cok tesekkur ederim iyi guzel dilekleriniz icin.. tabi cok severim dogdugunda ama bu duruma alismam biraz uzun surecek sanirim... nasil davranmam gerektigini de bilmiyorum en tuhaf yaniKardeşin sonuçta, kötü hissetme. Böyle yaşayan insanlar çok. Allah uzun ömürler versin. Anneniz içinse çok üzüldüm. Yattığı yer nur olsun. Kardeşiniz doğduğunda onu çok seveceksiniz eminim. Allah size de nasip eder dilerim ki, sinir strese girme.Bol dua bol sabır
haklisinizNapabilirsiniz ki? Onlar da bir aile ve cocuk sahibi olmak istemisler oluyorlar. Sizin de hayirlisiyla olur elbet. Cok cocuk isteyip de anne olamayan kimseyi tanimiyorum ben
tam olarak o duygu tuhaf..onun icin seviniyorum cok severim cunku tek hayali cocuk sahibi olmak babam icinse tuhaf duygular hissediyorumKiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi
Kiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi
Canım sen yine 30 yasindaymissin. Kayinbabamin 55yasindan sonra kardeşi oldu. Öz değil ama. 5yasindan beri üvey babasının yanında olduğu için öz babası gibi. Kaynanam, görümcem,kayinlarimve eşim ne dalga geçmiştik. Adam sinirden birseyde diyemiyordu.Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?