tekirdağlılar akıl verin :(

offf biraz herşeyin fazlası yani. aşırı rahatlar. aşırıııı :KK43:
ay sen benim derdimi anlayacaksın ben sana bi mesaj atayım :KK70:
asiri rahattirlar ama cokta iyidirler ben dogma buyume edirneliym biz ayirmayiz birbirimizi babaannemn komsulari bile var.at canm sorun degil ama kiyma kendine derim esin iyidir ama evlenirken sadece esle degil aileylede evlenilir.

Bu arada şunu belirteyim,
Evet sıkıntı çekersiniz, şu açıdan; Tekirdağ küçük bir yer, fazla gezilecek vakit geçirilecek yerleri yok. Belli başlı yerler var sadece merkezde.
Üniversiteye yakın yerlerde var cafeler vs. Orası da Süleymanpaşa"ya çok yakın değil açıkçası.
Ha birde İstanbul'un keşmekeşinden sonra alıştığınız zaman orası daha güzel gelir emin olun.Sakin güzel bir yer. Ailesiyle olan sorunlarınıza birşey diyemeyeceğim.
Ama eşiniz yanınızdaysa bence nerde olduğunuz önemli değil :KK66:
Öyle bir yerde kaldım ki ben dudağınız uçuklar :KK53:
Biri yazmış yol çalışmasını ek olarak belirteyim o yol çalışmaları hiç bitmiyor:KK66:

Durun bir Trakyalı daha geldii:KK55:
Valla bizim insanımız sıcak kanlıdır bi kere :KK19:Ama fenasına denk gelme :sinirli::KK53:
İşin ciddi kısmına gelirsek Tekirdağ güzeldir ya biraz sakindir ama İstanbula oranla o maaşla krallar gibi yaşarsınız:rapci:
Yazlarıda bol bol denize gidersiniz mis gibi işte..:süslü:

Ha beylikduzu ha tekirdag
Ne farkeder
Siz beylikduzune Istanbul mu diyorsunuz :KK70:
20 km sonra corlu zaten ..
Ikincisi Trakya liyim
Teeeee ezelden :KK66:
Istanbulda Istanbul lu mu var
Sen Istanbul lu musun mesela ?
Orda dogman bir sey degistirmiyor
Kokun nerden
Tahmin ediyorum Anadolu sehirlerinden biri .
Trakyalilara cingene demen kendi bilgisizligin kusura bakma .
Su anda Turkiye nin en modern yeridir Trakya
Her durumda ..
Siyasi,sosyal,maddi manevi,kadin erkek esitligi vs vs .
Antalya var mesela bilir misin
Kepez ,varsak
Oldukca varos
Evler 100.000
10 bin e verse 10 gun oturmam ..
bizim nerden geldigimiz belli selanikliyiz ordan kırklareline gelmisler en modern sehir edirne trakya tekirdag kırklarelidir bee bi tane olay bulamazsın kimse kimse karısmaz kücük izmir dir benim icin ayrıcaaaaaaaaaa cingene ararsan trakyada degil orta bölgelerde ara hatta doguda

Beylikduzunde oturup Kadikoy e gitmemis biri Istanbullu yum demiyor mu
Ifrit oluyorum .
20 yil Istanbul da oturmus
Bogazici koprusunu gormemis adam ..
Ne anladim ben Istanbul da oturmaktan ?
Tekirdagi begenmeyecek ne var onu aNlamadim ?
Gayet nezih
Sosyal
Temiz
Denizi olan bir yer yani .
Sanki Tekirdag dan once California da oturuyodu :işsiz:
ooooo tekirdaggg pasa gibi yer denizi var istanbula ve yakın sehirlere yakın köftesi tatlısı insnalar kızları harikadırrrrrr beee kim icmi kim ne yapmıs karısmaz kendince namaz kılan tiplerin sehirlerinde niye oruc tutmuyosun diye su icenleri döverler ama traktadanın genelinde böyle bisey göremezsin kimse ne oruc tutuyorum diye gösteris yapar neden tutmuyo diye topa tutulurr trakyada bi olay bulamazsınız beee

bizim nerden geldigimiz belli selanikliyiz ordan kırklareline gelmisler en modern sehir edirne trakya tekirdag kırklarelidir bee bi tane olay bulamazsın kimse kimse karısmaz kücük izmir dir benim icin ayrıcaaaaaaaaaa cingene ararsan trakyada degil orta bölgelerde ara hatta doguda

Konu sahibi Kesan li oldugunu soyluyor
Ama bence degil

kızlar merhaba;

erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık malumunuz.
eski konularımı hatırlarsınız belki ailesine çingeneler dedim diye karışmıştı burası :KK70:

şimdi şöyle ki kızlar biz doğma büyüme istanbulluyuz. ve eğlenceyi hareketi falan seviyoruz. en azından ben seviyorum.

erkek arkdaşım tekirdağa ailesinin yanına yerleşmeye karar verdi. burada hem çalışıp hem okuyup hem tek başına yaşayınca bi birikim olmuyor çünkü. tekirdağdan da iyi bir iş teklifi aldı. askere gidene kadar orada olacak yani 2-3 yıl gibi bi süre.
bana da iyi bi düzen kurarsak orada yaşarız diyor.

sorun şu ki evet başka bir şehirde hayat kurma fikrine okeydim ama tekirdağ değildi yaa :KK43:
ayrıca delirmiş ayol onlar (emlakçılardan bahsediyorum) :skandal: eli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda. kira desen 800den başlıyor yine düzgün bi ev.

ama adamada diyemem ki sen buradaki 4/5 bin maaşlı işini bırak napıcan istanbulda bi şekil geçiniriz diye :KK43:
kimim kimsem yok oralarda ama onun annesi babası ablası falan hep orada. adam zaten anasının ağzına bakıyor. çiğ çiğ yerler beni :KK43:

napıcam ben güzel bi yer midir tekirdağ kızlar? :KK37:

gelen yorumlar üzerine ekleme yapıyorum: bostancıda oturuyorum kızlar. beşiktaşta çalışıyorum. erkek arkadaşımda beşiktaşta çalışıyordu fatihte oturuyordu.
evleneyim mi gideyim mi demedim dikkatinizi çekerse; zorlanır mıyım oturan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim dedim.

çok teşekkürler bu arada az çok birşeyler belirdi kafamda bütün ateşinize rağmen iyi ki varsınız kk'nın çılgın kadınları :)
tatlım bak bi trakyalı olarak tekirdag en güzel bölgesi denizi insanı cennet cennet diyim sana ayrıca istanbulda artık esenyurtta bile 100 bine ev yok bunu anla tekirdag ayrıca deniz bölgesi yani 100 e ev bulursan hicccc kacırmaa

tekirdağ dediğin şurası yahu.. sanki doğuya ücra bir yere gidecekmişsin gibi davranmaya gerek yok..
istanbulda 100 bine evi nerede gördünüz ..
trakya insanı eğlencelidir ayrıca..
seni sevdiö hem trakyayı tuttun hemde THE WALKİNG DEAD izliyosun sanırım :)))) sevdim seniii

ooooo tekirdaggg pasa gibi yer denizi var istanbula ve yakın sehirlere yakın köftesi tatlısı insnalar kızları harikadırrrrrr beee kim icmi kim ne yapmıs karısmaz kendince namaz kılan tiplerin sehirlerinde niye oruc tutmuyosun diye su icenleri döverler ama traktadanın genelinde böyle bisey göremezsin kimse ne oruc tutuyorum diye gösteris yapar neden tutmuyo diye topa tutulurr trakyada bi olay bulamazsınız beee
bu konuyla kırmızı kısmın ne alakası var limonatam?

ay keşanlıyız biz :KK70: trakya evet candır ama korkuyorum yaa insan semtine alışamıyor yeri geliyor. arası 45 dk bile olsa şehir değişiyorsun. tırsmaktayım ama ne yapalım koskoca tekirdağda bütün nüfus emekli değil ya geçinir gideriz biz de :)
ayyy kesanlım vayyy kesanlım olsana benim nisanlımmmmmmm

kesanın neresi yaz bakalım sanırkm ya hic gitmedin trakyaya en azından genel olarak bilmen lazım trakya insanı nasıldır diyee

Ama bence degil

Sarosluyuz canım. Yayla sahilinde geçti çocukluğum. Edirneyi gördüm ama tekirdağa hiç gitmedim bilmiyorum insanını bilmiyorum havasını suyunu bilmiyorum sosyal olanaklarını bilmiyorum. Çingeneyle trakyalı arasındaki farkıda biliyorum. Kusura bakmazsan kütüğümün fotoğrafını atma ihtiyacı hissetmiyorum.

Ama bence degil

ayyy kesanlım vayyy kesanlım olsana benim nisanlımmmmmmm

kesanın neresi yaz bakalım sanırkm ya hic gitmedin trakyaya en azından genel olarak bilmen lazım trakya insanı nasıldır diyee

Ayrıca ben insanını da sormadım ki tekirdağ nasıl bi şehir dedim. İnsanıyla ne alakası var. He erkek arkadaşımın ailesi çingene dedim diyeyse gerçekten çingeneler trakyalı oldukları için demedim ki onu. Öyle olsa biz de çingene olurduk sorun kalmazdı.

Back
X