- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Pardon sorunu yanlış anlamışım. Evet ilk şiddetten itibaren söylüyorum. Önceleri ölün çıkar blöfü. Sonrasında ben resti çekince kuyruğu kısıp alttan almalar. Sonra yine yapacağını yapmalar. Az önce ailesinden biri aradı. Açmadım kararımı söylersem pislik yapmaya kalkarlar mı diye korkuyorum. Bir şekilde zaman kazanmam lazım ama nasıl....Bosandiktan ne kadar zaman sonra evlendin? Bosanmayi hic dile getirdin mi? Tepkisi ne oldu konustuysaniz?
Ailesiyle aran nasil ki?Pardon sorunu yanlış anlamışım. Evet ilk şiddetten itibaren söylüyorum. Önceleri ölün çıkar blöfü. Sonrasında ben resti çekince kuyruğu kısıp alttan almalar. Sonra yine yapacağını yapmalar. Az önce ailesinden biri aradı. Açmadım kararımı söylersem pislik yapmaya kalkarlar mı diye korkuyorum. Bir şekilde zaman kazanmam lazım ama nasıl....
Bizim ülkede herkes psikolog biz mutluyuz teşekkürlerYeniden evlenmek istemek, ozellikle o duygusal tatmini yasamak istemek ayip degil.. Siz o sekilde ifade edince sanki cirkin bi sey isteniyor gibi olmus..
Hem naçizane tavsiyem, yine de siz bilirsiniz tabi ki, cocugunuzla beraber yatmamaniz, cocugun psikolojisi açısından soyluyorum bunu..
Evli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu bir çocuğum varE neden evlendiniz o zaman?
Yanlış kişiye yanlış şeyi yazmışım cok ama cok özür dilerim. Hakkınızı helal edinEvli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu
Psikolog cok ama cahil de cok ne yazik kiBizim ülkede herkes psikolog biz mutluyuz teşekkürler
Olsun sorun değilYanlış kişiye yanlış şeyi yazmışım cok ama cok özür dilerim. Hakkınızı helal edin
MEB de boşanmaya bağlı ildışı yerdeğişikliği Hakkı yok.ildışı dönemi de geçti hazirandaydı. Seneye hazirana kadar da yok. Olağanüstü durum diye bir olay var valilik kararıyla. Onun için de darp raporu, adli kayıtlar gerekiyor.Ailesiyle aran nasil ki?
Emin değilsen tepkilerinden, bi sey soyleme simdilik..
Kendini bu kadar korkutma diyecegim ama onlari taniyan, bilen sensin..
Ailem uzakta demistin, onlarin yanina gidip orda yaşama şansın yok mu?
Ayrica o "elin adaminin koynuna girmek" tabiriniz yeniden evlenmek isteyen kadinlar icin cok incitici oldugu icin saskinligimi belirttim ben ve cocugunuzun iyiligi icin nacizane bi tavsiyede bulundum.. Hemen "herkes psikolog zaten" diye hircinlasip savunmaya gecmenize gerek yoktu..Evli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu bir çocuğum var
Esini tanuyorsundur az cok, zarar verebilecek biri mi gercekten? Yoksa havlayan köpek isirmaz hesabi mi?MEB de boşanmaya bağlı ildışı yerdeğişikliği Hakkı yok.ildışı dönemi de geçti hazirandaydı. Seneye hazirana kadar da yok. Olağanüstü durum diye bir olay var valilik kararıyla. Onun için de darp raporu, adli kayıtlar gerekiyor.
ben seni çok iyi anlıyorum..Evli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu bir çocuğum var
neden zaman kazanman lazım.Pardon sorunu yanlış anlamışım. Evet ilk şiddetten itibaren söylüyorum. Önceleri ölün çıkar blöfü. Sonrasında ben resti çekince kuyruğu kısıp alttan almalar. Sonra yine yapacağını yapmalar. Az önce ailesinden biri aradı. Açmadım kararımı söylersem pislik yapmaya kalkarlar mı diye korkuyorum. Bir şekilde zaman kazanmam lazım ama nasıl....
Psikolog değilim. Çocuk gelişimi uzmanıyım.Bizim ülkede herkes psikolog biz mutluyuz teşekkürler
Hiç kestiremiyorum inanın. Ruh hastasıymış adam sonuçta. Kendi kendiyle huzursuz en başta. Ve herşeyin suçlusunu dışarda arayan bir karaktersiz. Hiç belli olmazEsini tanuyorsundur az cok, zarar verebilecek biri mi gercekten? Yoksa havlayan köpek isirmaz hesabi mi?
Boşanmayı kafamda iyice tasarlayıp doğru adımlar atmak için. Şu an aklım karışık ve kararımı öğrendiklerinde ailesi de çirkefleşebilirneden zaman kazanman lazım.
Su kaliplari ve inatlari birakabilsek ne kadar guzel olacak hayat aslinda..ben seni çok iyi anlıyorum..
ailemin evine dönünce orayı benimsemeleri için 1 yıl beraber yattık sonra taşındık odaları oldu kendileri oda da yatmak istediler.. gece yastığını alan geliyor yanıma tuvalete ya da su içmeye uyanınca..
aslında boşanmak ve eşini kaybetmek arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum.. eşimi severken kaybetseydim eğer farklı olurdu..
ama ömrümden 7 yılımı çalan türlü hakaretler türlü şiddetler uygulayan adamdan ayrılınca sevmek ve sevilmek isteğine de bazen hakim olamıyorum..
gerçekten çocuklarımı sayıp sevecek biri olsa bende yuva kursam dediğim çok oluyor ama bir yandan da korkuyorum 4 yıl olacak daha kimseyle görüşmedim mesela ne bileyim korkuyor insan..
:))Allahda sizi güldürsün tabiki annem diyecek kırarım bacaklarını o yeterki mutlu olsun kendimi kaynana gibi hissettim :)henüz 4 yaşında evet evladımı bırakmam buda doğru maddi manevi yanında olurumPsikolog cok ama cahil de cok ne yazik kiYarin bi gun cocugu evlendiginde yakasini birakmayan, gelinin/damadin burnundan getiren kaynanalar "gencken nasildir acaba" diyordum ben de, aydınlattığınız icin tesekkurler..
Ayrica şimdi mutlusunuz ama o cocuk ilerde de mutlu olmaya devam eder, bağlanma problemi yaşamaz ve karisina/kocasina yersiz bi "annem de annem" zulmü yapmaz insaAllah..
Kocam Allah muhafaza vefat etse bende oglusumla yatarim :) seni cok cok iyi anliyirum.:))Allahda sizi güldürsün tabiki annem diyecek kırarım bacaklarını o yeterki mutlu olsun kendimi kaynana gibi hissettim :)henüz 4 yaşında evet evladımı bırakmam buda doğru maddi manevi yanında olurum
Benim kendi evim hep odası var orda oyun oynar bans bağımlı değil çalışıyorum hep görüşemiyoruz zaten yağmurdan kaöarken doluya tutunma zamana bırak birde krndşne yetebilmek önemliben seni çok iyi anlıyorum..
ailemin evine dönünce orayı benimsemeleri için 1 yıl beraber yattık sonra taşındık odaları oldu kendileri oda da yatmak istediler.. gece yastığını alan geliyor yanıma tuvalete ya da su içmeye uyanınca..
aslında boşanmak ve eşini kaybetmek arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum.. eşimi severken kaybetseydim eğer farklı olurdu..
ama ömrümden 7 yılımı çalan türlü hakaretler türlü şiddetler uygulayan adamdan ayrılınca sevmek ve sevilmek isteğine de bazen hakim olamıyorum..
gerçekten çocuklarımı sayıp sevecek biri olsa bende yuva kursam dediğim çok oluyor ama bir yandan da korkuyorum 4 yıl olacak daha kimseyle görüşmedim mesela ne bileyim korkuyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?