Tek tam bile yok

valla bizdede evlenme teklifi olmadı..neden olmadı bilmiyorum..bir bakmışım kendimizi evlilik planı yaparken bulduk...sonra gelindi istendi...ama ben bu olaya takılmadım..eee madem sen bukadar takılıyorsun ,istemeye gelmeden önce evlilik teklifi olmadan gelemeyeceğini söylese idin...zaten herşey olmuş bitmiş ,adamda heves kalmamıştır
şu tek taş olayına gelince.kadınlardaki tek taş takıntısını anlamıyorum...ben güzel bulmuyorum..herkes tek taş istiyor herkesin parmağında küçüğünde irisine tek taş...ilginç değil güzelde değil.

eşimle toplamda 11 senedir beraberim benimde tek taşım bile yok, hangi köprüden atsam kendimi acabakaydirigubbakcemile3

2 konudan dert yanıyorsun. biri teklif öbürü tek taş.

evlilik teklifi konusunda haklısın, her bayan bekler, bunun hayalini kurar. çocuklarına anlatacağı bir teklif hikayesi olsun ister. ama söz olduysa teklif için biraz geç kalınmış artık.

tek taş konusuna gelince. bence saçmalığın daniskası. sanki tek taş söz ya da teklifin zorunlu şartı! böyle bir yazılı kural, bir kaide mi var? kimisi ilk çocuğu doğduğunda alıyor tek taş. Kimisi 1. yıl dönümlerinde. takılıp da dertlenilecek bir konu değil bence.

Bile derken sanki herkes takıyor tek taşı sanki ekmek su gibi bir şeymiş gibi yazmışsın. Reklamlar, tüketici toplumun doymak bilmez istekleri yüzünden bir kaç yıl önce ne olduğunu bilmediğimiz şeyler en büyük gereksinimimiz haline geliyor. Sözlünün özel durumunu bilemem, senin de kendi tercihindir ama evlenirken olmayacak şeyler talep edip yok şu kadar altın yok şu kadar takı yok tek taş falan sonra bana sahibimmiş gibi davranıyor diye şikayet ediyor çoğu insan. ıçinden geldiği cebinin yettiği kadarını ortak yapın bence. Çok istiyorsan da al sen kendine bir tek taş.

benmi yanlıs dusunuyorum anlamadım tek tas falan bunlar sartmı ya tektas olmadan evlenilmiyormu yani

banada evlenme teklifi edilmedi. zaten çıkma teklifine evet dedikten sonra ilişkide evliliğe doğru gider kanumca.kaydirigubbakcemile5 yani çokta kasmaya gerek yok

banada evlenme teklifi etmedi eşim ama evlenmemiz için çok mücadele etti teklife hiç gerek
duymadı sanırım :umursamaz:
tek taşımıda geçen sene kendim aldım beğenmediğim bi zincirim vardı sattım ve aldımyerimseniben
eşimde iyi yapmışsın aşkım dediopuyorumnanaktan

tek taş mı o ne nasıl brşey

ben evlendim yüz görümlüğü bile görmedim tek evlilik yüsüğüm vardı başkada yüsüğüm yoktu halada onla duruyom ne tek taşıyaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::gitme:

O zaman evlenme teklifini duymadan böyle söz möz yapmasaydın istemeseydin.Sen çocukla sözlenmişsin ewliliğie adım atmışsın hala ewlenme teklifi bekliosun bu daaha büyük bi saçmalık :)

Seni anlıyorum da ayrıca ewlenme teklifi güzel bişey ama teklifi alıp öyle girseydin bu işlere.Yani şimdi alacağın ewlenme teklifi bi formalite olacak ,tektaşla bunun ne alakası var hem :)
Bu mu yani şimdi senin derdin çok ilginçsin he

Back
X