• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar sevmesi için?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Yorumlarınızı bekliyorum. Biri sizden hoşlandığını belirtse, siz kabul etmeseniz. Sonra zaman geçtikçe o kişiye karşı bir sempati duysanız, hatta siz de hoşlansanız. Ama artık o sizden hoşlanmasa, ne yapardınız? Sorun şu ki aslında çok iyi biri olduğunu gördüm ve ben sanırım ondan hoşlanıyorum. Tekrar hoşlanabilir mi benden? Birkaç kez tebessüm edeyim dedim kafasını çevirdi. :26: Siz ne yapardınız?

O hoşlanırken hoşlanmıyodunuz,şimdi hoşlanıyosunuz ama bu kez o uzak duruyor kaçan kovalanır yani :)

canım bu bir taktik erkeler ayanlardan daha ayrıntılı planlıo o an o dk sanki baktı gülümsüyosun o an kurud planı ve kaçan kovalanır moduna geçti bencede:) sıra sende sanırım canım:10:

Öylesine tebessüm ettiğinizi sanmistir bence daha net bi hareket yapmanız lazim :)

canım bu bir taktik erkeler ayanlardan daha ayrıntılı planlıo o an o dk sanki baktı gülümsüyosun o an kurud planı ve kaçan kovalanır moduna geçti bencede:) sıra sende sanırım canım:10:

ondan hoşlanmıyorum artık ona olan ilgimi kaybettim demiş en yakın arkadaşına. ben kaçarsam o kovalamazsa yandık :31:

Artık kimseyi sevmiyorum demesi belki de sizin, bu hoşlanma durumuna olumlu bir davranış vermeyişinizden kaynaklanıyordur..

Bir arkadaş aracılığıyla sordum ''ben artık kimseyi sevmiyorum'' demiş. ayy ama çok hoşlanıyorum ya ne yapiiim :16: ben kaçarsam hepten kaybederim sanırım :1:

hayır hepten kaybetmezsin şuan gurur meselesi yapıyodur sonra tekrar eskisi gibi olur bence

Ben şimdi ona güvercin misali haber yollasam, bu kez de o kabul etmezse oturur çocuk gibi ağlarım vallahi

Bence böyle bir şey yapmayın..
Bunu söyleyen birinin vereceği cevabı az çok tahmin edebiliyorsundur..
O yüzden hiç gerek yok.

Hakkında olumlu bir şey düşünüyor olsaydı , sana karşı ilginin azaldığını arkadaşına söylemezdi..

ondan hoşlanmıyorum artık ona olan ilgimi kaybettim demiş en yakın arkadaşına. ben kaçarsam o kovalamazsa yandık :31:
valla ne derse desin canım o çocuk sana gelicek:) en azından geçmişte koştuğu için gelcek çünkü bir kere kafasına takmış ha bugun ha yarın :) ahada ben buraya yazıyorum:):16:

Yorumlarınızı bekliyorum. Biri sizden hoşlandığını belirtse, siz kabul etmeseniz. Sonra zaman geçtikçe o kişiye karşı bir sempati duysanız, hatta siz de hoşlansanız. Ama artık o sizden hoşlanmasa, ne yapardınız? Sorun şu ki aslında çok iyi biri olduğunu gördüm ve ben sanırım ondan hoşlanıyorum. Tekrar hoşlanabilir mi benden? Birkaç kez tebessüm edeyim dedim kafasını çevirdi. :26: Siz ne yapardınız?
sonradan hoşlanmanın sebebii, artık onun senden hoslanmıyor olusundan kaynaklanan bir sey olabilir mi acaba? hani su kaçan kovalanır mevzusu? belki vaktinde onun da senden hoşlanmasının sebebi senin kaçıyor olmandı simdi yüz vermeye baslayınca kıymeti kalmadı.

çok fazla niyetini belli etmeden iletişim kurmayı dene bence, yani öyle kırıtmalarla, sırıtmalarla değil de bir seyleri bahane yaparak iletişim kurmayı deneyebilirsin arkadaşça bir sekilde. aranızdaki sohbetin gidişatıyla daha iyi anlarsın

Bence böyle bir şey yapmayın..
Bunu söyleyen birinin vereceği cevabı az çok tahmin edebiliyorsundur..
O yüzden hiç gerek yok.

Hakkında olumlu bir şey düşünüyor olsaydı , sana karşı ilginin azaldığını arkadaşına söylemezdi..

Peki senin başına böyle bir şey gelseydi sen ne yapardın? :26:

sonradan hoşlanmanın sebebii, artık onun senden hoslanmıyor olusundan kaynaklanan bir sey olabilir mi acaba? hani su kaçan kovalanır mevzusu? belki vaktinde onun da senden hoşlanmasının sebebi senin kaçıyor olmandı simdi yüz vermeye baslayınca kıymeti kalmadı.

çok fazla niyetini belli etmeden iletişim kurmayı dene bence, yani öyle kırıtmalarla, sırıtmalarla değil de bir seyleri bahane yaparak iletişim kurmayı deneyebilirsin arkadaşça bir sekilde. aranızdaki sohbetin gidişatıyla daha iyi anlarsın

İlk önce ben bu çocuğu farketmemiştim bile. Tersler diye korkuyorum iyi biri ama karakterini fazla bilmiyorum. Hatta görünce bile dengesizleşiyorum elim ayağım titriyor kesin konuşamam kekelerim ben :15:

Peki senin başına böyle bir şey gelseydi sen ne yapardın? :26:

Bana ilgisi olmayan bir insan için ''belki yine eskisi gibi olur herşey'' diyip , bir adım atmazdım o kişiye..
Seni düşünüyor olsaydı bu kesinlikle hal ve hareketlerine yansıtırdı..
Ama şuda var;
Belkide onu reddettiğin için arkadaşlarına karşı böyle bir tavır sergiliyor olabilir..
Eğer çok konuşmak istiyorsanız içinizde kalacaksa, gidin açık açık konuşun.Tebessümde bulunmaktansa , duygularınızı olduğu gibi aktarmak en mantıklısı..
Belkide sizin duygularınızın değiştiğini öğrenirse , içinde biraz kıpırdama olabilir.Eğer olursada şu soruya hazırlıklı olun. ''neden o zaman değil de , şimdi ? ''..
Bu soruyu kim olsa sorar..

Ama ben böyle bir adım atmazdım, yine de siz bilirsiniz size kalmış ..

Back
X