Tek tam bile yok

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
:bbo: kızlar bnm sözlüm yada nişanlım her neyse bunun adı bile belli değil ya daha bana evlenme teklifi etmedi ama ekim ayında sözlendik nişan yapılmıcak sanırım böle düğüne kadar sürcek.bu yaz düğün olmasını planlıyoruz.neden bana daha evlenme teklif edip tek taşımı almadı bunu kendisine sorduğumda düğünden önce edilir diye biliyorum ben diyor.kızı aldı bitti daha ne zaman etçek evlenme teklifini yaaa varmı böle bi saçmalık:bbo:

canım o seni garantilemiş

teklifi ffalan fuzuli görenlerden :oklava:

nikah tarihini almadı iseniz "güzelce evlenme teklif etmezsen bu yaz evlenmeyi unut de"

yoksa sen havada bulut teklifi unut

eyy allahım ya kaydirigubbakcemile3

bana da evlenme teklıfı edılmedı valla ya :gitme:

tek tasımı da yüz görümlüğü olarak takmıstı :gitme:

napayım bn sımdı ,evlendık te :sinifsinif:

evlenme teklıfı etmesın ne olacak kı ..seni istemeye gelcez fılan derken bır teklıf edılmıs ıste :P

tüüüh desene boşa gitmişim:gitme:
ulen 10 yıllık evliyim benim de tek taşım yokfisfisfis
hakkat ya niye yokCADIARZU

89luyum 20 yaşındayım bu yaz evlenirsek 21 inde bidahaki yaz evlenirsek 22 sinbde olucam evlendiğimizde 2 sene çocuk düşünmüyoruz o da 25 yaşında. bu sene evlenmemiz normal mi bn yaiım ufak sanıyorum sanki

89luyum 20 yaşındayım bu yaz evlenirsek 21 inde bidahaki yaz evlenirsek 22 sinbde olucam evlendiğimizde 2 sene çocuk düşünmüyoruz o da 25 yaşında. bu sene evlenmemiz normal mi bn yaiım ufak sanıyorum sanki

evliliğin zamanını düşünmek için geç kalmamış mısın biraz

aklında sorular var sanki evliliğe yönelik :uhm:

okumayı düşünmüyor musun ?

benimde tek taşımı eşim almadı. kendim almıştı.. bir gün arabayla biryer gidiyorduk acele bir şekilde trafik sıkışıktı evlenme teklifi etti.. o kadar.
söz yapılırken 5 taş aldık nişan içinde alyans oldu bitti...

takılma böyle şeylere.. evlenmek teklifinin ne zaman yapılıcağını bilmiyomuş neye göre gelmiş istemeye. buna izin vermişsin. zamanında vericektin tepkiyi. istemeye gelicez dediğinde hani evlenme teklifi diyecektin.

kikiki canım nişanlandık ama benimki de hala teklif etmedi..tek taş almıştı nişandan çok önce ama takarken teklif etmedi sadece sözlü olarak benimle evlenrmsn falan filan :)
ben saymıyorum bunu dedim adam gibi evlenme teklifi bekliyorum hala..sürprizli bişi olsun istyo insan.hazırlığı öncden yapılmış müthiş bi sürpriz.. CADIARZU
yok canım bu kızlar çok şey istyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu bir formalitedir takılma boşver ...heves ediyon belki ama ...napacan etmemiş işte hem sen geç kaldın istemeden önce belirtecektin bunu sen artık garantidesin niye etsinki adam ...

Eşim bana nikahımıza bir hafta varken evlenme teklif etti-tatlicadiarzu-
Ben böyle bir teklif beklemiyordum zaten ilişkimizin başlarından beri evlenmeyi düşünüyorduk.
Teklif niye etmiyor diye de düşünmedim hiç.
İsteme oldu nişan oldu.Nikahımıza bir hafta kala çok şirin bi şekilde etti.
İçinden gelmiş demekki.Etmeseydi de evlenecektik.Şeniz
Bu arada 2,5 yıllık evliyim tek taşım hiç olmadı

Bacim, adam senle evlenecek, buda bir evlenme teklifidir zaten.
Banada edilmedi evlenme teklifi.
Bu saatten sonrada evlenme teklifi etmesi tuhaf olur zaten, isteme oldu, nisan oldu vs vs.
Evlenme teklifini, iliskiye direkt evlilik olarak baslamayan, ama önce birbirimizi taniyalim diyenler yapiyor genelde.
Siz nasil basladiniz bilmiyorum ama biz zaten evlilik düsüncesiyle basladik, dolayisiylada evlilik teklifi felan almadim, zaten evlenecegimizi kararlastirmistik aramizda.

Tek tasida nisan yüzükleri takildiginda alirlar diye biliyorum.

Soz olmadan evlilik teklifi almistim, olacaksa o zaman olacak zaten, yani evlilige dair yol alinirken. Evlilige adim atilmis, soz olmus, yani anlasmissiniz, 'evet' demissin bile.. Belki teklif gelir hala, ama bence once olmaliydi :uhm:

Soz yuzugum ayriydi, tek tas ama bildigimiz pahali tek tas degil kaydirigubbakcemile3 normal tasli altin yuzuk kaydirigubbakcemile3

Nisan yuzugunu de evlilik yuzugu olarak aldik, yani nisan/alyans bi arada. NIsanliyken degistirdik bir kere, daha hos bi tane bulmustum, istedim o da aldi. 3 sene nisanli kaldim bu arada...

Ille buyuk tek tas olmali demeyin, belki durumu yoktur. Ilerde yine alinir hem opuyorumnanaktan

senin soru biraz geç olmuş...bu saatten sonra almaz tabi....

sen işin içine geelenek fln sok...olmadan olmaz de...yoksa rüyanda görürsün...

Sen bana evlenmeye ciddi bir adim atmis biri olarak cok cocuksu geldin...
"Kücük müyüm, 1sene beklesek mi" gibilerinden birseyler diyorsun; bu zamana
göre o kadar erken yasta evlenmeye karar vermissin ki ha bir sene erken ha bir sene sonra farketmez bence...
He, eger bir sene icinde bayagi bir olgunlasacagini düsünüyorsan mutlaka bekle derimsengözlerimebaksanab

Sözlü olmanız, zaten bir evlenme teklifinin neticesi değilmidir.?..
Tek taşa gelince..Sen de ,nikah hediyesi tek taş istediğini söylersin..olur..

Almazsa da tektaşını kendin alırsın..

Back
X