Her anlamda çok zor durumdayım

cok
Konuyu sabah okudum,yorum yapamadım,şimdi yorumlara baktım ve bence konu sahibinin üzerine fazla gidiliyor.
Bakın konu sahibi yardım tekliflerini geri çeviriyor,ne kazancı olabilir başka böyle bir konudan? Ne elde edebilir?
Yardımda kabul edebilir,bundada birşey yok ama sonuçta konunun amacı bu değil belliki.
Para kazanmak istiyor,okulla beraber yürütebileceği birşeyler arayışında.
Konuya gelince Allah yardımcınız olsun. Güzel tavsiyeler verilmiş,uygulayın dilerim güzel kapılar açılır sizin için.
Başka ne önerilir bilemedim,aklıma gelen herşey yazılmış.
çok teşekkür ederim anlayışınız için insAllah güzel şeyler becerebilirim :)

takip ediyorum hem tez hem ders asamasindayim aslında tez olmasi gerekti sadece ama tezin başlangıcındayi ödevler falan araştırmalar o yüzden zorluyor beni birazda . Tek bir dersim kaldı şu an o da uzaktan alınan bir ders Allahtan
Ders aşamasındamısın yoksa tez mi ?
Hocalarından proje çıkan yokmu hiç?
Danışmanınla konuşsan bursiyer olarak çalışma imkanı sunarlar belki

öncelikle hemen nafaka davası açın.2 kuruşta olsa yardım etsin eski eşiniz.adliyelere bilirkişi olabilmek için başvuru yapabilirsiniz.elinize iyi ücret kalır.

takip ediyorum hem tez hem ders asamasindayim aslında tez olmasi gerekti sadece ama tezin başlangıcındayi ödevler falan araştırmalar o yüzden zorluyor beni birazda . Tek bir dersim kaldı şu an o da uzaktan alınan bir ders Allahtan
Öyleyse okula gitmiyorsunuz yani

Eğer okuyursan az çok yazı yazabilirsin gerek internet siteleri için gerek farklı şeyler için bir çok kişi içerikler yazdırıyor illaki böyle bir kabiliyetin vardır. Sayfa başı 10 tl ye yazılıyor hemde böyle üyelikli bir site bile var ama bu sitede yeniyim adres verebiliyormuyuz bilmiyorum.

Eğer okuyursan az çok yazı yazabilirsin gerek internet siteleri için gerek farklı şeyler için bir çok kişi içerikler yazdırıyor illaki böyle bir kabiliyetin vardır. Sayfa başı 10 tl ye yazılıyor hemde böyle üyelikli bir site bile var ama bu sitede yeniyim adres verebiliyormuyuz bilmiyorum.

Nasıl birsey canım anlamadım tam olarak anlatır misin acaba?

Anladım kaynak taraması yapıyorsun şuanda o zaman
Part time çalışabilirsin aslında

Anlamıyorum sen neden benim okumam taktın canım? Eğer merak ediyorsan şu an okuldayim dersteyim amfide hoca bişey anlatıyor
ha şimdi gene soracaksinir dersteysen nasıl yazıyorsun diye :D hoca daha gelmedi canım bekliyoruz bende ilan hazırlıyorum haber ediyorum falan filan yani
;) tamam miiii
Öyleyse okula gitmiyorsunuz yani

Anlamıyorum sen neden benim okumam taktın canım? Eğer merak ediyorsan şu an okuldayim dersteyim amfide hoca bişey anlatıyor
ha şimdi gene soracaksinir dersteysen nasıl yazıyorsun diye :KK70: hoca daha gelmedi canım bekliyoruz bende ilan hazırlıyorum haber ediyorum falan filan yani
:KK66: tamam miiii

deminden beri niye insanlara inandırıcı gelmediğini buldum kusura bakma ama yazdıklarınla bol gülücüklü mesajlarınla hiç zor durumda olan birine benzemiyorsun yardım istememen bunu da değiştirmiyor

Son düzenleme:
ha şimdi gene soracaksinir dersteysen nasıl yazıyorsun diye :KK70: hoca daha gelmedi canım bekliyoruz bende ilan hazırlıyorum haber ediyorum falan filan yani
Neden taktım biliyor musun? Yüksek lisans dersleri amfide yapılacak kadar kalabalık olmaz.

bir çok kişiyi tanıyorum yüksek lisans yapıp çalışan devlet memurluğu yapan
sabah 8-5 okumuyor bu insanlar genelde
Bir mesajında her gün yarım gün okulda olduğunu yazıyor. Bir mesajında bir tane dersi kaldığını yazıyor. Yüksek lisansda derslerini tamamladıktan sonra kendin bir şeyler yapmak zorundasın. Hoca her gün çağırıp da ders anlatmaz. Öyle amfide 100 kişiye de ders yapılmaz. Hoca öğrenci sayısına göre odasında bile yapabilir. Dönemde 3-5, 10 yüksek lisans öğrencisi alınır zaten.

Arkadaşım kimse sana kafayı falan takmış değil, derdini yazıp akıl istiyorsun, hepimiz üzülüp dertleniyoruz ve nasıl yardım edebiliriz diye kahroluyoruz, verilen tüm fikirlere oraya gitmem bu olmaz diye karşı çıkıyorsun..Yazdıkların hep çelişkili, ailemin yanında değilim gidemem annem hasta vs yazıyorsun 2 sayfa geçiyor aile yanında çıkıyorsun..universite okuyorum, Son siniftayim ders kalmazsa gececem diyorsun, sonra yüksek lisans öğrencisiyim diyor, tez hazırlıyorum diyor farklı şeyler söylüyorsun.ayni mesaj içinde bile celisiyorsun, hoca ders anlatıyor deyip sonraki cümlede hoca gelmedi diyorsun...Çocuğumu part time iş için kimselere bırakamam deyip derse gidebiliyorsun...

E bizde insanız,duygularımız var, bi üzülüyor sonrada ne bu karmaşa, neden duygularımız ile oynanıyor diyoruz.. İnşallah gerçek değildir hiç biri, hiç bir kadın üzüntü yokluk zorluk çekmesin..Hele ki hiç bir çocuk...Fakat bize de yazık, oynamayın kimsenin duyguları ile..Zaten hassas kadınlarız..

Anabilim Dalımız Üniversitemizin farklı Fakülte ve Yüksek Okullarında açılan Biyokimya derslerini de yürütmektedir. Anabilim Dalımızda halen 1 Tıpta Uzmanlık Öğrencisi, 1 araştırma görevlisi (ÖYP) 4 Yüksek Lisans öğrencisi ve 1 Doktora öğrencisi eğitimlerine devam etmektedir.

alıntıladığım eski mesajında ise "yüksek lisans mezunu olduğunu" yazmış.
az önceki mesajında ise "tek dersi kaldığını, uzaktan ders aldığını" yazmadı mı?
ben mi yanlış hatırlıyorum?

bir çok kişiyi tanıyorum yüksek lisans yapıp çalışan devlet memurluğu yapan
sabah 8-5 okumuyor bu insanlar genelde
Arkadaş tek kendi yüksek lisans yapıyor. Bizim hayat şartlarından haberimiz yok gibi davranıyor. Yazdan beri konu açmış hala devam ediyor konu açmaya ama bir ilerleme yok. 5 aydır insanlar çeşitli fikirler vermiş. Yazdıklarında gerçekler olabilir zor durumda da olabilir ama bu zorluğun üstesinden gelmek için gerçekçi bir çaba göremedim ben. Kuzenlerimden biri ailesinin maddi durumu olmadığı için hem okuyup hem çalışıyor. Bunu dikkate alarak karşımdakinden bir çaba görmek isterdim.

Arkadaş tek kendi yüksek lisans yapıyor. Bizim hayat şartlarından haberimiz yok gibi davranıyor. Yazdan beri konu açmış hala devam ediyor konu açmaya ama bir ilerleme yok. 5 aydır insanlar çeşitli fikirler vermiş. Yazdıklarında gerçekler olabilir zor durumda da olabilir ama bu zorluğun üstesinden gelmek için gerçekçi bir çaba göremedim ben. Kuzenlerimden biri ailesinin maddi durumu olmadığı için hem okuyup hem çalışıyor. Bunu dikkate alarak karşımdakinden bir çaba görmek isterdim.
bir de şu dikkatimi çekti tamam annem bakmıyor bazen yazmış
ee madem sürekli okula gidiyor çocuğu o zaman nasıl annesine bırakıyor
işe giderken bakmayan anne nasıl okula giderken bakıyor

Arkadaşım kimse sana kafayı falan takmış değil, derdini yazıp akıl istiyorsun, hepimiz üzülüp dertleniyoruz ve nasıl yardım edebiliriz diye kahroluyoruz, verilen tüm fikirlere oraya gitmem bu olmaz diye karşı çıkıyorsun..Yazdıkların hep çelişkili, ailemin yanında değilim gidemem annem hasta vs yazıyorsun 2 sayfa geçiyor aile yanında çıkıyorsun..universite okuyorum, Son siniftayim ders kalmazsa gececem diyorsun, sonra yüksek lisans öğrencisiyim diyor, tez hazırlıyorum diyor farklı şeyler söylüyorsun.ayni mesaj içinde bile celisiyorsun, hoca ders anlatıyor deyip sonraki cümlede hoca gelmedi diyorsun...Çocuğumu part time iş için kimselere bırakamam deyip derse gidebiliyorsun...

E bizde insanız,duygularımız var, bi üzülüyor sonrada ne bu karmaşa, neden duygularımız ile oynanıyor diyoruz.. İnşallah gerçek değildir hiç biri, hiç bir kadın üzüntü yokluk zorluk çekmesin..Hele ki hiç bir çocuk...Fakat bize de yazık, oynamayın kimsenin duyguları ile..Zaten hassas kadınlarız..
kesinlikle kaç mesaj kaç farklı sonuç veriyor
insanın lisans okurken çalışamaması farklı şey yüksek lisans yaparken farklı

Hele şu çocuk bırakma işi.. Hepimiz bırakıyoruz. Neden? Ona daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için. Anlattığı gibi bir durumdaysa zaten birine bırakıp çocuğunun mamasının peşine koşması gerekmez mi? Burada pazartesiye kadar yetecek mama olduğunu söyleyip bizleri üzmesini gayet iyi biliyor.

ilkokul öğretmeni arkadaşım yüksek lisans yapıyor ama hiç üniversiteye gitmedi çünkü atandığı okulun olduğu şehirle, üniversitenin bulunduğu şehir arasında 2 saatlik mesafe var.

Back
X