- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Neden söyleyeyim hemen çünkü adama rest çekip ayrılıp 2 gün sonra arayıp barışan sizsiniz. Adamda bir çaba yokken sürekli oldurmaya çalışan sizsiniz.Sana kırgın olduğumu bildiğin halde neden hiç
Bişey olmamış gibi sohbet ediyosun dedim
Cocuk senle normal konusmaya calismis trip atmissin en son. Dedigi dogru kendini mi kesecek. Bir iliski istiyorsan gecmisi unutup surekli trip atmaman lazim
konuşmaya başladınız diye sürekli sizinle muhabbet mi edecek ki ? tabi ki arkadaşlarıyla oyun da oynayacak. ayrıca kız ona ekleme talebi yollamış o kabul etmiş olabilir. bir erkek bir kızı ekleyince bu hemen tırım tırım her yerde o kızın aradı buldu demek değil ki ?
konuşmak istemiyorum diyip sonra ilgi beklemek de ayrıca anlamsız. ilgi bekleyen insan küsmez, adam sandler'ın romantik komedileri değil gerçek hayatta ilişkiler.
bu kişiyle ilişki olmaz ama ondan dolayı değil, sizin davranışlarınız daha dengesiz.
ömür törpüsü
Asker olmasa seni hiç çekemez diyeyim sana
Çocuk asker o an herkesle flört edick bir libidosu vardır zaten doğal olarak ama orda senin bu triplerine katlanıyorsa mecburiyetten büyük ihtimal. Gelince sabredemicek olmaz yani sizin ilişki.
Çok ilgi beklemişsin, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok o misali bir ilişki olmuş yani. Tavrına yine bakarsın gelince ama çok zor.Yani ben tamamen haksızım öyle değil mi ?
Çok şey bekleme yoluna devam etYani ben tamamen haksızım öyle değil mi ?
Tek bir yerden değil bütün sosyal medya hesaplarından eklemiş ve beğenmiş dikkatimi çekti doğal olarak o eklemiş ayrıca
En son gün konuşmak istemiyoruma getirmeedim ben konuyu sadece neden hiç bişey olmamış gibi konuşuyosun dedim yani en azından aramızdaki sorunlar bi konuşulsaydı
Hala çok istiyorsanız onun yerine siz ondan özür dileyin, hoppala bayram.
En ufak şeyde ilişkiyi bitirip sonra barışmak ve bunu rutine bindirmek. İlişkileri en çok yıpratan şey. Gerek yok.
Seninle olmaz o iş.
Çocuğu rahat bırak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?