tekirdağlılar akıl verin :(

Ha beylikduzu ha tekirdag
Ne farkeder
Siz beylikduzune Istanbul mu diyorsunuz :D
20 km sonra corlu zaten ..
Ikincisi Trakya liyim
Teeeee ezelden ;)
Istanbulda Istanbul lu mu var
Sen Istanbul lu musun mesela ?
Orda dogman bir sey degistirmiyor
Kokun nerden
Tahmin ediyorum Anadolu sehirlerinden biri .
Trakyalilara cingene demen kendi bilgisizligin kusura bakma .
Su anda Turkiye nin en modern yeridir Trakya
Her durumda ..
Siyasi,sosyal,maddi manevi,kadin erkek esitligi vs vs .
Antalya var mesela bilir misin
Kepez ,varsak
Oldukca varos
Evler 100.000
10 bin e verse 10 gun oturmam ..

Ha beylikduzu ha tekirdag
Ne farkeder
Siz beylikduzune Istanbul mu diyorsunuz :KK70:
20 km sonra corlu zaten ..
Ikincisi Trakya liyim
Teeeee ezelden :KK66:
Istanbulda Istanbul lu mu var
Sen Istanbul lu musun mesela ?
Orda dogman bir sey degistirmiyor
Kokun nerden
Tahmin ediyorum Anadolu sehirlerinden biri .
Trakyalilara cingene demen kendi bilgisizligin kusura bakma .
Su anda Turkiye nin en modern yeridir Trakya
Her durumda ..
Siyasi,sosyal,maddi manevi,kadin erkek esitligi vs vs .
Antalya var mesela bilir misin
Kepez ,varsak
Oldukca varos
Evler 100.000
10 bin e verse 10 gun oturmam ..

büyükçekmeceden sonrası trakyadır zaten :KK12:

büyükçekmeceden sonrası trakyadır zaten :KK12:

Beylikduzunde oturup Kadikoy e gitmemis biri Istanbullu yum demiyor mu
Ifrit oluyorum .
20 yil Istanbul da oturmus
Bogazici koprusunu gormemis adam ..
Ne anladim ben Istanbul da oturmaktan ?
Tekirdagi begenmeyecek ne var onu aNlamadim ?
Gayet nezih
Sosyal
Temiz
Denizi olan bir yer yani .
Sanki Tekirdag dan once California da oturuyodu :işsiz:

Beylikduzunde oturup Kadikoy e gitmemis biri Istanbullu yum demiyor mu
Ifrit oluyorum ?
20 yil Istanbul da oturmus
Bogazici koprusunu gormemis adam ..
Ne anladim ben Istanbul da oturmaktan ?
Tekirdagi begenmeyecek ne var onu aNlamadim ?
Gayet nezih
Sosyal
Temiz
Denizi olan bir yer yani .
Sanki Tekirdag dan once California da oturuyodu :işsiz:

Aynen katılıyorum. Ayrıca Tekirdağ kesinlikle İstanbul'dan daha medeni bir yer . Kadınların özgürlüğü ve rahatlığı için paha biçilemez bence. Tekirdağ'da herkes "adaş"tır , dosttur. :dondurma:

Pardon da siz İstanbul'da yaşadığınıza emin misiniz. İstanbul gibi bir yerde nerede 100 bine ev buluyorsunuz? orada hiç olmazsa 100 binden başlıyormuş İstanbul'da 200 binden başlıyor artık. 800 tl İstanbul'da nasıl kiralık ev bulmayı düşünüyorsunuz kaldı ki yok eğlenceye keyife düşkünüm diyorsunuz madem düşkünüz hiç evlenmeyin eğlenin gezin tozun yan, Tekirdağ şartlarıyla İstanbul bir olur mu ayrıca askerliğini yapmadan da evlenmeyin ne aceleniz var?

evleneyim mi diye açmadım konuyu, yaşam kolay olur mu diye açtım. kimseye soracak da değilim kiminle ne zaman evleneceğimi.

tekirdağda yaşayan arkadaşlardan fikir almak için açtım konuyu.
istanbulun bir göbeğinde oturuyor diğer göbeğinde de çalışıyorum.

üsluplar ne kadar çirkinleşmeye başladı ya.

merakınızı giderecekse askerliğini yapmadan evlenmeyeceğiz zaten. askere gidene kadar da zaten 1.5/2 yıllık personel olmuş olacak allah izin verirse. askerlik iznini alıp gidecek. dönünce de düğün olacak. bir sorun çıkmazsa allahın izniyle kaldığı yerden de işine devam edecek.

iyi ve sağlam bir işi olacağı için el mahkum gideceğim zaten.

tekrar edeyim tekirdağda olsa başka bir şehirde yaşamak beni çok zorlar mı diye o şehrin insanından fikir almak için açtım konuyu.

fikirleriniz için teşekkürler.

Aynen katılıyorum. Ayrıca Tekirdağ kesinlikle İstanbul'dan daha medeni bir yer . Kadınların özgürlüğü ve rahatlığı için paha biçilemez bence. Tekirdağ'da herkes "adaş"tır , dosttur. :dondurma:

Aynen. Trakyalilar Turkiye'nin en modern insanlari. Kadin-erkek esitliginin, had safhada oldugu, kadinlarin da insan yerine kondugu nadir yerlerdendir Trakya. Bu yuzden Trakyalilari severim, modern, acik goruslu, kibar, sicak insanlar. Mezesine, rakisina, denizine, havasina, Cankakkalesine hastayim :)

Biz 1.5 ay oldu buraya tasinali. Bana küçük geliyor ama ulasim kolay, Geldiğimizden Beri yol calismasi var hep insanlar iyi gibi gördüğüm. Biz memuruz ondan dolayi budayiz herkes cok guzel diyor ama tam gelişmiş bir yer gibi gelmedi ama bir sakinlik var..
Yalnız corluyu merak ediyorum ne arasam hep orada cikiyor:)

Yüzüncü yil mah. Oturuyoruz kira 900tl aidat 40 :) bu şekilde... Sahili var gidilecek ama ondada böyle cafeler cok fazla degil me bileyim daha farkli seyler yapılabilirdi.

Bende bu fırsatta okuyan olursa sormak istiyorum...

Guzel yemekleri olan temiz ve nezih bilinen restoran arıyorum...

Baydınız yahu ailesi çingene, Tekirdağ bilmem ne, Trakya öyle....istemiyorsanız evlenmeyin gitsin.

trakyaya laf etmedim hanımefendi keza benim ailemde trakyalı.

bayıyorsa yorum yapmak zorunda değilsiniz. okuyun, sövün, yorum yapmadan başka konuya geçin; naçizane tavsiyem.
ben beni bayan konulara öyle yapıyorum.

Biz 1.5 ay oldu buraya tasinali. Bana küçük geliyor ama ulasim kolay, Geldiğimizden Beri yol calismasi var hep insanlar iyi gibi gördüğüm. Biz memuruz ondan dolayi budayiz herkes cok guzel diyor ama tam gelişmiş bir yer gibi gelmedi ama bir sakinlik var..
Yalnız corluyu merak ediyorum ne arasam hep orada cikiyor:)

Yüzüncü yil mah. Oturuyoruz kira 900tl aidat 40 :) bu şekilde... Sahili var gidilecek ama ondada böyle cafeler cok fazla degil me bileyim daha farkli seyler yapılabilirdi.

Bende bu fırsatta okuyan olursa sormak istiyorum...

Guzel yemekleri olan temiz ve nezih bilinen restoran arıyorum...
hay allah senden bin kere razı olsun.
maşallah millet hırsını almaya yer arıyor.

tuttuğun altın olsun senin allah gökten yağdırsın sen topla canım çok sağol.

oh be sonunda.

Görende Istanbulun göbeğinden çıkıyorsunuz sanacak. Arkadaslarin cogu okadar mantikli yanitlar vermisler siz halaa Istanbulluyum Istanbulluyum... İstanbuldan çıkan ölmüyor bunu merak ediyorsanız. Yaşanıyor yani.

e göbeğinden çıkıyorum zaten hanımefendi.
beylikdüzünde de ev var dedim.
orada oturuyorum demedim ki.

tövbeler tövbesi günah keçisi olduk yine.

limoncu28 limoncu28
Kos kiz bize çingene demis birileri :KK70:

defalarca söyledim ama kimse anlamak istemiyor.
bizde trakyalıyız.
trakyalılara çingene demedim. sevgilimin ailesine dedim. çünkü öyleler.
ayrıca bostancıda oturuyorum kusuruma bakmazsanız. googleda mahalle mahalle de arattım, evlerin sokak görünümü özelliği gelmiş sahibindene ona da baktım.
bostancıya göre bakınca kusura bakmazsanız korkutuyor beni.

teşekkürler fikirleriniz için.

kızlar merhaba;

erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık malumunuz.
eski konularımı hatırlarsınız belki ailesine çingeneler dedim diye karışmıştı burası :KK70:

şimdi şöyle ki kızlar biz doğma büyüme istanbulluyuz. ve eğlenceyi hareketi falan seviyoruz. en azından ben seviyorum.

erkek arkdaşım tekirdağa ailesinin yanına yerleşmeye karar verdi. burada hem çalışıp hem okuyup hem tek başına yaşayınca bi birikim olmuyor çünkü. tekirdağdan da iyi bir iş teklifi aldı. askere gidene kadar orada olacak yani 2-3 yıl gibi bi süre.
bana da iyi bi düzen kurarsak orada yaşarız diyor.

sorun şu ki evet başka bir şehirde hayat kurma fikrine okeydim ama tekirdağ değildi yaa :KK43:
ayrıca delirmiş ayol onlar (emlakçılardan bahsediyorum) :skandal: eli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda. kira desen 800den başlıyor yine düzgün bi ev.

ama adamada diyemem ki sen buradaki 4/5 bin maaşlı işini bırak napıcan istanbulda bi şekil geçiniriz diye :KK43:
kimim kimsem yok oralarda ama onun annesi babası ablası falan hep orada. adam zaten anasının ağzına bakıyor. çiğ çiğ yerler beni :KK43:

napıcam ben güzel bi yer midir tekirdağ kızlar? :KK37:

gelen yorumlar üzerine ekleme yapıyorum: bostancıda oturuyorum kızlar. beşiktaşta çalışıyorum. erkek arkadaşımda beşiktaşta çalışıyordu fatihte oturuyordu.
evleneyim mi gideyim mi demedim dikkatinizi çekerse; zorlanır mıyım oturan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim dedim.

çok teşekkürler bu arada az çok birşeyler belirdi kafamda bütün ateşinize rağmen iyi ki varsınız kk'nın çılgın kadınları :)
ben edirneliym ama tekirdag cok guzel bi yerdir.esinin ailesi cingene mi sen mi oyle oldgnu dusunuyosn yada memlekt mi ayiriyosn anlamadim. ama gel gor buralari derim hatta mujdat gezenin lafiyla gezdirsinler sana avrupayı edirne kesen corluu En Büyük TÜRKİYE:KK70::KK70:

defalarca söyledim ama kimse anlamak istemiyor.
bizde trakyalıyız.
trakyalılara çingene demedim. sevgilimin ailesine dedim. çünkü öyleler.
ayrıca bostancıda oturuyorum kusuruma bakmazsanız. googleda mahalle mahalle de arattım, evlerin sokak görünümü özelliği gelmiş sahibindene ona da baktım.
bostancıya göre bakınca kusura bakmazsanız korkutuyor beni.

teşekkürler fikirleriniz için.
cingeneysede kultur farki vardr anlasamazsn garip gelir hersey hic evlenme derin yakma kendini kotuler diye degil yanlış anlama kültür farki var

ben edirneliym ama tekirdag cok guzel bi yerdir.esinin ailesi cingene mi sen mi oyle oldgnu dusunuyosn yada memlekt mi ayiriyosn anlamadim. ama gel gor buralari derim hatta mujdat gezenin lafiyla gezdirsinler sana avrupayı edirne kesen corluu En Büyük TÜRKİYE:KK70::KK70:

ay keşanlıyız biz :D trakya evet candır ama korkuyorum yaa insan semtine alışamıyor yeri geliyor. arası 45 dk bile olsa şehir değişiyorsun. tırsmaktayım ama ne yapalım koskoca tekirdağda bütün nüfus emekli değil ya geçinir gideriz biz de :)

tekirdagi bilmem ben ankarada oturuyorum bizler bu tarz yerlere alistigimiz icin yani buyuk sehirlere diyeyim oralar bana cok zor geliyo 2 sene afyonda yasadim ama gelde bana sor nasil yasadim ben alisamadim seni sizleri bilmem

ay keşanlıyız biz :KK70: trakya evet candır ama korkuyorum yaa insan semtine alışamıyor yeri geliyor. arası 45 dk bile olsa şehir değişiyorsun. tırsmaktayım ama ne yapalım koskoca tekirdağda bütün nüfus emekli değil ya geçinir gideriz biz de :)
yok canm emekli degil ama biraz trustik oluyo yazin pahali birazck yani

Back
X