Tekrar evlenenler...

Arkadaşlar konuştuğumuz şey yeniden evlenme sürecince nasıl olur? Bizi bekleyen süreç nedir? iyi eş nasıl olur falan?
Yoksa anneliğimizi tartışmıyoruz. Herkes iyi anne olmayı farklı yaşıyor ve ona göre hareket ediyor. şimdi konumuza geri dönersek sevinirim.

Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil

Ben kendi fikrimi söyledim çocuğumla yatıyorum onu bırakmam bunu düşünerek banane isteyen evlenir ben hayatıma bakarım ama bir insanın hayata geliş amacı evlenmek değil
Hayata geliş amacım evlenmek değil. Bunu çok iyi biliyorum. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. kendime de çok güveniyorum. Sadece burada beraber sesli düşünelim istedim. Yoksa yarın kesin evlenelim demedim. Hayata geliş amacım bu değil. Evleneyim eşim bana baksın yada başkası bana baksın hiç bunların derdi olacakta bir yaşam sürmüyorum.

işte bu görüşelim mi diyorum. çok sakin sakinliğini çok sevdiğim birisi. ama insan düşününce bile korkar mı ben korkuyorum.

Hassas düşünüyorsunuz ve haklısınız. Güçlüsünüz duygusal bir ilişkiye desteğe ihtiyaç duymuyorsunuz. Ben de çocuklarımla yatıyordum, ama duygusal olarak bir sevgiye, desteğe ihtiyaç duyduğum için tekrar evlendim. Koyna girmek derdim hevesim de yoktu ama evliliğin gereklerinden biri bu.Çocuklarımın odasını ayırdım, geceleri sürekli uyanıyordu küçüğüm eskiden de öyleydi. Uyutmaya gidiyorum ve yorgunluktan yanında uyuyup kalıyorum adam birkaç saat sonra uyanıp geliyor beni uyandırıyor sen neden burda yattın, çocuklarından ayrılamıyor musun. Amaç ne itham ne. Tabi ben de altta kalmayınca kavga dövüş. Pişmanım şimdi boşanma derdine düştüm 1,5 ayda. şunu da gördüm ki adamdan iğreniyorum ya çok afedersiniz birkaç başarısız( ki sorunlu kendisi bu konuda) denemeden sonra iyice iğrendim. Tabi bu şişmiş egosuna dokunmaya başladı. Ay yok yok iyice tartmadan, emin olmadan yeniden evlenmesin kimse. Çok zormuş

Bakma konusunu nerden çıkardınız insanlar evliliğe gereklilik olarak bakıyor bu nedenle dedim bende sesli dedim yeniden evliler hep mutsuz hele birdeocukluysa daha zor çok çok az kısmı mutlu ben kendi açımdan olsa ki mümkün değil yavrumu daha üstün görürüm karşıki kişiyşde çok üzerim o nedenle hiç girmem birde strese gelemiyorum

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum
Sağlık olsun çocuklarınızla tekrar bir hayat kurarsınız inşallah sizde güçlüsünüz çünkü bir annesiniz

işte bu çocuğumu 2. derece önemli göremem bende. bu noktada çok takılıyorum.

mesela anlatmalı mı görüştüğümüz kişiye eski eş ile yaşanan problemleri.. ne bileyim hiç mi bilmemeli..

yarın birgün başımıza kalkar mı yaşadıklarımızı?

mesela cinsellik olarak aklına gelir mi?

hep aklıma takılır bunlar

Geçmişinde ne olduğu neden ayrıldığın önemli değil ben bugüne ve sonrasına bakarım diyebilecek olgunluk seviyesinde bir erkek var mıdır bilmiyorum. Kendimden örnek vereyim. Boşanma nedenimin aldatma olduğunu biliyordu, o süreçte neler yaşadığımı anlatmıştım. Ve bazı noktaları kesip alıp yüzüme vurdu. İleride sana gelse pişmanım dese benle evliyken sen beni aldatırsan... bile dedi. Gece face de ne işim varmış biriyle mi konuşuyor muşum. Benimle ilgili nasıl böyle düşünürsün deyince eski eşin seni aldatmış ya benim de aklıma senin de yapabileceğin geldi.....cinsellik olarak aklına çok kez geldi. Aklına gelince kötü oluyormuş. Bu neyle ilgili biliyor musunuz karşınızdaki adam orman insanı modunda sıfır EQ, düşük IQ ise vay halinize. İşte bana bakın ah vah keşke tüh diyorum.

Bu kısmı evlenmeden hiç bilemeyiz.

benim ikinci evliliğim

eşiminde benim de aynı yaşta birer kızımız var

onların iyi anlaşması ve eşimi kızımın da benimsemesi ilk kriterimdi
Allaha şükür herşey yolunda

eski eşimle ben iletişim gerekmedikçe kurmuyorum

eşim de öyle ama eger cocukla alakalı bir mevzu olursa elbette konusacak sonucta ortak bir çocukları var

gayet mutluyuz Allaha şükürler olsun

çok şükür. mutluluğunuz daim olsun inşallah.
çok güzel bir örnek oldu benim için.

birde ben şöyle inanıyorum zaten eski eşi hayatındaymış

istemese boşanmazdı demekki mücadele edecek biriey kalmamış ve hayatından çıkarmış

benim için de öyle

sanmıyorum eskiyi yad edecek kadar aklında kaldıgını

öyle olsa neden bıraksınki?

birbirimizin bir dönemlik hayatına ve sıkıntılarına şahitiz. eski eşi kıskanmak söz konusu bile değil.

söyleyeceğimi yanlış anlamayın ama ben boşandığım halde elzem zamanlar dışında kızımla uyumadım yatagında uyumasını sağladım

elbette güzel şey sarılıp uyumak

ama şunu unutmayın bugün çocuğuma bunu öğretip alıştırıcam ya yarın ölürsem??

o cocuk birdaha nasıl uyuyacak??

özgüven denen şey tek başına mücadele ederek kazanılıyor

ayrıca evlenmek için yaşamasakta evli yaşamak güzel şey..

kızıma bir aile verebildiğim için çok mutluyum

31 yaşındayım 4 yıl olacak hayatımda kimse yok..

bazen yoğun bir şekilde rabbim hayırlı bir yuva kuralım diyorum..

hastanede tatilde piknikte okulda ne bileyim önemli bir karar verirken veya en alakasız şekilde ağlayacak bir omuz aradığımda , veya kahvemi yalnız yudumlarken, eve geç kaldığımda merak edecek biri olsa dediğimde... falan filan zamanlarda işte insan eksikliğini hissediyor..

çok iyi düşünüp karar vermeliyiz..

tanıştığım bütün arkadaş eş dost evlenmelisin ilerde çocuklar büyüyecek bu hayat böyle geçmez diyor... inşallah iyi bir insan çıkar karşımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…