tekrar eden BOS GEBELİKLER sebebi KAN PIHTILAŞMA

İnşallah bu sefer hem çabucak hamile kalır hemde sağ salim kucağımıza alırız Canımm. 4 yıl korundum diyemi düşük oluyor ki diye çok düşündüm ilk Zaman'lar ama bi araştırdım çok sık olan birşeymiş. Bende dr la görüşünce yazarım prşmb randevum var. Bakalım o korunma süresi ve pıhtılaşma için neler dicek.

Saol cnm inşallah hepimize Yok canım korunmayla ilgisi bizimde nasipimiz böyleymiş demek ki tatlım doktora bı sorsana aşılama yaptirsak sağlık bi gebelik olur mu boş gebelik için bi çözüm muki aklımda o var faydası olursa aşılama yaptiriz

Sorarım mutlaka yazcam zaten soracaklarımı :) unutuyorum sonra heyacandan. Eğer o daha kesin se aşılamayı deneyelim. Nasip Allah tan. Dr lar sitesinde okudum tekrarlayan boş gebelik için dr eşiniz ve siz gebelikten önce coraspirin ve vitamin kullanın gebeliği erken tespit edip 4 haftalıkken falan hemen clexan kullanın diye bilgi vermiş bi bayana. Sorcam bunları hep dr a. Muayne etmesin sorularıma Cvp versin yeter.

PIHTILAŞMA çıkmasa da mı kullanmak lazım miki cnm ewt bende artık çare bulmak istiyorum eğer kullanılması gerekirse kullanırız aşılama gerekirse aşılama

PIHTILAŞMA çıkmasa da mı kullanmak lazım miki cnm ewt bende artık çare bulmak istiyorum eğer kullanılması gerekirse kullanırız aşılama gerekirse aşılama
O bayanda pıhtılaşma varmı yokmu belli değilmiş testleri yapılmış sonuç bekleniyormuş dr önlem amaçlı kullanım bir zararı yok zaten diyor. Bende kendi dr uma da sorcam. Eğer corasprine 1 ay önce falan başlancaksa benim bu ay başlamam lazım demekki.

İyi
Cnm olsun sen iyi olsa geç olsun
Merhaba iyi geceler Canımm ben dr gittim bugün. Gayet ilgili bi dr buldum sanırım sonunda. Test sonuçlarıma bakınca direk söyledi zaten. Kan pıhtılaşmasından düşük yapmışsın büyük ihtimalle diye. Simir testi verdim. Muayne de etti. Rahimde kalınlaşma var Bhcg yapalım dedi Reglm yakın ondandır dedim istemedim. Korunuyoruz çünkü şüphem yok bu ay. Corasprin başladı 100mg günde 1 tane. Ama gebeliği erken öğrenmemiz lazım hemen clexan 4000 e başlıcaz dedi. Bide benim önceki kan testlerinde Rubella lar yüksek çıkmıştı (kızamıkçık testi) onları tekrar yaptırmamı istedi. Bu kadar şimdilik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı inşallah. Sen naptın bi gelişme varmı.

Canım bebegi gorunce degıl kese gorusunce başlandı bana igne. Benimde iki dusugum var bırı bos bırı kimyasal. Mthfr 1298 homozigot pai 1 heterozigot 4g/5g. Çok araştırdım Özel ve cok memnun oldugum doktorum dusuk sebeplerinı buna bagladı. Coraspin b12 ve folik asit gebe kalmadan başlattı bir ay sonra gebe kaldım ve tedbir amaçlı test pozitif olunca ıgne verdi keseyim gorunce normalde baslanır gorduk ve rapor cikardi. Yanı B12eksıklıgı ve pıhtılasma bu bos ve kimyasal dusuklerın sebebi olabiliyor

Canım az onceden yazdım bende de kalp atısını beklemek anlamsız cunku bır turlu kalp atışı duymak nasıp olmuyor bende pıhtılasma cıktı ve suan igne kullanıyorum ıkı haftaya gel kalp atısına bakcaz dedı doktorun yıne cok korkuyorum duyamamaktan. Duydugum an tum korkularım gecer Rabbım hepimize nasıp etsin annelıgı

İnşallah canımm Aminn sağlıcakla al bebişini kucağına . Bu ay bende umutluydum ama 2 gün erken Regl oldum nasip demekki Zaman'ı var. Bende coraspine kullanıyorum folik asitte b12 olarak ne kullandın gebelikten önce canımm ben korunmayı bırakınca hemen gebe kalırdım 2 aydır olmuyor düşükler mi etkiledi anlayamadım. Bir de adet kanamam çok pıhtı şeklinde oluyor ağrılı dr a gitmem lazım aslında benim

Bende doktorum kimyasal dusukten sonra ve test sonuçlarından sonra b12 verdi coraspin haftada ıkı kez al dedi ve folik asit kullandım ve ertesi ay gebe kaldım bende cok sukur gebe kalmada sorun yasamıyorun bır veya iki ay oda cok sorun degil zaten. Ama gebelik lerim ilerlemiyor ıste gebe kalınca hemen gel demisti gittim erken ogrendim ben gebeligimi adet tarihim bıle gelmeden evde testte cıktı kostum doktoruma igne basladım erkenden. Canım takma fazla ıkı ay cok uzun bır sure degılkı illaki olur ama doktora gorunmeyı ihmal etme canım

Haklısın canımm düşüklerden sonra böyle oldum aslında hiç takmıyordum. Çok şükür 4 yaşında bir oğlum var Rabbim ona hayırlısıyla bir kardeş nasip etsin inşallah çok istiyor. B12 için konuşcam dr la Bi arkadaş daha söylemişti aynı şekilde bir de diyet vermiş dr u ben hergün coraspine içiyorum çokmu geliyor acaba dr içsende olur içmesende gebelik öncesi demişti. Artık ne doğru ne yanlış bilemiyorum.

Bana coraspine gebelik oncesi başlamalısın demisti. Rabbım oglusunu bağışlasın kardes nasıp etsin bemım daha ılk olacak Rabbım nasıp ederse insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…