- 2 Temmuz 2016
- 363
- 240
- 18
sizin tek çozümunuz suan kadin siginma evi evde boncul yaparak tamam para kazanabilirsiniz belki ama suan sogulta ve acsiniz bu isleri yapmadan once kendinizi garantili sicak bi yere yerlestirmeniz lazim
Azb önce belemedogim
Yapmayın Allah aşkına yani. Hiçte durumunuz öyle soğukta yorgan altından yazıyor gibi görünmüyor. Maşallah iş arayacağınıza telefonda internetiniz burada yazıp duruyorsunuz ama bebeğime mama alacak gücüm yok diyorsunuz şu an nerede kalıyorsunuz napıyorsunuz meçhul. Babası bebeğin aç soğukta bırakacak kadar vicdansız mı bir de umre planları yapmışsınız hayret.. Bahane de bol akrabaya bırakamazmışsınız falan yiyecekler senin çocuğunu çünkü şu anda başka çareniz var mı? oturduğunuz yer annenizin eviyse heralde bir soba bir şey vardır dimi herkes soğukta mı oturuyor o evde? Ohal ile boşanma olayını hiç anlamadım daha yen bir arkadaşım anlaşmalı olarak tk celsede boşandı o zaten yalan. Bari burada insanları kandırmayın ana baba var başınızda sizi soğukta aç koyuyorlar öyle mi. Madem daha öğrencisin bebeği ne demeye yaptın?
Birde burada dalga geçiyorsunuz derdi olan insan burada insanlarla dalga geçmez hadi canım hadii başka yerde eğlen sen..
1.si pc başındaki odev yapıyorum bebeğim uyurken is yapmadığını nerden biliyorsunuz aynı zamanda bi arkadasimla is hakkında konusuyorum zaten telefonunn elimde olmasının sebebi budur
2.si evet çok şükür ısınma icin kaynağımız var ama burda iki gündür bebek sebebiyle dışarı çıkamadım için ve evde obenden başka öğrenci iki kardeşim olduğu için uyuma zamanlarimizda diğer odaya geçiyoruz bozuksa olsa bi elektrikli soba var ama oda tam anlamıyla yatmak için isitmiyor yine buna da şükür iki gün kar yagdigi için elektriktet zaman zaman calsiyor epey soğudu zorlandık biraz ama havalar insAllah isinir .
3. su bizimkisi çekişmeli anlaşmalı değil ve BEN BOŞANMA tarafında değilim geçici hakimde bu sebeple zaten boşanmaya sebep olacak sgercekci şeye olmadigindan dolayi gidin barışın boşanmanıza sebep olacak birsey yok diye davayı erteledi bakmadım bile o yüzden nafaka bile vermeye ihtiyaç duymadı
4.su ben evlenmeden öncede sonrasında da sartalrmiz gayet iyiydi mutlu ve hzuurluyduk yük. lis. evlenmeden önce başlamıştım o da zaten kabul ediyordu eski konularda bunada var bakabilirsiniz bebeği de planlı yapmadık evet istiyorduk ama bekledigimizden erken oldu sonra bu olayları bir kurgu düzen içinde biz bilinçli yapmadık hayatın bizi bu noktaya getirebilecegini tahmin bile edemezdik
Kim isteyerek manyak mi deli mi de bunları yapsın
5.si çocuğumu akraba kılıkli ailemden birine verecek olsam evet guvenemiyorum kaç akraba var nasllar nasil insanlar onları takdir edersiniz ki sizden daha iyi ben tanıyorum
6.si Dalga gecmiyroum burada ergen olarak takılan sırf maksat can sıkıntısi sebebiyle geçinen birçok kişi var
Verdigi cevaplardan öneri vermek yerine sorgulamayi tercih eden biri sizede böyle bi izlenim vermiyor mu? neden alay edeyim ki aldirmiyorum onu gösteriyorum :) gereken tüm cevaplar verdim sanırım sizinde öneriniz yoksa bence daha önemli işleriniz sizi bekliyor olabilir
Yorumunuz için yinede sağolun