Tek oğlum var miras paylaşımı

Konu sahibi o zaman yani bu minvalde düşünürsek rabbim milyon defa evlerimizden uzak etsin anne baba katili olan da var geçenlerde siyanürle tüm aileyi zehirledi bir üniversite öğrencisi onunla da değerlendirecek miyiz evladımızı
Yani sizin böyle düşünmenizin sonu yok ki cidden bu nasıl aklınıza geldi vallahi şaşkınım
Bir de 7 yaş yani en küçüğüm 6,5 yaşında ben onu bebek görüyorum melek ya inanamıyorum size gerçekten inşallah bu fikrinizi hiç bir zaman öğrenmesin yavrucak hayatı boyunca öğrenmesin ben 7 yaşındayken annem benim için böyle düşünmüş demesin
Ve yine yazacağım inşallah siz utanın

Ya insan kendi yetiştirdiği çocuktan korkar mi?
Yani siz evladiniza ana baba kıymeti nedir sevgisi nedir filan aşılarsanız zaten büyüyünce sizi kapı dışarı etmesi de mümkün olmaz sanki..tabi ilerisi için kendinizi düşünmeniz acayip bir durum değil ama bu kadar da şüpheci olmak böylesine güvensiz yaşamak sizi mutsuz etmez mi?
Inşallah evladiniza bunu yansıtmazsınız..

Parasinin yarısını bir fiil ödeyerek aldığınız bir malın alım belgesinde /tapusunda sizin de isminizin olmasını istemeniz kadar doğal birşey yok.İster ilerde evladinizin sizi mağdur edeceğinden korkun ister kocanizin gayri meşru cocugunun çıkıp bir günde malinizda sizden çok payının olacağından ...ya da eşinizin kumarda bir günde evinizi kaybedeceginden çekinin.Ya da ben eşime güveniyorum ama bir şey için emek harcayıp o şeye sahip olma duygusunu ben de tatmak istiyorum diyin. Ya da kredinin tamamını ben de cekebilecekken, tapunun tümünde benim ismim yazacakken neden eşim kredi çekmek istiyor diye ofkelenin ama içinize sinmeyen ve 10 yıl borcunu ödeyeceğiniz bir yola girmeyin

Ilerde Bir ev daha alirsiniz.oda sizin ustunuze olsun.bu dertten kurtulmus olursunuz

Her zaman tedbirli olmakta fayda var. Tapu %50 eşiniz %50 sizin adınıza çıkabilir. Bizde ev aldık krediyi eşim çekti ev hanımıyım bir gelirim olmamasına rağmen ben tapuda benimde adım olacak diye carlayınca bankadaki memur beni kefil gösterdi. Sonuçta tapu ikimizin adına çıktı. Bence sizde bankacınızla görüşün oluyor. Olmuyor derse uğraşmamak için der.

allah gecinden versin , öyle bir durumda eşinize miras düşmez çocuklarınıza kalır.

Çok türlü gördüm ama bu değişik. Sayenizde böyle bir şeyin de yaşanabileceğini okudum. İnşallah olmaz. Rabbim sıralı ölüm versin.

Bir an yabancı biri yazmış zannettim meğer anne olarak siz yazıyormuşsunuz çok üzüldüm . Olur da ilerde böyle bir konu açtığınızı bilirse hislerini düşünemiyorum . Daha şimdiden bu düşünceler varken sizi kaynana olarak hayal edemedim allah şimdiden gelin adayına sabır versin . Unutmayın ki siz evrene ne verirseniz onu alırsınız. Şimdiden hayırsız evlat olcak diye bunu düşünürseniz gün sonunda malesef hayırsız bir evlada sahip olursunuz

Evet dünyada ne evlatlar var, düşman başına da, onları yetiştiren anne babalara da bir bakmak lazım.
Sizin miras meselesine değil, adaletli vicdanlı bir çocuk yetiştirmeye odaklanmanız gerekiyor şuan. Buna odaklanırsanız, zaten ileride anlattığınız o saçma sapan olay gibi bir şey yaşamazsınız.

Yani annemin hiç talebi olmadı şimdiye kadar, benimde aklıma gelmedi hiç. Haklarım çocuklara dolayısıyla babalarına geçer herhalde. Eşim konusunda içim rahat benden önce der orası annenin evi diye ama insanoğlu çiğ süt emmiş neyin ne olacağıda belli olmaz tabi...

Yani annemin hiç talebi olmadı şimdiye kadar, benimde aklıma gelmedi hiç. Haklarım çocuklara dolayısıyla babalarına geçer herhalde. Eşim konusunda içim rahat benden önce der orası annenin evi diye ama insanoğlu çiğ süt emmiş neyin ne olacağıda belli olmaz tabi...
Evlilikte alınan ev. Kanun sonradan değiştiyse bilemem, babam 1996 senesinde vefat etti tapu 4 de 3 benim adıma. 4 de 1 annem. Ama maaş konusunda öyle en çok eş alıyor.

ortak tapu oluyor. arkadaşım da kredi çekti. evlenmeden önce aldıkları için evi ortak tapu yaptılar her ihtimale karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…