- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değilAyrica o "elin adaminin koynuna girmek" tabiriniz yeniden evlenmek isteyen kadinlar icin cok incitici oldugu icin saskinligimi belirttim ben ve cocugunuzun iyiligi icin nacizane bi tavsiyede bulundum.. Hemen "herkes psikolog zaten" diye hircinlasip savunmaya gecmenize gerek yoktu..
Isteyen evlenir yeniden, isteyen evlilik kavramini tamamen cikarir hayatindan.. Zor seyler yasamissiniz belli, Allah kolaylik versin.. Ama o tabirler hos degil.. Hayatta mutlak bi dogru yok bu durumlarda..
Hayata geliş amacım evlenmek değil. Bunu çok iyi biliyorum. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. kendime de çok güveniyorum. Sadece burada beraber sesli düşünelim istedim. Yoksa yarın kesin evlenelim demedim. Hayata geliş amacım bu değil. Evleneyim eşim bana baksın yada başkası bana baksın hiç bunların derdi olacakta bir yaşam sürmüyorum.Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil
işte bu görüşelim mi diyorum. çok sakin sakinliğini çok sevdiğim birisi. ama insan düşününce bile korkar mı ben korkuyorum.ben seni çok iyi anlıyorum..
ailemin evine dönünce orayı benimsemeleri için 1 yıl beraber yattık sonra taşındık odaları oldu kendileri oda da yatmak istediler.. gece yastığını alan geliyor yanıma tuvalete ya da su içmeye uyanınca..
aslında boşanmak ve eşini kaybetmek arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum.. eşimi severken kaybetseydim eğer farklı olurdu..
ama ömrümden 7 yılımı çalan türlü hakaretler türlü şiddetler uygulayan adamdan ayrılınca sevmek ve sevilmek isteğine de bazen hakim olamıyorum..
gerçekten çocuklarımı sayıp sevecek biri olsa bende yuva kursam dediğim çok oluyor ama bir yandan da korkuyorum 4 yıl olacak daha kimseyle görüşmedim mesela ne bileyim korkuyor insan..
Hassas düşünüyorsunuz ve haklısınız. Güçlüsünüz duygusal bir ilişkiye desteğe ihtiyaç duymuyorsunuz. Ben de çocuklarımla yatıyordum, ama duygusal olarak bir sevgiye, desteğe ihtiyaç duyduğum için tekrar evlendim. Koyna girmek derdim hevesim de yoktu ama evliliğin gereklerinden biri bu.Çocuklarımın odasını ayırdım, geceleri sürekli uyanıyordu küçüğüm eskiden de öyleydi. Uyutmaya gidiyorum ve yorgunluktan yanında uyuyup kalıyorum adam birkaç saat sonra uyanıp geliyor beni uyandırıyor sen neden burda yattın, çocuklarından ayrılamıyor musun. Amaç ne itham ne. Tabi ben de altta kalmayınca kavga dövüş. Pişmanım şimdi boşanma derdine düştüm 1,5 ayda. şunu da gördüm ki adamdan iğreniyorum ya çok afedersiniz birkaç başarısız( ki sorunlu kendisi bu konuda) denemeden sonra iyice iğrendim. Tabi bu şişmiş egosuna dokunmaya başladı. Ay yok yok iyice tartmadan, emin olmadan yeniden evlenmesin kimse. Çok zormuşBen kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil
Bakma konusunu nerden çıkardınız insanlar evliliğe gereklilik olarak bakıyor bu nedenle dedim bende sesli dedim yeniden evliler hep mutsuz hele birdeocukluysa daha zor çok çok az kısmı mutlu ben kendi açımdan olsa ki mümkün değil yavrumu daha üstün görürüm karşıki kişiyşde çok üzerim o nedenle hiç girmem birde strese gelemiyorumHayata geliş amacım evlenmek değil. Bunu çok iyi biliyorum. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. kendime de çok güveniyorum. Sadece burada beraber sesli düşünelim istedim. Yoksa yarın kesin evlenelim demedim. Hayata geliş amacım bu değil. Evleneyim eşim bana baksın yada başkası bana baksın hiç bunların derdi olacakta bir yaşam sürmüyorum.
İşte bunu anlatmaya çalışıyorumHassas düşünüyorsunuz ve haklısınız. Güçlüsünüz duygusal bir ilişkiye desteğe ihtiyaç duymuyorsunuz. Ben de çocuklarımla yatıyordum, ama duygusal olarak bir sevgiye, desteğe ihtiyaç duyduğum için tekrar evlendim. Koyna girmek derdim hevesim de yoktu ama evliliğin gereklerinden biri bu.Çocuklarımın odasını ayırdım, geceleri sürekli uyanıyordu küçüğüm eskiden de öyleydi. Uyutmaya gidiyorum ve yorgunluktan yanında uyuyup kalıyorum adam birkaç saat sonra uyanıp geliyor beni uyandırıyor sen neden burda yattın, çocuklarından ayrılamıyor musun. Amaç ne itham ne. Tabi ben de altta kalmayınca kavga dövüş. Pişmanım şimdi boşanma derdine düştüm 1,5 ayda. şunu da gördüm ki adamdan iğreniyorum ya çok afedersiniz birkaç başarısız( ki sorunlu kendisi bu konuda) denemeden sonra iyice iğrendim. Tabi bu şişmiş egosuna dokunmaya başladı. Ay yok yok iyice tartmadan, emin olmadan yeniden evlenmesin kimse. Çok zormuş
işte bu çocuğumu 2. derece önemli göremem bende. bu noktada çok takılıyorum.Bakma konusunu nerden çıkardınız insanlar evliliğe gereklilik olarak bakıyor bu nedenle dedim bende sesli dedim yeniden evliler hep mutsuz hele birdeocukluysa daha zor çok çok az kısmı mutlu ben kendi açımdan olsa ki mümkün değil yavrumu daha üstün görürüm karşıki kişiyşde çok üzerim o nedenle hiç girmem birde strese gelemiyorum
Geçmişinde ne olduğu neden ayrıldığın önemli değil ben bugüne ve sonrasına bakarım diyebilecek olgunluk seviyesinde bir erkek var mıdır bilmiyorum. Kendimden örnek vereyim. Boşanma nedenimin aldatma olduğunu biliyordu, o süreçte neler yaşadığımı anlatmıştım. Ve bazı noktaları kesip alıp yüzüme vurdu. İleride sana gelse pişmanım dese benle evliyken sen beni aldatırsan... bile dedi. Gece face de ne işim varmış biriyle mi konuşuyor muşum. Benimle ilgili nasıl böyle düşünürsün deyince eski eşin seni aldatmış ya benim de aklıma senin de yapabileceğin geldi.....cinsellik olarak aklına çok kez geldi. Aklına gelince kötü oluyormuş. Bu neyle ilgili biliyor musunuz karşınızdaki adam orman insanı modunda sıfır EQ, düşük IQ ise vay halinize. İşte bana bakın ah vah keşke tüh diyorum.mesela anlatmalı mı görüştüğümüz kişiye eski eş ile yaşanan problemleri.. ne bileyim hiç mi bilmemeli..
yarın birgün başımıza kalkar mı yaşadıklarımızı?
mesela cinsellik olarak aklına gelir mi?
hep aklıma takılır bunlar
Bu kısmı evlenmeden hiç bilemeyiz.mesela anlatmalı mı görüştüğümüz kişiye eski eş ile yaşanan problemleri.. ne bileyim hiç mi bilmemeli..
yarın birgün başımıza kalkar mı yaşadıklarımızı?
mesela cinsellik olarak aklına gelir mi?
hep aklıma takılır bunlar
çok şükür. mutluluğunuz daim olsun inşallah.benim ikinci evliliğim
eşiminde benim de aynı yaşta birer kızımız var
onların iyi anlaşması ve eşimi kızımın da benimsemesi ilk kriterimdi
Allaha şükür herşey yolunda
eski eşimle ben iletişim gerekmedikçe kurmuyorum
eşim de öyle ama eger cocukla alakalı bir mevzu olursa elbette konusacak sonucta ortak bir çocukları var
gayet mutluyuz Allaha şükürler olsun
çok şükür. mutluluğunuz daim olsun inşallah.
çok güzel bir örnek oldu benim için.
birbirimizin bir dönemlik hayatına ve sıkıntılarına şahitiz. eski eşi kıskanmak söz konusu bile değil.birde ben şöyle inanıyorum zaten eski eşi hayatındaymış
istemese boşanmazdı demekki mücadele edecek biriey kalmamış ve hayatından çıkarmış
benim için de öyle
sanmıyorum eskiyi yad edecek kadar aklında kaldıgını
öyle olsa neden bıraksınki?
Kimse hayata gelis amacimiz evlenmek demedi zaten.. Her neyse..Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil
Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?