• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her anlamda çok zor durumdayım

Nasıl birsey canım anlamadım tam olarak anlatır misin acaba?

Canım ben bilişim sektöründe çalışıyorum örneğin sana bir sektör hakkında belirli başlıklar veriyorlar ve bu başlıklar ile alakalı 400 - 500 kelimelik metinler yazmanı istiyorlar mail yoluyla yada o bahsettiğim site yoluyla gönderebiliyorsun yazdıklarını onlarda senin vereceğin hesap bilgilerine ücretini yolluyolarlar. Bir bilgisayar yada tablet gibi birşeyin var ise ki artık tabletler bim de bile satılıyor. Yapabilirim dersen ben bile yollarım sana gerisi senin gayretine kalmış gayet rahatlıkla yazabilirsin. Ben hiç bilmediğim etmediğim sektörler hakkında neler neler yazım.

deminden beri niye insanlara inandırıcı gelmediğini buldum kusura bakma ama yazdıklarınla bol gülücüklü mesajlarınla hiç zor durumda olan birine benzemiyorsun yardım istememen bunu da değiştirmiyor

tamam canimbahanen bu olabilir illa hayatı Ferdi Tayfurun acıklı şarkıları gibi melankolik yaşayarak acılar içine saplandı yoluma çıkan şeylerden ders almak yerine kahretmeye değmez ;) hersey imtihan zor durumdayım evet bu sadece bi müddet için buda imtihan gözüyle bakıyorum vede üstesinden nasıl gelirim ilerde bu tecrübeler nasıl işime yarar yada benim gibi olanlara verecek tavsiyem olabilir gözüyle bakıyorum sizlere de o sebeple aldırış etmiyorum gülüp geçiyorum sanırım bu zoruna gitmiş ;) ;) ;)

Canım ben bilişim sektöründe çalışıyorum örneğin sana bir sektör hakkında belirli başlıklar veriyorlar ve bu başlıklar ile alakalı 400 - 500 kelimelik metinler yazmanı istiyorlar mail yoluyla yada o bahsettiğim site yoluyla gönderebiliyorsun yazdıklarını onlarda senin vereceğin hesap bilgilerine ücretini yolluyolarlar. Bir bilgisayar yada tablet gibi birşeyin var ise ki artık tabletler bim de bile satılıyor. Yapabilirim dersen ben bile yollarım sana gerisi senin gayretine kalmış gayet rahatlıkla yazabilirsin. Ben hiç bilmediğim etmediğim sektörler hakkında neler neler yazım.

özelden görüşelim o zaman istersen

kesinlikle kaç mesaj kaç farklı sonuç veriyor
insanın lisans okurken çalışamaması farklı şey yüksek lisans yaparken farklı
Ben lisans okurken de param bittiğinde gittim paşalar gibi çalıştım, cumartesi pazar marketlerde meyve suyu, peynir tadım standında çalıştım, hiç de az para kazanmadım.bu sene günlük 40-50 TL ödeme yapılıyor stand hosteslerine, insan 2 günde olsa çalışır, bi elektrikli soba, bebeğe bi mama alır...

tamam canimbahanen bu olabilir illa hayatı Ferdi Tayfurun acıklı şarkıları gibi melankolik yaşayarak acılar içine saplandı yoluma çıkan şeylerden ders almak yerine kahretmeye değmez :KK66: hersey imtihan zor durumdayım evet bu sadece bi müddet için buda imtihan gözüyle bakıyorum vede üstesinden nasıl gelirim ilerde bu tecrübeler nasıl işime yarar yada benim gibi olanlara verecek tavsiyem olabilir gözüyle bakıyorum sizlere de o sebeple aldırış etmiyorum gülüp geçiyorum sanırım bu zoruna gitmiş :KK66: :KK66: :KK66:
senin durumun da olsaydım zaten burada yazılanlar değil çocuğumun durumunu kafaya takardım
el aleme laf yetiştireceğim diye kendini paralıyorsun
bir dediğin bir dediğini bir konun diğerini tutmuyor arkadaşların dediği gibi bir mesajın içinde bile kendinle çelişiyorsun
söyletmen beni daha fazla

Bir de beddua etmişsin ahh ah ne yazık, burada bu kadar kulun hakkına girdin, insanları üzdün , bence herkesten helallik iste, konuyu kapat, bir daha da yapma ablacim böyle şeyler...

kesinlikle kaç mesaj kaç farklı sonuç veriyor
insanın lisans okurken çalışamaması farklı şey yüksek lisans yaparken farklı
Yüksek lisans yaparken çok rahat çalışabilir.
Ben lisans okurken de param bittiğinde gittim paşalar gibi çalıştım, cumartesi pazar marketlerde meyve suyu, peynir tadım standında çalıştım, hiç de az para kazanmadım.bu sene günlük 40-50 TL ödeme yapılıyor stand hosteslerine, insan 2 günde olsa çalışır, bi elektrikli soba, bebeğe bi mama alır...
Ben de lisans hayatım boyunca özel ders veriyordum. İlan asmıştım bir yere. Zaten başlayınca herkes birbirine söyledi. Öyle bitirdim okulu.

Hakikaten yüksek lisans bu yıl bitecek dediğine göre tez döneminde olmalısın. E tez döneminde derse gitmezsin zaten. Hem YL dersleri amfide olmaz. Tez mi yazıyor sun yoksa derse mi gidiyorsun?

Hakikaten yüksek lisans bu yıl bitecek dediğine göre tez döneminde olmalısın. E tez döneminde derse gitmezsin zaten. Hem YL dersleri amfide olmaz. Tez mi yazıyor sun yoksa derse mi gidiyorsun?
Biz de aynı sorulara cevap arıyoruz ama hep çelişki. Amfide olan yüksek lisans dersini çok merak ettim. Hayatımda ilk defa duydum:KK48:

ben gazıantepteyim en azindan erzak veririm diye okuyordum biyokimya muh? Gaziantepte boyle bir bolum yok
Ayni seyi ben de dusundum ama aksam ilk yazdigimda once bir arastirayim diye dusunuyordum uyuyakalmisim. Simdi bunlari okuyunca iyi ki bir anda atlamamisim dedim

Bence kaymakamlık belediye her yere başvuru yapın ila ki yardımcı olacak birileri vardır .Allah bir an önce sana ve bebeğine hayırlı kapılar açsın kıyamam Allah o mahsumun rızkını verir bir an önce .

MERHABA,

Oncelikle Allah yardimciniz olsun, durumunuz gercekten zor :( cok uzuldum :(

benim ilk aklima gelende, evde kurabiye, borek, tarzi bir seyler yapabilirsiniz mesela?
Hemde bebeginizle evde olmus olursunuz, bu yaptiklarinizi'da cafe lere veya ekmek firinlarina satabilirsiniz.
dilerseniz size guzel ve cok basit kurabiye tarifleri önerebilirim.

benim bir arkadasimda cup cake yapip satiyor.
Iyide para kazaniyor acikcasi.

Back
X