Tekrar evlenenler...

Böyle kadınlara bayılıyorum,hayatı çıkarsız yaşayan insanları çok seviyorum,hiç karşılık beklemiyor ne kadar iyi niyetli:)öpüyorum ellerinden annenizin...

Görüşüyorlar babası ile ama çok hayran değil. Sürekli borç batağındayım diye anlatan bir baba.
Biz onun kızı ile sık sıık görüşüyoruz. Liseye gidiyor. Ama tabi aynı evde nasıl olur kestiremiyorum. Yani çocukların ikiside üzülsün yıpransın istemiyorum.
Zor işler. Uzman desteğini yazdım listeye mutlaka.

Peki kızınız kaç yaşında?

İyilik yap denize at... demişler. Çok mutlu oldum sizin adınıza.

Hissettim ya çok iyi anlaşacaklar inşallah....Büyük kız abla gibi olur İnşallah....
Sonrada 3. gelir oh Maşallah....
Hakediyoruz,fazlaca üzüldük Rabbim daha çok üzmesin bizleri,hiç kimseyi.....25 yaşına girmemiştim ayrıldığımda,34 de evlendim keşke hemen eşimi bulsaydım diyorum bazen ,o yıllar kayıp gibi sanki....
Peki aklına yatmayan acaba dedirten bir yönü var mı?Misal benimki çok anneciydi tek sıkıntımız da bu oldu aramızda...

allah tamamına erdirsin arkadaşım hayırlıysa tabi ve bir daha aynı şeyleri yaşamayalım yaşatmasınlar bize önemli olan bu

Benim eski esim oyle aşırı gergin, sinirli, ofkeli bi tip degildi.. Araba ornegi verdiniz, ben de ordan gideyim.. Araba mal mulk, pek onemsemezdi, cok comertti, arabasini haşat etsem sesi cikmazdi, bos ver derdi mesela.. Ama ailesiyle alakali bi sey oldu mu, yuzde yuz haksiz olduklarini bilse bile (ki her zaman hatalı ve haksizlardi gercekten) sirf suc bastırmak icin gozu doner, ne kavgalar ederdi..
Yani disarda taniyan kisi der ki, ne kadar comert ne kadar yapici ve iyi.. Ama icine girdin mi, ailesi sana pençelerini takti mi, o zaman goruyosun ne oldugunu, komplekslerini, öfkesini.. Anlatabildim mi bilmiyorum.. Cok korkuyorum bu yuzden, guven problemim cok fazla..

Tam bir ailekolikmiş,eşimde ailesine çok düşkündür,yani en ufak hatalarını görmezden gelir,bu konuda tartışmaya girmekten çekinir,haklı olduğumu bilse dahi sırf o politika etiğinden yine taviz vermez ama tartışmayı kavgaya çevirmez....tırnakları yoktur yani......Sizin hayatınızda biri var mı bilmiyorum ama olursa bu şekilde bir teste tabii tutuyorsunuz bunu ister istemez yapıyorsunuz....Puan hanesine ekliyor ya da çıkarıyorsunuz....İşte kararı da ona göre veriyorsunuz,aslında aşk sevgi bizler için hikaye oluyor güven kelimesi 2. evliliğin alt yapısı....
Mesela ilk eş yani rahmetlinin aile bağları çok sağlam değildi,bu konuda da eşimin davranışları ailesine olan tutumu da sempatik gelmişti...Netice de ben aile bağlarını bana bakış açısıyla doğru orantılı bulmuştum...Ama sizin durumunuzda ilk dikkat edeceğiniz karşı tarafta bu konu olacaktır....Yalnız şunu belirteyim bu sefer çalışmadığınız yerden geliyor sorular.....İnanın biraz da kısmet....

Tam bi aileci idi.. Aileyi sevmekle aileci olmayi karistirmamak lazim.. Bi de hani iyi yonlendiren, guzel insanlar olsalardi, bi derece cekilebilirdi.. Ama anne fitne fesat, abla kompleksli ve cok tehlikeli ve bunlari aslinda gordugu halde hep seni suçlayıp bastıran bi adam var karsinda, cidden cok zor..
Dedigin gibi, 4 4 luk olmuyor belki de, mutlaka bi seylerle sinaniyoruz, Rabbim korusun beter seylerden..
Senin evlenip ayrilmis olman sıkıntı oldu mu esin ve ailesi icin? Daha doğrusu puruzler cikti mi o surecte?

Çıkmaz mı hele de böyle bir toplumda!Memleketimi çok seviyorum ama boşanmış hele de çocuklu bir kadın bekar bir erkekle kat'iyen evlenemez sanki,tabu gibi özellikle de bizim yörede(ikimizde aynı yörenin insanıyız)...

Ama şu var ki bana hiç hissettirmedi,en ufak bir konusunu dahi yapmadı,ben bazen merakıma yenik düşüp sorduğumda da o iş bende benim sorumluluğumda sen bunları düşünüp üzülme dedi....

Aslında işin iç yüzünü daha bu sene oğlumla özel bir konuşma geçmiş aralarında,o zaman öğrendim;aynen şunu söylemiş, Sülalemden hiç hak etmediğim ve annenin hiç hakketmediği şekilde aşağılama ve hakarete uğradım evlilik kararı aldığımı duyduklarında,ne mi yaptım umurum duymadı. Annen herkesi utandırdı,şimdi amcalarım yengelerim hepsi anneni görünce ayağa kalkıyorlar ve o an diyorum ki işte bu!benim karım hiç mahcup etmedi onuruyla,saygısıyla mütevaziliği ve asaletiyle vurdu herkesi...Çok gururlanmıştım ama vicdanım sızlamıştı,bazı tartışmalardan ötürü neleri sineye çekmiş,göze almış diyorum bazen........Belki de çok büyütmemem gerekli onu da bilemiyorum...

Son düzenleme:
İnşallah
Bende 26 yaşında ayrıldım. Şimdi 34 yaşındayım.
Aslında şu özelliği diyemiyorum ama korkuyorum. Belki şu olabilir. Hani biz kadınlar bir sıkıntıyı uzun uzun anlatmayı severiz ya hemen şöyle diyor. Tamam sıkıntı bu çözümü sence ne şu ee tamam yapalım niye kafana takıyorsun. Ama ben o an o sıkıntıyı uzatmak istiyorum.

Erkek dedigin zaten dağ gibi, dimdik durabilmeli kadının yanında, arkasinda.. Takdir ettim esini, masaAllah ne guzel..
Erkek sağlam ise, hic takmamak lazim, bence hic uzulmemelisin..

Erkekler cok detayi sevmiyor ama şuna dikkat et bence, sıkıntını mı önemsemiyor yoksa gercekten cozum bulma pesinde mi? Insan bazen konusmak, dertlesmek istiyor, seni dinleyebilecek biri mi? Bence cok onemli..

Melankolik misiniz yani?yok hepimizde ara ara oluyor,benim kide aynı! sorun ve çözümü söyleyince de kendime kızıyorum offf bu kadar basit ulaşmamalıydık diye:)))erkekler daha içselleştirmeden,kendilerini direk çözüme odaklıyorlar,sorun bizde:)))

Benim annem ikinci evliliğini 5 sene önce yaptı, şuan o kadar mutlu ki.. babam hiç anneme kadın olduğunu hissettirmemişti. Bu beyefendi ile kendimi dünyanın en güzel kadını sanıyorum diyor. Benim de evliliğim açtığım konulardan malum zaten. Boşanmak zor gibi gözüküyor ama oldu ya dünya hali eşim ölse, yeniden evlenmeyi elbette düşünürüm. Çünkü sevmek sevilmek insanî bir ihtiyaç. Hele de yıllarca emek verdiğin adamdan görmediysen görmek istersin bi hak edenden. Yalnız dikkat edeceğim husus şu olur. En az 1 sene flört ederm. Gezer tozarım.. insanın iyisini alışveriş yolculuk ve kavga belirler.. bu durumlarda tavrı ne olur ona bakarım.. mutlaka olumsuz yanlarını ortaya koyacaktir o zaman rahat karar verebilirim..

Evet evet çok iyi anlıyorum. İşte bende hep bu var. Oynuyor mu diyorum kendime sürekli. Hatta bir sefer ona dedim ki ya kusurun neyse söyle ne sen uğraş nede beni uğraştır. Oda diyorki buyum. Cidden tam böyle birisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…