Tek öğün beslenme günlüğü

21 günlük maratona başladım bugün belki hayatımda başka yapmam. Sadece su içeceğim. Niyetim bu ama nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum. İnşaAllah tamamına erdirebilirim.
Hadi hayirli olsun. Spor yapma bence canim aman başın döner,tansiyonun düşer. Hayranim sana cok cesursun. Ben cesaret edip yapamadim bir turlu su orucu diyetini. Insallah amacina ulasirsin..

Hadi hayirli olsun. Spor yapma bence canim aman başın döner,tansiyonun düşer. Hayranim sana cok cesursun. Ben cesaret edip yapamadim bir turlu su orucu diyetini. Insallah amacina ulasirsin..
Teşekkür ederim Esas cesur olan bir arkadaş var 11.gunde maşallah bende ondan ilham aldım bakalım.

Ay tabi yaz canım merak ediyorummmm
Tamam canim.

Sabah:
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 yemek kasigi recel
1 tatli kasigi tereyag
1 adet haslanmis yumurta
1 adet portakal

4 saat sonra:
2 küp sekerli cay(dusen sekeri dengelemesi icin cunku el titremesi yada asiri halsizlik oluyor)

2 saat sonra:
2 yemek kasigi yogurt ve tuz ile yapilmis ayran(tansiyonu dengelemesi icin, ben tuzunu biraz cok katiyorum)

Listem bu. Bunlari uygulayarak 5 gunde 3 kilo verdim. Insallah senin de isine yarar bir yardimi dokunur☺

sorma tam başlıyorum 13-14 saat tutuyorum sonra çoluk çocukta var dayanamıyorum bozuyorum.. 3 günü bir geçirsem vücudum alışıyor açlığa daha önce denedim. Tek öğüne devam yinede. Kilo aynı
Zor durum tabi senin icin. Olsun, yaparsin. Iyi bari kilo almamakta bir kâr bazen durakliyor 2 3 gun sonra aniden iniyor canini sikma

Dün derslerim basladi. Iki gundur yine yogun tempo ders calisiyorum. Ve 3 gun once misafirlikteydik diyet uçtu. Son iki gundur de istahim cok acik diyeti surduremiyorum bilemiyorum motivasyonumu mu kaybettim yoksa 2 gece ustuste misafirlige gittik midemmi genisledi... off hanimlar yardim edin destege ihtiyacim var. Yine 70 oldum aglayacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…