Hayırlı akşamlar. Bilen bilir. Obsesifim. Yani takıntı hastası. 3 aydır hamile olmadigima kendimi ikna edemedim ve aileme karşı vicdan azabı çok büyük. Artık bugün durup dedim ki ne olsa biter ne olursa düzelecek bu durum. Sonra eğer annem bunu görürse annemin yanında bende bunu görürsem o zaman inanırım. Planladigim ise şu: Istanbula ailemin yanına döndüğumde anneme adetlerim ağrılı geçtiği için doktora gidecegimi söyleyeceğim ve onun da benimle gelmesini isteyecegim. Eğer onun yanında yapılan ultrasonda da hiç birşey cikmazsa bu olay Allahın izniyle bende bitecek. Ama bir yandan da ya çıkarsa diye büyük 'takıntı' yaptım. o kadar test yaptım ultrasona girdim hamile değilsin denildi.. Ama ya o zaman çıkarsa diye düşünüyorum. Sizlerden de bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Özellikle de tüm konularimi bilenler.. Bilmeyenler de lütfen bu anlattiklarimdan yola çıkarak dusuncelerini paylassin. Açıkçası sizlerden güç ve destek almak istiyorum. Çünkü bu cesareti gösterirsem kurtaricam kendimi.. Şimdiden hepinize Teşekkürler