Tek öğün beslenme günlüğü

Canım tek öğüne geçsen 3 günden sonra vücut alışıyor öğün zamanına kadar hazım sürecini yavaşlatıyor ve insan kendini tok hissediyor. Bende çok berbat şekilde yemeye içmeye düşkünüm.. Kendimi doyuramiyordum hep gözüm açtı yalnız 3 gün çok zor geçiyor burda beraberce o 3 günü geçirelim sonrasını kendin halledersin. Ben başardım senin halini anlıyorum çok üzüldüğünü biliyorum hadi beraberce bu işi halledelim.
Tek öğün zamanı gelince (1-2 veya 2-3 saatleri çok uygun veya misafirliğe gideceksen o zamana çekersin) istediğini yiyorsun gözün doyuyor böylelikle.
Regli dönemindeyim 21 günlük aclik olayını erteledim..

Anladim canim tamam oyleyse 3 gun disimi sıkıyım,sabrediyim. Sağol vallahi beni anlaman ve bu destegin cok mutlu etti. Bende yarin baslayim Cumartesi sabahi uguru..

Evet galiba sorun bu yaptigim isten mutlu olmam lazim. Evet evet yarin kesinlikle. Seni yari yolda birakmayacagim canim:)
Halini anlamaz mıyım çünkü durumumuz aynı. Bende çok takıntılıyım ama bir taraftan da lezzetli yiyecekleri bırakamıyorum devamlı aklımda güzel olma zarif olma düşüncesi Ama bunu elde etmek için yememe kısmında başarısız olmam.
insan bünyesini Neye alıştırırsan öyle gidiyor vücudumuz öyle akıllı ki çok güzel bir sistemi var ben de ye ye doya doya ye olayını alışmışım Çünkü aç hissediyorum kendimi devamlı psikolojik açlık bu.
aslında vücudun ihtiyacı yok Tek öğün diyeti de şunu gördüm vücut 3 gün daha sonra istikrar kazanıyor şu an o kadar tokum ki kendim bile inanamıyorum en güzel avantajı bu ikincisi beynim devamlı şunu mu yesem bunu mu yesem düşüncesi ile meşgul olmuyor tek ürün olduğu için rahat bir zaman geçiriyorum 3. olarak Zamanı gelince nefsimin çektiği ya da sağlıklı gıdalardan seçici olarak istediğim şeyleri istediğin kadar yiyebilmem Nefsim duyuyor bu beni çok mutlu ediyor özenli yemekler hazırlıyorum masayı donatıyorum 1 saat boyunca yiyorum masadan kalkmadan 4. olarak rahat rahat kilo veriyorum aklımda olmuyor pişmanlık duymuyorum Nasılsa bu kilolar gidecek bir öğün yiyorum diyorum kendime 3 hafta yapmıştım zaten Önceden söyledim artık bırakmayı düşünmüyorum eski düzenine dönersem yine strese gireceğim işlerime odaklanamayacağım seni çok çok iyi anlıyorum kilolu bir kadın mutsuzdur huzursuzdur beraberce yükleri atalım inşallah.

Son düzenleme:
Birde senden ricam şu programı indirmen. Bu program çok yoğun sıkıcı değil ama çok etkili hareketleri var beraberce baştan başlayıp birbirimize günlük bildirim yapalım 1.gunler bitti falan diye yarından itibaren.. Ne dersin

Kesinlikle. Aklim surekli yemekte, midem doysada gozum doymuyor psikolojik mi duygusal mi bilemem ama sahte bir aclik bu ondan eminim. Bende oyle hep doyana kadar yemeye alistirmisim kendimi vucudum simarmis artik diyette zorlaniyor. Hemde cok. Ama tek ogun diyetiyle kafandan sinyal yolluyorsun ya vucuda artik oruc basladi,yasak diye belki o yuzden diger diyetlerden daha kolay geliyor bana. En sevdigim zamanda 5 6 saat acliktan sonra wc gidip sonra karnimin midemin icine cokmus goruntusune bakmak:) ince,narin ve zarif olmak istiyorum. Takinti boyutunda ki bence bu gayet dogal bir takinti. Kadiniz sonucta kim istemez(benim kadar asiri olmasada:)) Bende seni emin ol cok iyi anliyorum, yazdiklarini okurken hissedebiliyorum canim. Daha da guseli beni anlaman beni cok mutlu ediyor cunku beni bu kadar iyi anlayan biri ailemde de akrabalarimdada yok. Yalniz hissediyordum hep bu konuda, tek basima. Ama simdi bu surecte Allah karsima senin gibi arkadas cikardi iyi de oldu

Indirmeyi denedim canim ama "oruc takibi" programini silmem gerekiyormus hafizam dusuk telefonum cok iyi model degil kusra bakma

Indirmeyi denedim canim ama "oruc takibi" programini silmem gerekiyormus hafizam dusuk telefonum cok iyi model degil kusra bakma
Peki canım sonra telefonun müsait olunca indirirsin ne kusuru.
Yarın başlıyoruz günlük olarak istediğin bir zaman diliminde 1 saat boyunca ne istersen ye serbest ama geri zamanda su(ben soda daiçiyorum mineral dengesi sağlansın diye) bitki çayı başka yemek tadına bile bakmak yok.23 saat oruç 1 saat yemek.
Başaracağız sağlıklı bir şekilde kilo vereceğiz üzülmeden strese girmeden harika

Ne istersen yiyebilirsin dedim ama şekerden uzak durmak da çok fayda var 1 öğün yesen bile şeker kilo aldırır ve sağlığını bozar Ben de Şekerli olarak kurabiye kek gibi yiyorum o da paket gıda değil bunlara dikkat etmekte fayda var

Tamam canim. insallah. Bitki cayi bugun aldim zaten. Hadi bakalim ☺☺

Arkadaşım nasıl geçti ilk günün uygulayabildin mi
Merhaba canim tesekkurler ilgilenip sordugun icin☺ kahvaltiyi sabah 10da yaptim. Aksam saat 19.00 a kadar hicbirsey yemedim ama annem o saatte manti yapti dayanamadim 1 tabak yedim
Ama cok utandim ve sinirlendim kendime herseyi mahvettin dedim yarin manti degil kebap da olsa Asla bozmayacagim. Kendime söz verdim...

Ben başlayana kadar neler yedim neler üzülme. Sana taktik vereyim kahvaltıyı yapmayıp öğleden sonra yersen acıkmazsın. Mesela bir önceki gün leziz yemek mi var ertesi gün için bir tabak sakla

Ben başlayana kadar neler yedim neler üzülme. Sana taktik vereyim kahvaltıyı yapmayıp öğleden sonra yersen acıkmazsın. Mesela bir önceki gün leziz yemek mi var ertesi gün için bir tabak sakla
Evet mantikli erteleyim. Cunku yasak olunca dayanamiyorum napiyim. Sagol canim. Hem de nasil uzuluyorum. Yarin yine deneyecegim olmazsa mayisa erteleyecegim cunku o zaman salatalik cikiyor simdikiler hormonlu. Aciktikca 1 2 salatalik yeyip kendimi frenleyerek bu diyeti yapacagim...

Dislerimi fircalayip yataga girene kadar bekledim bu mesaji yazmak icin. Oldu! Ilk gunum bugun ve diyeti hic bozmadim tam 11 saattir su cay ictim sadece tek lokma yemedim hic cok mutluyum sukurler olsun evet, demistim seni yari yolda birakmayacagim diye "SendebenBendesen"

Cok sevindim
3 gün zor geliyor sonra bünye alışıyor haberlerini bekliyorum. Bende tekrar su orucuna başladım bakalım 3 gün dayanabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…