Tek taraflı boşanma?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Eşimden ayrilmak istiyorum tek taraflı olacak sanırım. Mahkeme ne kadar sürede boşar toplam boşanma suresinde ne kadar para harcanıyor ve boşanma sebebi olarak anlaşmazlık desem hakim boşamaz mı eşim evlendiğimiz günden beri anlaşmazlıklarımız oluyor düzelir mi dedim ama sanmıyorum eve geceleri geç saatlerde geliyor pazat günleri kahvaltı yapıp bana hic bsy soylemeden arkadaslariyla cikiyor vs. . Bunlar boşanma icin yeterli sebeb olur mu. Beni bilgilendirebilirmisiniz hic bi fikrim yok.

Sebepler yeterli
Cekismeli dava acilir ama ne kadar paraya mal olur ne kadar surer bilemiyorum. Avukatiniz sizi bilgilendirir ucret ve surecle ilgili. Kolayliklar diliyorum

Sebepler yeterli
Cekismeli dava acilir ama ne kadar paraya mal olur ne kadar surer bilemiyorum. Avukatiniz sizi bilgilendirir ucret ve surecle ilgili. Kolayliklar diliyorum
Ben size birsey sorabilir miyim belki bilginiz vardir. Mesela adam ve kadın evleri ayırmışlar ama adam yurtdışına kaçmış gitmiş adama ulaşılamiyor dogal olarak kağıt falan gitmiyor mahkeme bosar mi?

Sebepler yeterli
Biraz inyernette okudum gerkeli bi sebeb olmasi gerekiyor yoksa hakim bosamiyor flan yaziyor peki bunun icin anlasmazlik sorumsuzluk flan da sebeb oluyormu

Sebebleriniz yetersiz bence ne kadarlik evlisiniz hakim sizi terapiste falan yönlendirebilir..

Belirli bir suresi vardir o kayip olma durumunun. Atiyorum 2 yil. 2 yil ulasilamayan ve olmayan adamin ölü veya kayip oldugu kabul edilir ve mahkeme nikahi gecersiz kilar. Yani o sureyi ogrenmek lazim,bir avukat arkadas olsa daha net soyler aslinda

Biraz inyernette okudum gerkeli bi sebeb olmasi gerekiyor yoksa hakim bosamiyor flan yaziyor peki bunun icin anlasmazlik sorumsuzluk flan da sebeb oluyormu
Sebep olur tabii
Adam sorumsuz,eviyle esiyle ilgilenmiyor,cinsellik yok denecek kadar az,eve gec geliyor surekli mesela,vb sebepler olabilir. Hangi mahkeme esim benimle ilgilenmiyor,sorumsuzun teki deyince evlilik devam etsin der ki?

Teşekkür ederim arkadaşım

Şiddetli geçimsizlik yeterli bir sebep .. elbette boşanırsın ama uzun ve eziyetli bir süreç oluyor ..

İkna edebilirsen karşı tarafı boşanmaya ikna et .. öyle ya da böyle çekişmeli de boşanılıyor

Konu sahibi hakimler insan sarrafıdır avukattan yardım tabiki alabilirsin ama sanki avukatsiz da boşanabilirsin gibime geldi

Canim davanin acilmasi sonuclanmasi biraz uzayabilir şahit isteyebilir ucretini bilmiorum ama bi adliyeye gidip ogrenebilirsin yada avukatin warsa ona sorabilirsin ama biraz surer yani dava

Bu arada ne kadarlik evlisin ilk 1 sene icinde anlasmali zaten bosanamiyorsunjz diye biliyorum ben

Evet benımd arkadasım evlendı hatta düğünleri bıle olmadan ayrıldılar boşanmak için 1 seneyı bekledı
Anlasmaya calıs boşanmak için yoksa cekısmelıye dönüşür cok zamanın gider hakkında hayırlısı

Kiyamam yaaa nikahi onceden yaptilar tabi dugunleri olmadan ayrilmalari kotu olmus dugun zamanimi problem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…