- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Inşallah teşekkür ederim canım benimNe güzel incelme olması Vermişsindir inşallah canım..
Hadi hayirli olsun. Spor yapma bence canim aman başın döner,tansiyonun düşer. Hayranim sana cok cesursun. Ben cesaret edip yapamadim bir turlu su orucu diyetini. Insallah amacina ulasirsin..21 günlük maratona başladım bugün belki hayatımda başka yapmam. Sadece su içeceğim. Niyetim bu ama nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum. İnşaAllah tamamına erdirebilirim.
Teşekkür ederim Esas cesur olan bir arkadaş var 11.gunde maşallah bende ondan ilham aldım bakalım.Hadi hayirli olsun. Spor yapma bence canim aman başın döner,tansiyonun düşer. Hayranim sana cok cesursun. Ben cesaret edip yapamadim bir turlu su orucu diyetini. Insallah amacina ulasirsin..
Ay maşallah ne güzel bende başladım ya çok güzel vermişsin maşallah 2 gündür başladım 86.4 ile Allahım ay sonuna kadar 3 4 kilo gitse ne güzelAz once tartildim. Diyetimi 5 gun yaptim ve baslamadan 72.5 tim suan 69.2 yim kizlarr:)
Valla 5 günde 3 kilo ne demek çok ac kaldın heralde ya masallah azmine hayran kaldim yarabbim bana da nasip ettttAz once tartildim. Diyetimi 5 gun yaptim ve baslamadan 72.5 tim suan 69.2 yim kizlarr:)
Çok tesekkurler. İnşallah verirsin. Gider meraklanma hersey senin elinde yaparsin. Istersen bu 5 gunde neler yedigimi yazarim?Ay maşallah ne güzel bende başladım ya çok güzel vermişsin maşallah 2 gündür başladım 86.4 ile Allahım ay sonuna kadar 3 4 kilo gitse ne güzel
Biraz ac kaldim dogru. Mide gurultusuyla uyudugum oldu☺ tesekkur ederim. Amiiin aminValla 5 günde 3 kilo ne demek çok ac kaldın heralde ya masallah azmine hayran kaldim yarabbim bana da nasip etttt
Ay tabi yaz canım merak ediyorummmmBiraz ac kaldim dogru. Mide gurultusuyla uyudugum oldu☺ tesekkur ederim. Amiiin amin
Tamam canim.Ay tabi yaz canım merak ediyorummmm
Az once tartildim. Diyetimi 5 gun yaptim ve baslamadan 72.5 tim suan 69.2 yim kizlarr:)
Tesekkur ederim canim. Dun misafirlikteydik ama bugun bizimkilere kati kural koydum ve yine sabah sayaci baslattim. Aynen devam. Darisi sana insallahçok güzel kilo vermişsin böyle devam et canım. Maşallah hemen ilk sayfaya ekleyeyim
Su orucuna basladin mi canim nasil gidiyor??21 günlük maratona başladım bugün belki hayatımda başka yapmam. Sadece su içeceğim. Niyetim bu ama nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum. İnşaAllah tamamına erdirebilirim.
Cok iyi yapmışsın kararlısın kısa sürede vereceksin kiloları benceTesekkur ederim canim. Dun misafirlikteydik ama bugun bizimkilere kati kural koydum ve yine sabah sayaci baslattim. Aynen devam. Darisi sana insallah
Su orucuna basladin mi canim nasil gidiyor??
İnşallahCok iyi yapmışsın kararlısın kısa sürede vereceksin kiloları bence
Zor durum tabi senin icin. Olsun, yaparsin. Iyi bari kilo almamakta bir kâr bazen durakliyor 2 3 gun sonra aniden iniyor canini sikmasorma tam başlıyorum 13-14 saat tutuyorum sonra çoluk çocukta var dayanamıyorum bozuyorum.. 3 günü bir geçirsem vücudum alışıyor açlığa daha önce denedim. Tek öğüne devam yinede. Kilo aynı
Beraber başaracağızZor durum tabi senin icin. Olsun, yaparsin. Iyi bari kilo almamakta bir kâr bazen durakliyor 2 3 gun sonra aniden iniyor canini sikma
Olacak canim. Basaracagiz.Beraber başaracağız
Benim 1 Nisana kadar vaktim var yemin verdim eşimezoraki olacak artık bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?