Tek sorun yaratan para..O da yok..

benim eşim evde yemeği yapar bende köpeğimle ilgilenirim,allahtan sevıyor mutfakta olmayı bende arada gırerım mutfaga hamur ısı yapmak ıcın :)Elinden her iş gelse de ben çocuk yapmayı uzun bir sure dusunmuyorum yaw: Hayatını yaşamak varken neden eve bağlanasın kı.

haklısın ama çocuk başka oluyo. kaç senelik evlisin. tabiki evliliğin tadını çıkaracaksın. zamanı gelincede bebeğinde olacak Allahın izniyle.

her bebek rızkıyla doğuyor dünyaya canım sen sağlığına ve kendine dikkat et ki ona hayırlı bir gecelek sunabilesin Allahtan umut kesilmez sabret biraz heryşey yoluna girer inşaAllah....

gülcicek, bir anne veya baba esit bakabilmelidir cocuga.
Madem durumunuz iyi degil, esin baksin cocugunuza, beceremeyecek diye birsey yok.
Bence istemiyor esin ve rahata kaciyor, sende onu böylelikle desteklemis oluyorsun.
Yanlis anlasilma olmasin ama sizin paraniz bol canim. Hic paramiz yok diye yakinma burda.
Gercekten durumu kötü olanlara haksizlik oluyor.
Bizlerde ne sartlar altinda yasadik, calistik, hic birimizde beceremeyiz deme lüksümüz yoktu, mecburduk becermeye.
Bence esinin icinden gelmiyor onun icin bakmiyor cocugunuza.

ah canım yaaa ne kadar zorluklarla bu bebeğe sahip oldun sen,seninlede kk sayesinde bu zamanlarda tanıştık..
bak ben hala bir meleğe sahip değilim :(((
şunu bilelimki hepimiz bir sınavdayız canım...
çok ama çok zor bir durum ama aşılamaz,yenilemez değil....
seni minik mucizenle sevindiren RABBıM EMıNıMKı feraha kavuşturucaktır...
biraz daha sabır hayatım...
şu an herkes benzeri durumları yaşıyor,ah şu kriz bir bitseydii.
ama şunuda bilki bebeğiini dünyaya getirdim acaba bu durumda ona kötülük ettimmi diye sakın ama sakın düşünme...
elbette maddiyat ta önemli ama bence paradan ziyade,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir aileye sahip olması çok daha önemli...siz birbirinize sıkıca sarılın,üstesinden gelinemez dert değil bence...
ALLAHIM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSıN MELEĞıNE...

bence de bebişe en azından eşiniz baksın olmaz mı?Elin kadını kendi babasından nekadar daha iyi bakabilirki,nedir yani bakamayacağı,şunu asla yapamaz diyeceğiniz şey?Hayır madem okadar kötü durumunuz,nerden kıssak kardır diye bakmanız gerekmez mi?
nebileyim ben böyle düşünüyorum..CADIARZU Allah yardımcınız olsun

Sabirli ol, cok zor bi durumdasin anliyorum.. Ama guclu olmaktan daha iyi bir durum gormuyorum.

Derdi veren ALLAH, Dermani verende ALLAH.

Umudunu yitirme, herseyin duzelecegine inan, inanmaktan vazgecme !

Dua et, ALLAHA sukret, o caninin canini sana bagisladigi icin.

bence bebeğe eşin baksın
bakıcıya verdiğin parada kendinize kalsın
benim 7.5aylık ikiz bebeklerim var
dışarıda bi işim olduğunda eşim evde ise ona bırakıyorum
gerektğinde 4-5saat kadar bile bakabiliyo ikisine yalnız başına
bütün ihtiyaçlarnı karşılıyo
istese bakabilir

sevgili arkadaşlar çok tşk ederim hepinize. hemen hemenherkez eşimin bebeğe bakmasını söylüyor. aslında evet belki bakabilir. ama bebeğimin bi problemi var. poposunda perinal fistül diye bişey çıkmış iyi temizlenip hijyen kalması gerek. eşim bunu beceremez. en azından bi bayan gibi bakamaz. her ne kadarda olsa erkek. bazı erkeklerin eli yatkın oluyo butür işlere bilirsiniz işte.ama benimkinin eli pek yatkın değil.yoksa istemezmi. herkezden çok o ister.bi görseniz okadar düşkünke oğluna.

teşekkür ederim soğolun.

canım hemşerim üzülme çocuklar
doğdunda rızkıyla doğar derler büyükler
Allah bir kapıyı kapattıysa başka kapı açar
moralini yüksek tut Allah yardımcın olsun

belki bana kızacaksınız ama ben bir insanın çocuğu olmuyorsa vardır bir hayır zorlamamak lazım diye düşünüyorum, allahtan iyi biz bilemeyiz, ama madem olmuş evet işte hayatın zorlukları, eminimki o çocuk kendine sorulsa dünyaya gelmek istemezdi

belki bana kızacaksınız ama ben bir insanın çocuğu olmuyorsa vardır bir hayır zorlamamak lazım diye düşünüyorum, allahtan iyi biz bilemeyiz, ama madem olmuş evet işte hayatın zorlukları, eminimki o çocuk kendine sorulsa dünyaya gelmek istemezdi

bir insanın çocuğu olmuyorsa zorlamın bir anlamı yok da nedemek. tıp boşunamı uğraş veriyor. evet benim şuan için kısa bir dönem sıkıntım var ama bu böyle gidecek değil. cenabı Allah eğer bana bu kaderi yazmasaydı benim gene çocuğum olmazdı. dimi ama. demekki alnımda yazılıymış. o kadar zorlamalara karşın bebekleri olmayan ailelerde var .(Allah yardımcıları olsun)

dünyaya gelen bebek rızkıyla gelir derler sizin gibi bebeği için endişelen bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bebeğiniz inşallah size şans getirir bu bebecikte tek sorununuz olan maddi zorlukları aşarsınız allah onadasizede sağlık ve huzur versin hayattaki en önemli şeyler onlar

dünyaya gelen bebek rızkıyla gelir derler sizin gibi bebeği için endişelen bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bebeğiniz inşallah size şans getirir bu bebecikte tek sorununuz olan maddi zorlukları aşarsınız allah onadasizede sağlık ve huzur versin hayattaki en önemli şeyler onlar

ALLAH razı olsun senden. bu tür sıkıntılar geçicidir biliyorum. benimle paylaştınız sorunumu sağolun.

ne diyim allah yardımcın olsun bu zamanda parasızlık zor birde üstüne üstelik bebek olunca dahada zor olur tabiki....

eşin acilen iş arasın...

annen baban yada kayın validen falan yokmu böyle zamanda eş dost birbirlerine yardım etmeli..........

Back
X