İnterneten bende baktım mastıte ya koyu kıvamlı sarı bide yaglı sıkrıgımda sarılar koyılasıyo ince cızgıler seklindeFcbk ta emzirme akademisi var. Oraya yqzım yardımcı olacaklardır. Muhtemelen mastit başlangıcı elle sağım varsa pompa ile sağım yaparsınız. Ağrı şiddetlenip ateş yaparsa direk doktora gitmelisiniz.
Dipçe: Kaç yaşına kadar emzirdiğiniz kaç memeyi emzirdiğiniz kimseyi ilgilendirmez. O bık bık konuşanların çoğu ya henüz anne olmamış ya da emzirme konusunda deneyimsiz insanlar. Hiç takılmayın.
Dalga gecer gibi konısyularda o yuzden acıklama bari yapım dedım iki defa denedim anca yavas yavas bıraktırarak oluruna vardım cunku cocuk asırı etkileniyor bide sonra verırım oglum deyince tamam dıyo boyle boyle alısacak zaman alıcak ama bizim ıcın bu yöntem ıyıİnterneten bende baktım mastıte ya koyu kıvamlı sarı bide yaglı sıkrıgımda sarılar koyılasıyo ince cızgıler seklinde
Yeni adet oldum hamile olma olsalıgım yok gibiHamile olabilir misiniz?
Hamile kalınca da emziren annelerin sütü sararır.... Memeler ağrı yapar.
Hmm o zaman enfeksiyondur...Yeni adet oldum hamile olma olsalıgım yok gibi
Dalga gecıyorlar resmenCanım neden açıklama yapıyorsun ;ne zaman istersen o zaman kesersin ,kimsenin buna laf söylemeye hakkı yok...
Benim bı kac gundur boyle daha oncedrn olmamıştı sanki adet olmaya yakın gögus sıser acırya oyleBende iki cocugumuda tek gogus emzirdim birakali bir sene oldu hala sıkınca sari sut gelir emzirmedigim gogsumden ama sislik hic olmadi.
Hepsini kibledim ben ..kendilerinin komik olduklarını sanıyorlar ;hiç takma ve umursama .bir anne olarak çocuğunu en iyi sen tanırsın sen bilirsin .zaten bizim milletimiz bir garip ;çocuk doğar emiyor mu vs derler ;sonra neden hala emiyor diye sorarlar .herşeyi onlar belirleyecek sanki .Dalga gecıyorlar resmen
Ateşin var mı peki ?Benim bı kac gundur boyle daha oncedrn olmamıştı sanki adet olmaya yakın gögus sıser acırya oyle
Tesekur ederim canım ya. Moralim bozuk buradan danısırsam İcim rahatlar diye yazdım cunku korkuyorum kotu bısy sandım bu şekilde yorumlar gelince canım sıkıldıHepsini kibledim ben ..kendilerinin komik olduklarını sanıyorlar ;hiç takma ve umursama .bir anne olarak çocuğunu en iyi sen tanırsın sen bilirsin .zaten bizim milletimiz bir garip ;çocuk doğar emiyor mu vs derler ;sonra neden hala emiyor diye sorarlar .herşeyi onlar belirleyecek sanki .
Biraktirmaya çalıştığınız icin eskisine nazaran daha çok süt memede beklediği icin fazlasi diger taraftan akmaya başlamış. Süt olduğundan eminseniz eğer bence durum boyle. Çünkü mastit dedigimiz durumun ilk aşaması anlattıklarınız. Yine de bir doktora görünün.Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorum
Sagma makinesiyle basladım sagmaya az rahatlar gibi oluyorum aynn gecmese doktora giderim ınsalah kötu bısy degıödırSagma nakinesiyle yada elinizle sagin sisince sagmak iskence oluyor ama islatinca bi nebze hafifliyor acisi yinede gecmezse bi doktora gidin.
Koyu yaglı ve sarı yanı sıktıkca geliyor damlatiyor damlaBiraktirmaya çalıştığınız icin eskisine nazaran daha çok süt memede beklediği icin fazlasi diger taraftan akmaya başlamış. Süt olduğundan eminseniz eğer bence durum boyle. Çünkü mastit dedigimiz durumun ilk aşaması anlattıklarınız. Yine de bir doktora görünün.
Insallah, gecmis olsun.Sagma makinesiyle basladım sagmaya az rahatlar gibi oluyorum aynn gecmese doktora giderim ınsalah kötu bısy degıödır
Yok canım ıcırmem kesinlikle ya sut gelmiyor diye ihmal ettim sagmadımGogusunu kendin sık yoksa mastit olur. Drlar sana demedi mi anne sütü de olsa beklememeli. Sakın çocuğa da icirme bayatliyor aile hekimim demisti.
Zaten o yağlı süt tıkama yapıyor. Sıcak duş alın. Memeleri duşta tarakla tarayın. İp gibi süt gelir bazen, bazende gelmez. Duş sonrası sütü sağın. Elle sağmayı biliyorsanız elle sağınİnterneten bende baktım mastıte ya koyu kıvamlı sarı bide yaglı sıkrıgımda sarılar koyılasıyo ince cızgıler seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?