- 15 Temmuz 2015
- 36
- 13
- 88
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
gerçekten mi .. tamam baktırayım o zaman ya... sence yumurta kalitesiyle ilgili bişey olabilir mi bu ?
Aynen biz bi araştıralım ben bı şey bulursam yazarım sende bulursan yaz cnm ne kadar oldu kürtaj ola senin yeni mı başladın mı çalışmalaraben AMH testi yaptırdım ama o da yumurta rezervi ve yumurtlama kapasitesiyle ilgili birşey ( yılda kaç kez yumurtlayabileceğin gibi) diye biliyorum .. yani yumurtanın kalitesi ile ilgili birşey ifade etmiyor..
onun dışında yumurta kalitesini ölçen birşey varmıdır ben de bilmiyorum canım... bilen varsa belki bize yol gösterse keşke...
Aynen biz bi araştıralım ben bı şey bulursam yazarım sende bulursan yaz cnmben AMH testi yaptırdım ama o da yumurta rezervi ve yumurtlama kapasitesiyle ilgili birşey ( yılda kaç kez yumurtlayabileceğin gibi) diye biliyorum .. yani yumurtanın kalitesi ile ilgili birşey ifade etmiyor..
onun dışında yumurta kalitesini ölçen birşey varmıdır ben de bilmiyorum canım... bilen varsa belki bize yol gösterse keşke...
benim ikincisinin üstünden bir yıl geçicek nerdeyse, cesaret edip deneyemedim birdaha..tamam canım burdan paylaşalım bişey öğrenirsek ...bu arada sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? ya da genetik test?Aynen biz bi araştıralım ben bı şey bulursam yazarım sende bulursan yaz cnm
benim ikincisinin üstünden bir yıl geçicek nerdeyse, cesaret edip deneyemedim birdaha..tamam canım burdan paylaşalım bişey öğrenirsek ...bu arada sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? ya da genetik test?
sperm kruger ve morfoloji testi yaptırdık..ama genetik bişey değil sadece sayısı ve hareketliliğiyle ilgili.. sperm dna testini nası yaptırıcaz, nerde yaptırılıyo canım ya ??
Merhabalar sizinle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen benimde 2 Düşüğüm var ama ikisinde de kalp atışı Bebek falan görülmedi yani boş gebelik kendiliğinden biri 9 diğeri 6. haftada düştü. Bende herşeyi araştırıyorum şuan aynı şeyi tekrar yaşama korkusu yüzünden ara verdik. Dr lar pekte önemsemiyor olabilir tıbben herşeyin kesin bir sebebi yoktur falan diyorlar. Kafam çok karışık kan pıhtılaşması testleri yaptırdım ne var ne yok diyorlar tam bir çıkmaz. Eşimde sperm testi falan yaptırdı bir olumsuzluk çıkmadı. Hsg çekileyim dedim gebe kalabiliyorsun gerek yok dedi dr. Martın 2 sine başka bir dr a daha randevu aldım. Sizlerde gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Geçmiş olsun hepimize Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah genetik sonuçlarını ekliyorum.
Benim eşiminkinede seninkine yakın sonuçları ama normal diyorlar. Olabiliyor böyle şeyler diyorlar inşallah bu sefer sağlıcakla alırız Bebişleri kucağımıza Canımm. Kan pıhtılaşması varmı yokmu emin değilim ki mthfr homozigot çıktı o da kesin sebep değilmiş. Dr diyor kalp atışı oluşunca iğneye başlarız ama kalp atışı oluşmuyor ki sorun o zaten
Dimi bende öyle pıhtılaşma var deseler sevincem yani o derece en azından iğne ile tedavisi var. Sorunu bilmeden de tekrar gebelik düşünemem ki. Bende bi gidiyim sağlık ocağına bakalım ne dicekler. Folik asit ve vitamin ben kullanıyorum zaten.Eşimizin de mi kullanması gerekli ki. Sen hangi folik asiti kullanıyorsun Canımm birde dr ne kadar korunma süresi verdi?Ya aynen benim de kafamda deli sorular bilmiyorum ne olacak böyle eşim 3 vitamini bide folik asit vericem burda sağlık ocağında bı doktor var yarın ona gidicem sonuçları gostericem bu hapları da sorucam inşallah iyi olur korkuyorum PIHTILAŞMA cikmicak diye valla PIHTILAŞMA razıyım sağlıklı olsun da bide kalp atışların dan önce başlayanlara var igneye
Dimi bende öyle pıhtılaşma var deseler sevincem yani o derece en azından iğne ile tedavisi var. Sorunu bilmeden de tekrar gebelik düşünemem ki. Bende bi gidiyim sağlık ocağına bakalım ne dicekler. Folik asit ve vitamin ben kullanıyorum zaten.Eşimizin de mi kullanması gerekli ki. Sen hangi folik asiti kullanıyorsun Canımm birde dr ne kadar korunma süresi verdi?
İnşallah Canımm Rabbim nasip eder bizlere de. Bende ilk folik trio kullandım sonra folbiol şimdi vitamin takviyeli folik asit kullanıyorum. İlkinde nisanda korunmayı bırakmıştım mayısta gebe kalmıştım. Temmuzda kaybettimFolbiol kullanıyorum cnm doktor 1 ay sonra başla dedi dün gittim sağlık ocağına doktor çok iyiydi canın sıkılır konusmak istersin her zamn gel konuşalım dedi bide diyorki senin çocuğun olucak hiç dert etme olmucak olsa hiç hamile kalamazdin diyor yaşanıyor böyle şeyler er yada geç olucak sıkma sakın canını dedi pıhtılaşma da çıkmaz bence sende dedioda korur diyor 3 4 ay ama ben beklemek istemiyorum çünkü 2 ciside 6 ay sonra oldu anca bilmiyorum ne yapicm s
İnşallah Canımm Rabbim nasip eder bizlere de. Bende ilk folik trio kullandım sonra folbiol şimdi vitamin takviyeli folik asit kullanıyorum. İlkinde nisanda korunmayı bırakmıştım mayısta gebe kalmıştım. Temmuzda kaybettimikincisinde Ekimde korunmayı bıraktım Kasımda Hamile olduğumu öğrendim Aralık sonu kaybettim Şimdide 2 aydır korunuyoruz Nisan da korunmayı bırakmayı düşünüyorum bakalım Rabbim Hakkı'mızda neyi nasip etcek. Perşembe günü dr la görüşüp sonuçlarımı göstercem ona göre bir karar vercez. İnşallah Seninde sonuçlarında ciddi birşey çıkmaz
Bu testi nerde yaptirdiniz? Bu trombofili paneli degil ki... pihtilasmayi burdan ogrenmeniz mumkun degilEki Görüntüle 1958232 Mrb arkadaşlar ben de pıhtılaşma varmı diye test yaptırdım bakarmısınız bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?