kızlar merhaba;
erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık malumunuz.
eski konularımı hatırlarsınız belki ailesine çingeneler dedim diye karışmıştı burası
şimdi şöyle ki kızlar biz doğma büyüme istanbulluyuz. ve eğlenceyi hareketi falan seviyoruz. en azından ben seviyorum.
erkek arkdaşım tekirdağa ailesinin yanına yerleşmeye karar verdi. burada hem çalışıp hem okuyup hem tek başına yaşayınca bi birikim olmuyor çünkü. tekirdağdan da iyi bir iş teklifi aldı. askere gidene kadar orada olacak yani 2-3 yıl gibi bi süre.
bana da iyi bi düzen kurarsak orada yaşarız diyor.
sorun şu ki evet başka bir şehirde hayat kurma fikrine okeydim ama tekirdağ değildi yaa

ayrıca delirmiş ayol onlar (emlakçılardan bahsediyorum)

eli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda. kira desen 800den başlıyor yine düzgün bi ev.
ama adamada diyemem ki sen buradaki 4/5 bin maaşlı işini bırak napıcan istanbulda bi şekil geçiniriz diye

kimim kimsem yok oralarda ama onun annesi babası ablası falan hep orada. adam zaten anasının ağzına bakıyor. çiğ çiğ yerler beni
napıcam ben güzel bi yer midir tekirdağ kızlar?
gelen yorumlar üzerine ekleme yapıyorum: bostancıda oturuyorum kızlar. beşiktaşta çalışıyorum. erkek arkadaşımda beşiktaşta çalışıyordu fatihte oturuyordu.
evleneyim mi gideyim mi demedim dikkatinizi çekerse; zorlanır mıyım oturan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim dedim.
çok teşekkürler bu arada az çok birşeyler belirdi kafamda bütün ateşinize rağmen iyi ki varsınız kk'nın çılgın kadınları :)