Tek kurtuluş bu benim için

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Hayırlı akşamlar. Bilen bilir. Obsesifim. Yani takıntı hastası. 3 aydır hamile olmadigima kendimi ikna edemedim ve aileme karşı vicdan azabı çok büyük. Artık bugün durup dedim ki ne olsa biter ne olursa düzelecek bu durum. Sonra eğer annem bunu görürse annemin yanında bende bunu görürsem o zaman inanırım. Planladigim ise şu: Istanbula ailemin yanına döndüğumde anneme adetlerim ağrılı geçtiği için doktora gidecegimi söyleyeceğim ve onun da benimle gelmesini isteyecegim. Eğer onun yanında yapılan ultrasonda da hiç birşey cikmazsa bu olay Allahın izniyle bende bitecek. Ama bir yandan da ya çıkarsa diye büyük 'takıntı' yaptım. o kadar test yaptım ultrasona girdim hamile değilsin denildi.. Ama ya o zaman çıkarsa diye düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Özellikle de tüm konularimi bilenler.. Bilmeyenler de lütfen bu anlattiklarimdan yola çıkarak dusuncelerini paylassin. Açıkçası sizlerden güç ve destek almak istiyorum. Çünkü bu cesareti gösterirsem kurtaricam kendimi.. Şimdiden hepinize Teşekkürler

Ay bacım bu kadar takılacaksım madem. Madem obsesifim diyosun niye ilişkiye girdin de kendine kaç aydır eziyet ediyorsun bilemedim ki. Kaçıncı konu oldu bu
canım bu hastalık bu olaydan sonra ortaya çıktı. Belki hep vardı ama bu olayda patladı.

Gizmo sen hamileysen ben de kedi kadınım.

Bak bu kadar imkansız...
Neden kendini azad edemiyorsun..
Tedavin ne durumda.?
Korkmama gerek yok dimi.. Bir arkadaşım yeni bir doktor önerdi fakat sınavlardan sonra gitmeyi planlıyorum inşallah

Korkmama gerek yok dimi.. Bir arkadaşım yeni bir doktor önerdi fakat sınavlardan sonra gitmeyi planlıyorum inşallah
Bana kızma ama yanımda olsan banyo terligiyle döverdim seni..
Kız dilimde tüy bitti , saçımda beyaz cıktı..
Degilsin arkadasim.
Doktoru ihmal etme..

evlimisin değilsen nasıl yani ? bişey mi oldu sadece takıntı mı?

Ah be Gizmoo bu kaçıncı konun hamilelik üzerine:))
Sen hamile de değilsin obsesif de değilsin merak etme:))

Bana kızma ama yanımda olsan banyo terligiyle döverdim seni..
Kız dilimde tüy bitti , saçımda beyaz cıktı..
Degilsin arkadasim.
Doktoru ihmal etme..
Annemle doktora gittiğimde inanicam buna. Tamam canım etmiycem inşallah.

Hayırlı akşamlar. Bilen bilir. Obsesifim. Yani takıntı hastası. 3 aydır hamile olmadigima kendimi ikna edemedim ve aileme karşı vicdan azabı çok büyük. Artık bugün durup dedim ki ne olsa biter ne olursa düzelecek bu durum. Sonra eğer annem bunu görürse annemin yanında bende bunu görürsem o zaman inanırım. Planladigim ise şu: Istanbula ailemin yanına döndüğumde anneme adetlerim ağrılı geçtiği için doktora gidecegimi söyleyeceğim ve onun da benimle gelmesini isteyecegim. Eğer onun yanında yapılan ultrasonda da hiç birşey cikmazsa bu olay Allahın izniyle bende bitecek. Ama bir yandan da ya çıkarsa diye büyük 'takıntı' yaptım. o kadar test yaptım ultrasona girdim hamile değilsin denildi.. Ama ya o zaman çıkarsa diye düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Özellikle de tüm konularimi bilenler.. Bilmeyenler de lütfen bu anlattiklarimdan yola çıkarak dusuncelerini paylassin. Açıkçası sizlerden güç ve destek almak istiyorum. Çünkü bu cesareti gösterirsem kurtaricam kendimi.. Şimdiden hepinize Teşekkürler
Arkadasin sen kan testi yaptirdin mi ultrasona girdin mi? Bunlari yapiptirip negatif sonuc aldinsa daha senin derdin ne.. duzenlide adet oluyorsundur zaten.. vallahi hastaligina sende hastalik katiyorsun.. bu saatten sonra gaipten gelecek degil yaa.. kendini rahat birak artik

Bizim bi tanidik var onun akrabasinin gorumcesi de doktora gitmis idrarda ve kanda negatif cikmis ultrasonda da gorunmemis 9 ay sonra bir bakmislar karni hemen buyumus dogum yapmis...

Boyle seyler olmaz gizmo... Gercekten... Varsa vardir yoksa yoktur. Hele kanda cikmamasi mumkun degil. Tedavin nasil gidiyor? Acaba doktoru ve ilaci mi degistirsen?

Anladım :KK43: o Zaman bide bu yöntemi dene bakalım ama senin hamile olmanla benim 10 üz bebeğe hamile olmam aynı ihtimal :)
Bu kararı verdim ve verdiğim anda yalnizdim. sonra dedim ki ama birileri bana cesaret vermeli. En iyisi kk kızları. Sağol canım cevap verdiğin için

Bizim bi tanidik var onun akrabasinin gorumcesi de doktora gitmis idrarda ve kanda negatif cikmis ultrasonda da gorunmemis 9 ay sonra bir bakmislar karni hemen buyumus dogum yapmis...

Boyle seyler olmaz gizmo... Gercekten... Varsa vardir yoksa yoktur. Hele kanda cikmamasi mumkun degil. Tedavin nasil gidiyor? Acaba doktoru ve ilaci mi degistirsen?
doktoru da bıraktım ilaçları da canım. Bir doktor önerdi arkadaşım. tek seans 100 lira belki çok değil ama su sıralar maddi açıdan uygun değilim. 1 hafta sonra falan inşallah gidicem. Diyorum ki en azından 2 seans gitsem ilk seansta ilaçları yazar diğer seans için de parayi hazirda tutarım. Bakalım hayırlısı.

Back
X