- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
Azimli mickey mouse duvarı delip minnie mouse'a ulaşırmış.Muhtemel diyalog:
Bence de yediremeyin. Sizin zeka seviyenizin düzeyini ortaya çıkarmış adam. Kimse yapamazdı bunu. Nasıl inanır bir insan bu lafa. AhshahahaahBana aynen öyle söyledi.simdi boşanmanın lazım dedi.bosanalim tekrar evleniriz dedi.keendime yediremiyorum.
Hayir yeniden mahkemeye gitse beni böyle kandırdı nafaka istiyorum diye. Sizin nikah zaten geçersiz sayilabilirmis niye boşanmayla uğraştı ki adam diyecekler korkarım.Bence de yediremeyin. Sizin zeka seviyenizin düzeyini ortaya çıkarmış adam. Kimse yapamazdı bunu. Nasıl inanır bir insan bu lafa. Ahshahahaah
Diğer konusunu buldum şimdi.Niye diye sormadınız mı?
Yani diyalog nasıl gelişti aklım almıyor benim
Bir avukatla görüşün madem
Tanıdığı için evlenmeme ihtimalinin daha yüksek olduğu aklınıza gelmedi mi mesela?Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
Yav konu açmak zorunda mısınız? Napim diyor bir de. Bir kere sorun geçin. Aynı şeyi defalarca sormuşsunuz. Kendi kendinize senaryo oluşturmuşsunuz bir de, insan üşenir. Kimse size hakaret etmiyor. Belli ki sizi uyarmışlar, dinlememişsiniz. Ciddiye almadığınız insanlara hala neyi soruyorsunuz? Bir de şeyi merak ettim ben.
Adam boşanalım sonra evleniriz diye nasıl ikna etti sizi ya? Gerekçesi neydi yani, ne diyerek kandırdı? Sülün Osman gelse size Galata Kulesi’ni yeniden satar valla.
Yav konu açmak zorunda mısınız? Napim diyor bir de. Bir kere sorun geçin. Aynı şeyi defalarca sormuşsunuz. Kendi kendinize senaryo oluşturmuşsunuz bir de, insan üşenir. Kimse size hakaret etmiyor. Belli ki sizi uyarmışlar, dinlememişsiniz. Ciddiye almadığınız insanlara hala neyi soruyorsunuz? Bir de şeyi merak ettim ben.
Adam boşanalım sonra evleniriz diye nasıl ikna etti sizi ya? Gerekçesi neydi yani, ne diyerek kandırdı? Sülün Osman gelse size Galata Kulesi’ni yeniden satar valla.
Diğer konusunu buldum şimdi.
Kocası şey "ilk evliliğimizde birbirimizi tanımadan evlendik, şimdi artılarıyla eksileriyle bitbirimizi tanıyıp evlenmiş olucaz" demiş, hatra konu sahibi kocasına haklısın demiş akfjsjdjd.
Kim inanır ayol buna.
Konu sahibi asdjafskabaaDiğer konusunu buldum şimdi.
Kocası şey "ilk evliliğimizde birbirimizi tanımadan evlendik, şimdi artılarıyla eksileriyle bitbirimizi tanıyıp evlenmiş olucaz" demiş, hatra konu sahibi kocasına haklısın demiş akfjsjdjd.
Kim inanır ayol buna.
Yok artıkBundan yıllar yıllar önce kocası boşanmaya ikna edemediği için gel boşanıp yeniden evlenelim demiş. Konu sahibi burada sormuştu. Herkes yapma etme anlaşmalı boşanma adam seni kandırıyor dedi. Gitti nafaka bile talep etmeden boşandı. Adam kurtuldu tabi toz oldu. Konu sahibi de adam yeniden evlenecek diye korkudan yasayamiyor. Sürekli yeni hesaplarla aynı şeyi sorup duruyor. Siz olsanız evlenir misiniz böyle bir adamla diye. Adamın talep görüp görmeyeceğini öğrenmek için piyasa araştırması yapıyor.
Malesef. Bir de boşanmadan sonra konu sahibi eski eşin kardeslerine hakaret mesajları atıp sonra da çocuğum halasıni amcasını görsün diye bebeği alip gitmiş oturmaya. Onlar da konu sahibinin yaninda kardeşlerini yeniden nasıl bir kadınla evlendireceklerini konuşmuşlar. Konu sahibi de bu durumda şu an. Tek derdi o kadın bununla evlenir mi.Yok artık
Sorun dönüp dönmemesi değil. Adamla evlenecek bir kadının dünya üzerinde olup olmaması.Adam attaaaa gitti konu sahibi. Bekleme boşa dönmezzz
Adam var mı acaba? Bdv de okuya okuya paranoyak oldukSorun dönüp dönmemesi değil. Adamla evlenecek bir kadının dünya üzerinde olup olmaması.
Var bence. Konu sahibi tanınmamak için aynı konuyu sürekli farklı hesaplarla açıp soruyor ama işte tanıyoruz malesef.Adam var mı acaba? Bdv de okuya okuya paranoyak olduk
E adam tanımış işte sizi evlenecek kadar sevgi ve saygıya değer bulmamış tekrar aynı hatayı yapmamış evlenmemiş. Sizi sevmek zorunda mı? Nedir bu inat. Çocuğunuzla ilgilenip adamıda rahat bıraksanıza. İster üçüncüye evlenir ister beşinciye evlenir size vermediği sevgiyi bir başkasına verir size ne. Yok kandırdı yok sömürdü, e kanmasaydınız kendinizi sömürtmeseydiniz Allah akıl fikir irade mantık niye veriyor?Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
Yapılabilecek bütün esprileri yapıyorsunuz.Sizin nikah zaten geçersiz sayilabilirmis niye boşanmayla uğraştı ki adam diyecekler
Bana sen de lütfen.Yapılabilecek bütün esprileri yapıyorsunuz.
Ve burada 3 yaşında diyor , bu sayfada ise 8 aylık ... Tuhaf çok tuhaf hayır niye bir insan bu kadar saçmalamak için eline parmağına zamanına acımadan kafa bulmaya çalışır .Eki Görüntüle 2890910 kızlar bu aynı kişi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?