- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
yaktığın sigaraya.Neye dayanarak bunu söyledin peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaktığın sigaraya.Neye dayanarak bunu söyledin peki
bu arada bişey sorabilir miyim? Karnım belirginlesti mi?
doktoru da bıraktım ilaçları da canım. Bir doktor önerdi arkadaşım. tek seans 100 lira belki çok değil ama su sıralar maddi açıdan uygun değilim. 1 hafta sonra falan inşallah gidicem. Diyorum ki en azından 2 seans gitsem ilk seansta ilaçları yazar diğer seans için de parayi hazirda tutarım. Bakalım hayırlısı.
O ifadeye sinir olup daha da fazla kafama takmamı istedin sanırım teşekürleryaktığın sigaraya.
Yanlış yazmışım canım senin Karnın belirginlesti miBilmem gormem lazim karnini...
Allah binlerce kez razi olsun. yazdıklarınızı okurken bile elim karnimda sanki hep bir hareket var gibi..Hamile falan değilsin!!! O kadar test yaptırmışsın.. Vesvese yiyip bitiren şey seni.
Örneğin; Allah korusun sevdiğin biri bir kere ölür ama beynin onu bin kere öldürür. Her an sanki yeniden yeniden yeniden ölüyormuşcasına acı çektirir sana zihnin. Demek istediğim bir kere o korku seni sarmış ve aklından geçen düşünceler, vesveseler sürekli o korku üzerinden seni işler olmuş. Aklından geçenlere kulak asmayacaksın. Olumsuz düşüncelerin aklına gelmesine izin vermeyeceksin. Kendine meşkale bul. Okulunla, derslerinle haşır neşir ol ve en önemlisi bol bol Allah'a dua edip tevbe et.
“Hasbiyallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)
İnanarak, ihlasla, samimiyetle bol bol bu duayı zikret,sayısız Allah'a tevbe et. Bak göreceksin Allah'ın izniyle bu sıkıntıdan kurtulacağın o hayırlıyı kapıyı Rabb'im sana açacaktır.
Allah yardımcın olsun. Tedavini aksatma. İlaçlarını ihmal etme..
var mı böyle bir ihtimalAh gizmo ah.
" keske hamile olsa, bu kadar tantanayi bari bosuna yapmamis olurdu konu sahibi, bari cektigine degerdi" demek istiyorum.... ama demiyorum. Cunku hersey dahada sarpa saricak sende o an.
var mı böyle bir ihtimal
evet rahatlatacak inşallah. .Saclarima aklar dustu.
Yok yavrucum yok.
Oyle bi ihtimal yok.
Anlattigin plan duydugum en gereksiz planlar arasinda, ama seni rahata erdiricekse yap tatlim.
Allah binlerce kez razi olsun. yazdıklarınızı okurken bile elim karnimda sanki hep bir hareket var gibi..
Yanlış yazmışım canım senin Karnın belirginlesti mi
Allah binlerce kez razi olsun. yazdıklarınızı okurken bile elim karnimda sanki hep bir hareket var gibi..
benim için sana bakmak en doğrusu bende 44 kiloyum çünkü. hiç mi çıkıntı falan yokSen bana bakma 41 kiloyum haliyle karnim dumduz...