Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden insanların size hakaret edince içi soğusun? Anlamadım. Biz size hakaret etmedik ayrıca. Konunuzu hatırlıyorum, siz herkese benimle evlenecek diye inat etmiştiniz, bizde size böyle birşeyin olmayacağını, mal kaçırmak için bu planı kurduğunu söylemiştik.
Siz ısrarla hayır hayır hayır diyip durdunuz. Herkesle dalga geçtiniz. Sonra banlandınız. Burada hatalı olan taraf biz miyiz?

Bence de yediremeyin. Sizin zeka seviyenizin düzeyini ortaya çıkarmış adam. Kimse yapamazdı bunu. Nasıl inanır bir insan bu lafa. Ahshahahaah
Hayir yeniden mahkemeye gitse beni böyle kandırdı nafaka istiyorum diye. Sizin nikah zaten geçersiz sayilabilirmis niye boşanmayla uğraştı ki adam diyecekler korkarım.

Niye diye sormadınız mı?
Yani diyalog nasıl gelişti aklım almıyor benim
Bir avukatla görüşün madem
Diğer konusunu buldum şimdi.
Kocası şey "ilk evliliğimizde birbirimizi tanımadan evlendik, şimdi artılarıyla eksileriyle birbirimizi tanıyıp evlenmiş olucaz" demiş, hatta konu sahibi kocasına haklısın demiş akfjsjdjd.
Kim inanır ayol buna.

Yok artık

Malesef. Bir de boşanmadan sonra konu sahibi eski eşin kardeslerine hakaret mesajları atıp sonra da çocuğum halasıni amcasını görsün diye bebeği alip gitmiş oturmaya. Onlar da konu sahibinin yaninda kardeşlerini yeniden nasıl bir kadınla evlendireceklerini konuşmuşlar. Konu sahibi de bu durumda şu an. Tek derdi o kadın bununla evlenir mi.

Ama önce hakaret sonra misafirlik konusunu tuttum. Bundan sonra gideceğim yer olursa açcam ağzımı yumcam gözümü hakaret bitince çay koy geliyorum özledim diycem.

Adam var mı acaba? Bdv de okuya okuya paranoyak olduk
Var bence. Konu sahibi tanınmamak için aynı konuyu sürekli farklı hesaplarla açıp soruyor ama işte tanıyoruz malesef. Tanımazlar diye düşünüyor yani bir de. O yüzden konunun ve kişinin gerçek olduğunu düşünüyorum.

Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
E adam tanımış işte sizi evlenecek kadar sevgi ve saygıya değer bulmamış tekrar aynı hatayı yapmamış evlenmemiş. Sizi sevmek zorunda mı? Nedir bu inat. Çocuğunuzla ilgilenip adamıda rahat bıraksanıza. İster üçüncüye evlenir ister beşinciye evlenir size vermediği sevgiyi bir başkasına verir size ne. Yok kandırdı yok sömürdü, e kanmasaydınız kendinizi sömürtmeseydiniz Allah akıl fikir irade mantık niye veriyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…