanlar maalesef kız-erkek çocuk dinlemiyorlar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, eşinizi de kafanıza takmayıp hamileliğinizin tadını çıkarın.

bedenizde sizden bir can taşıyorsunuz..onun mutluluğu bile yetmeli size...boşverin kocanızı..bebeğinizle hamileliğinizin tadını çıkarın..duymayın görmeyin onu....doğduktan sonra görürüm ben onu..heleki kız çocukları babaya daha düşkün olur

herşeye de cevabı hazır beyefendinin erkeğe bile yapıyorlarsa kızı sen düşün ne kadar tehlikede diyor. aslında çocuk gibidir, aklına ne geliyorsa konuşur, arkadaşın dediği gibi kabadır ama farkında değildir.ne dedimki der...işte hocasının oğlu varmış adam övünüyormuş. bunu bana diyor yani beni övündüremedin gbisinden.ben de diyorum x kromozomunu sen verdin ben de y ne gezsin diyorum gülüyor öyle deyince de. ne x ne y si o uydurma diyor, erkekler eşlerini dövmesin diye devletin politikasıymış x ler y ler.yani bilimsel değilmiş

Eşinize şunu söyleyin, işte o hocası gibi erkek çocuğuyla çok fazla övünen kız çocuklarını ise hiçe sayan ebeveynlerin çocukları ileride haberlerde okuduğumuz o cani bireylere dönüşüyorlar.

bence de öyle ama dik kafalıdır o. mantğı şu benm çocuğum acı çekmesin de. sarhoş damadım olacağına sarhoş oğlum olsun kafası. şiddeti hiç sevmeyen biridir ama benm çocuğuma kimse dokunmasın derdinde. bi de her kadın tacize uğruyor sanıyor. kendisi de diyo etraftakileri dinleyince annem, bacım, karım hergün tacize uğruyo sanıyorum diyor.ben de sakinleştrmek için ben hiç taciz edilmedim diyorum napayım, aslında haklı ben de tacize uğramışımdır ufak tefek oluyor

Önce mantığımızı değiştirmeliyiz bu sadece eşinizle düzelecek bir şey de değil aslında. Toplum olarak değiştirmeliyiz bu düşüncemizi. Benim çocuğum zarar görmesin yerine benim çocuğum zarar görmesinde zarar vermesinde olmalı. Ne sarhoş damadım olsun ne de sarhoş oğlum olsun, sonuçta sarhoş damadım olursa kızım üzülecek, oğlum sarhoş geziyorsa da gelinim üzülecek her ikisi de aynı şey benim için. Neticede oğlumun da kötü huyları olursa bir anne-baba kuzusuna zarar vermiş olacak öyle değil mi?

ben de onu diyorum, bu dünyanın öbür dünyası da var, kızın belki sıkıntı çekerse belki öbür dünyada mükafatı vardır amaaa oğlun acı çektirirse öbür dünyası da biter.o da acı çektirsin istemez şiddeti hiç sevmez ama mantık işte.. bakalım hayırlısı, aslında erkek olursa benm işim kolaylaşacak, takıntılarından bunaltacak beni kız olursa.ne kadar laf etsen tamam doğru der sonra bi bakmışsın yine aynı laflarr...

yani ben de kendi halime bi de onun haline bakıyorum, kadın olmak ne kadar zor ataerkil bi toplumda diyorum... şimdilerde öyle değil kadınlar güçlü de desek öyle değil ne kadar da maaşın olsun, kendimizi ezdirmiyoruz desek de hep eziğiz...çünkü sadece bizim kafa yapımızdan değil, karşıdakinn kafa yapısı da önemli, ne kadar da değişsek olmuyor toplum değişmiyor.

bence eşinle doğuma kadar günlük işler hariç konuşma adam konuştukça batıyor
boşver o şimdi bir doğsun annesi nasıl tatlı olur
kız çocuğu beni 40 gün atmayın 41.gün kendimi çok sevdiririm dermiş
bıcır bıcır benim bir kızım var ayyyy çok bilmiş
bu güzel günlerini bu saçmalıklar yüzünden bozma

aynen konuşmaya başlayınca yine ne saçmalayacak diyorum.bazen küstüğüm zaman gönlümü almış oluyor güya ama yine böyle laflar, güler misin ağlar mısın... ben de o öyle felaket tellallığı yaptıkça ben de geleceği düşünüp dertlenir oldum. normalinde hiç düşünmezdm öyle şeyler

rabbim bir evlat vermiş dua edeceği yerde neler yapıyor eşiniz böyle. benim eşimde başta olmak üzere bebeği olsun diye dört gözle bekleyen erkekler varken böylelerinin baba olması çok acı gerçekten. kusura bakmayın sizde lütfen eşinizin söyledikleriyle kendinizi üzmeyin.

öncelikle Rabbim hayırlısıya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bebeği senin kadar hissetmemesi normal..ama bukadarda isteksiz olması benide sinir ederdi..büyük bir sorumluluk tabi düşünmeside normal...

psikolojisi çok düzgün değil zaten.eşim neye sahipse iş aile vs hepsinden de hoşnut değil.hani ailesi bi garip gerçkten... Allahım ben öyle baba olacaksam beni baba yapma der.hiç destek almamış onlardan.evlendk yine yardım yok.bi de kredi çektik borçluyuz onun da stresi var.bakalım çocuk doğunca devam ederse giderz psikoloğa

Evlatlık alıp canı sıkılıncada kedi gibi sokağamı bırakacaktı ki acaba eşiniz bayagı komikmiş ..Hiç canını üzme ne mutlu sana bak dünyalar güzeli bir kızın olacak Rabbim sana bağıslasın doğduktan sonra eşinde değişecektir.Anneler bebek rahime düşer düşmez annelik duygusnu yaşamaya başlıyor Babalar ise çocuklarını kucaklarına aldıklarında hiçç kendinide yavrunuda üzmee Çünkü o seni hissediyor artık annesi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…