Hem engeli yiyecek, hem de tekrar yazacak? Ben olsam hayatta ugrasmam, etraf bekar hatun dolu, naz yapanla niye ugrassin ki?Kizlar 26 yasindayim.Arkadas grubumuzla Whatsapp ta grup actik.Hepumizin meslegi aynı.Erkek arkadaslardan biri(evli) piknige gidince bir erkek arkadasini da cagirdi.Sonra onu da wp grubuna aldi.Bu cocuk hep benim uzerimden saka yapiyordu.Hatta baya ugrasiyordu benimle herkesin de dikkatini cekti.Numarasi da vardi o zamanlar sildim simdi.Hatta özelden de yazmaya basladi hoslandigini belli edecek seyler yaziyordu.Sonra baktim wp grubunda şakanin dozajinu artirdi.Ben de sinirlendim ozelden ,boyle seyler yapma insanlar yanlis dusunuyor yazdim.O da iyi aksamlar yazdi engelledi galiba beni .Hoslaniyirsa tekrsr engeli kaldirir mi sizce ?
Engelleyene kadar hoslandigini dusunmuyordum engeli basinca anladim :)Ben eğer durumdan rahatsızsam senin gibi davranırım
Eğer ilgim varsa çocuğa "yaa ama grupta bu kadar uğraşma benimlee, sonra dalga geçiyorlar benimle" falan yazarım
Söyleme şekli çok önemli
Sen hoşlanıyor muydun ki?
O da geliyor aklimaZevzekmiş belli..senden hoşlanan adam habire milletin içinde şakalar yapmaz...aman gitsin
Bence dönmemeli çocuk gibi hareketler sergilemişKizlar 26 yasindayim.Arkadas grubumuzla Whatsapp ta grup actik.Hepumizin meslegi aynı.Erkek arkadaslardan biri(evli) piknige gidince bir erkek arkadasini da cagirdi.Sonra onu da wp grubuna aldi.Bu cocuk hep benim uzerimden saka yapiyordu.Hatta baya ugrasiyordu benimle herkesin de dikkatini cekti.Numarasi da vardi o zamanlar sildim simdi.Hatta özelden de yazmaya basladi hoslandigini belli edecek seyler yaziyordu.Sonra baktim wp grubunda şakanin dozajinu artirdi.Ben de sinirlendim ozelden ,boyle seyler yapma insanlar yanlis dusunuyor yazdim.O da iyi aksamlar yazdi engelledi galiba beni .Hoslaniyirsa tekrsr engeli kaldirir mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?