Boşandığı kadını düşünsenize adamin başkasından olan çocuğuna bakıyorsunuzKatılıyorum baksan bir türlü bakmasan vicdan yükü
Boşandığı kadını düşünsenize adamin başkasından olan çocuğuna bakıyorsunuz
Çocukları yalvarıyormus anne ne olursun bizim hatirimiz için diye
Tabiki ölüm herkesin başında 30 yaşında adamda bir trafik kazasıyla yarın hayatta olmayabilir
Ama hayatin bir de doğal akışı olan durumlar var
Şimdiki çocuklar harika derler ya
Bizim bir komsumuzun oğlu 10 yaşındayken kardeşi oldu
anne ben sizinle kardesimin gecirdiginden 10 yil daha fazla zaman geçireceğim demis
Küçücük çocuk düşünüyor da büyükler bunu düşünmüyor mu
İnsanın önce kalbi temiz olacak. Allah isteyen ve bakabilecek durumda olam herkese nasip etsin ama önce kalbin güzelliği önemli. İmrenseniz de başkalarının çocuğunu kıskanmayacaksınız.
Insan kaç yaşına gelirse gelsin babasını paylaşmak istemiyor değil mi ? Sadece benim babam olsun istiyor . Seni bu noktada çok iyi Anlıyorum .babamin o yasta cocuk sahibi olmak istemesi..yoksa esini hakli buluyorum o ayri.herkes anne olmak ister duygularimin karisik olmasinin sebebi babamdan dolayi
Biz nasıl istiyorsak o da istiyordur ki Allah nasip etmiş çok şükür onu en iyi senin anlaman lazım Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah hem bizim yaşımız küçük bizim daha çok şansımız var çok sevindim hamile olduguna.Kiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi
Ne kadar vicdansız yorumlar yapıyorsunuz ya.
ya paylasmak degil aslinda.. babamin esi o da 45 yasinda onceki evliliginden cocugu yoktu..Insan kaç yaşına gelirse gelsin babasını paylaşmak istemiyor değil mi ? Sadece benim babam olsun istiyor . Seni bu noktada çok iyi Anlıyorum .
Bunu isteyen taraf baban değildir zaten büyük ihtimal eşi istemiştir onun isteğiyle denemişlerdir babanda onunla evli olduğu için onun isteğine saygı duymak zorunda kalmıştır yoksa sanmıyorum o yaştan sonra babanızında çocuk yapmak isteyeceğini . Kadın kaç yasında bu arada ve var mı önceki evliliğinden çocuğu falan kadının ?
Kaç senelik evliler ? o yaştan sonra biyolojik olarak nasıl çocukları olabiliyor ki ?ya paylasmak degil aslinda.. babamin esi o da 45 yasinda onceki evliliginden cocugu yoktu..
Yas nedeniyle böyle düşünüyorsun şimdi anladım canım seni ama şöyle düşün eskiden 40 Yaşında insanlar çöküyordu ama günümüzde yaşam Şartları çok Değişti 70 yasında bile dinç görebiliyorsun . Baban nadıl biti enerjik mi kadın nasıl bir çocuğu yetiştirecek sevecek gücü var mı ? Bunlar önemli .kendi oz annem yasasaydi ve bu haberi ondan alsaydim ayni sekilde tuhaf hissedebilirdim kendimi.. ben ogretmenim ilkokul ortaokul ve lise kademesinde calistim.. su an ozel okulda lisedeyim cocuk yetistirmek buyutmek cok zor.. bunun icin enerji lazim... ve cocuklarin dunyalari cok guzel ve tertemiz her seyden cok etkileniyorlar..
kesinlikle biz de hamile kalabiliriz umudunuzu kaybetmeyin.. kendiliginden hamile kaldi..Biz nasıl istiyorsak o da istiyordur ki Allah nasip etmiş çok şükür onu en iyi senin anlaman lazım Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah hem bizim yaşımız küçük bizim daha çok şansımız var çok sevindim hamile olduguna.
Bu zamana kadar sorun peki kimdeydi babanda mı kadında mı ? Kendiliğinden olması da çok değişirkesinlikle biz de hamile kalabiliriz umudunuzu kaybetmeyin.. kendiliginden hamile kaldi..
Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?