Günde 4 tane içebilirsiniz sorun yok. Sigara içmeyince gergin olacağınız İçin bebeğiniz de strese girermiş. Bir yakınım hamile, doktoruyla konuştu bunları demiş. Hiç içmeseniz daha iyi tabi ama içmeyince stres sinir yapacaksanız günde bir-iki kere İçin bence
O değil de şu yaptığınız inanılmaz yanlış yapmayın ne olur yapmayın aklı basında bakin doktoru geçiyorum h8c bir insan strese gireceğine ic bi kaç tane demez diyemez çünkü artık zararlı o kadar net kanıtlandı ki mümkün değil böyle birşey önermek burayı okuyan onlarca anne adayı var lütfen rica ediyorum strese girmektense iç demek gibi bir hataya düşmeyin
Birde günde 4 tane ne demek Allah aşkına ya gece gece hamile değil normal bir insan için bile fazlayken nasıl 4 tane içebilirsin yazdınız rahatca aklım almadı benim
7 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri içmiyorum ama bugün gergindim arkadaşım yanımda içiyodu bi tane içtim yarım yamalak ama çok vicdan azabı çektim çocuğuma zarar vermemişimdir İNŞALLAH Aşılama yoluyla hamile kaldım nankörlük mü yaptım
Onaylamıyorum ıcılmesını ama ınsan bırakamadıktan sonra napsın. ben de hamileyken doğurana kadar ıctım allaha sukur bıseyde olmadı. 3950 gram doğdu. sutumde cesme gıbıydı masallah yaradı kızıma. Şu an 5 aylık ve sağlıklı. allahtan her cocuk hastalanıyo su sacma sapan yorum yapanlar yok ölur yasamaz yok oyle olur yok boyle olur sıgarayla ne alakası var bunun sıgara dumanında durmayan annelern neden çocukları hasta oluyo bu kadar abartmayın sigarayı. Hamileyken birakmak ztn iyi degil ki. doktorlar birak demiyo azalt diyo... Bu kadar yüklenmeyin bırakamayanlara. Siz kendi çocuklarınıza bakın.
Yorumunuz bana çok iyi geldi bende günde 10 tane kadar içtim 5 gün sonra doğum var korkuyorum hasta olucak diye benim ablam hiç sigara içmemesine rağmen çocuğu sürekli hasta umarım sağlıklı olur