Ben size birsey sorabilir miyim belki bilginiz vardir. Mesela adam ve kadın evleri ayırmışlar ama adam yurtdışına kaçmış gitmiş adama ulaşılamiyor dogal olarak kağıt falan gitmiyor mahkeme bosar mi?Sebepler yeterli
Cekismeli dava acilir ama ne kadar paraya mal olur ne kadar surer bilemiyorum. Avukatiniz sizi bilgilendirir ucret ve surecle ilgili. Kolayliklar diliyorum
Biraz inyernette okudum gerkeli bi sebeb olmasi gerekiyor yoksa hakim bosamiyor flan yaziyor peki bunun icin anlasmazlik sorumsuzluk flan da sebeb oluyormuSebepler yeterli
Cekismeli dava acilir ama ne kadar paraya mal olur ne kadar surer bilemiyorum. Avukatiniz sizi bilgilendirir ucret ve surecle ilgili. Kolayliklar diliyorum
Belirli bir suresi vardir o kayip olma durumunun. Atiyorum 2 yil. 2 yil ulasilamayan ve olmayan adamin ölü veya kayip oldugu kabul edilir ve mahkeme nikahi gecersiz kilar. Yani o sureyi ogrenmek lazim,bir avukat arkadas olsa daha net soyler aslindaBen size birsey sorabilir miyim belki bilginiz vardir. Mesela adam ve kadın evleri ayırmışlar ama adam yurtdışına kaçmış gitmiş adama ulaşılamiyor dogal olarak kağıt falan gitmiyor mahkeme bosar mi?
Sebep olur tabiiBiraz inyernette okudum gerkeli bi sebeb olmasi gerekiyor yoksa hakim bosamiyor flan yaziyor peki bunun icin anlasmazlik sorumsuzluk flan da sebeb oluyormu
Teşekkür ederim arkadaşımBelirli bir suresi vardir o kayip olma durumunun. Atiyorum 2 yil. 2 yil ulasilamayan ve olmayan adamin ölü veya kayip oldugu kabul edilir ve mahkeme nikahi gecersiz kilar. Yani o sureyi ogrenmek lazim,bir avukat arkadas olsa daha net soyler aslinda
Hakimler öyle birsey de mi yapıyorlarmış ilk kez duydumSebebleriniz yetersiz bence ne kadarlik evlisiniz hakim sizi terapiste falan yönlendirebilir..
Canim davanin acilmasi sonuclanmasi biraz uzayabilir şahit isteyebilir ucretini bilmiorum ama bi adliyeye gidip ogrenebilirsin yada avukatin warsa ona sorabilirsin ama biraz surer yani davaEşimden ayrilmak istiyorum tek taraflı olacak sanırım. Mahkeme ne kadar sürede boşar toplam boşanma suresinde ne kadar para harcanıyor ve boşanma sebebi olarak anlaşmazlık desem hakim boşamaz mı eşim evlendiğimiz günden beri anlaşmazlıklarımız oluyor düzelir mi dedim ama sanmıyorum eve geceleri geç saatlerde geliyor pazat günleri kahvaltı yapıp bana hic bsy soylemeden arkadaslariyla cikiyor vs. . Bunlar boşanma icin yeterli sebeb olur mu. Beni bilgilendirebilirmisiniz hic bi fikrim yok.
Bu arada ne kadarlik evlisin ilk 1 sene icinde anlasmali zaten bosanamiyorsunjz diye biliyorum benEşimden ayrilmak istiyorum tek taraflı olacak sanırım. Mahkeme ne kadar sürede boşar toplam boşanma suresinde ne kadar para harcanıyor ve boşanma sebebi olarak anlaşmazlık desem hakim boşamaz mı eşim evlendiğimiz günden beri anlaşmazlıklarımız oluyor düzelir mi dedim ama sanmıyorum eve geceleri geç saatlerde geliyor pazat günleri kahvaltı yapıp bana hic bsy soylemeden arkadaslariyla cikiyor vs. . Bunlar boşanma icin yeterli sebeb olur mu. Beni bilgilendirebilirmisiniz hic bi fikrim yok.
4 aylik evliyimBu arada ne kadarlik evlisin ilk 1 sene icinde anlasmali zaten bosanamiyorsunjz diye biliyorum ben
Peki anlasmazlik bi sebeb olabiliyormu hakim icinCanim davanin acilmasi sonuclanmasi biraz uzayabilir şahit isteyebilir ucretini bilmiorum ama bi adliyeye gidip ogrenebilirsin yada avukatin warsa ona sorabilirsin ama biraz surer yani dava
Insallah ya cok yormaz beni olurda bosanmassa kac yil sonra dava acabiliyorumKonu sahibi hakimler insan sarrafıdır avukattan yardım tabiki alabilirsin ama sanki avukatsiz da boşanabilirsin gibime geldi
Mutlaka oluyor ama 1 sene dolmadan anlasmli bosanma olmuyor diye biliyorum, yinede bir avukata yada adliyeye gidip sormakta fayda war.Peki anlasmazlik bi sebeb olabiliyormu hakim icin
Kiyamam yaaa nikahi onceden yaptilar tabi dugunleri olmadan ayrilmalari kotu olmus dugun zamanimi problem olduEvet benımd arkadasım evlendı hatta düğünleri bıle olmadan ayrıldılar boşanmak için 1 seneyı bekledı
Anlasmaya calıs boşanmak için yoksa cekısmelıye dönüşür cok zamanın gider hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?